Лидл 192 - летни клиентски трепети ;)

• 95 583
  • 1 198
  •   1
Отговори
# 720
"Също така е необходимо при извършването на такава дейност да се зачитат и гарантират правата и свободите на гражданите и тяхното достойнство, да се опазва живота, здравето и имуществото на гражданите. "

Когато съм влизал ми е правило впечатление, че им липсва обучение и усет. Не могат да различат крадеца от останалите купувачи.
Един "таен" даже стоеше до униформен и му нареждаше без да се легетимира пред проверяваните. Предполагам униформените ги назначават за няколко месеца и след изпитателният период други. Тъжна картинка е в България.

що, на другите места весела ли е?
какво обучение и усет, то вече квалифицираните кадри са неквалифицирани. дори и във весела извън-България.

# 721
И “черешката” беше, когато в София отново охранител проверяваше чанти на всички клиенти и ги изсипваше директно на земята, сякаш нещата са боклуци.
Това е отвратително.🤐 Аз чанти също не давам да ми пипат. Ако трябва да покажа нещо, показвам аз.

# 722
  • София
Нямат право да проверяват чанти. Има ред, законови изисквания  има камери...
В ниашят филиал служителите са нагли и арогантни с клиентите. Назначиха нови служители, може би заради разширението, което се прави на филиала.

Последна редакция: пт, 01 авг 2025, 19:32 от Amiamo

# 723
Веднъж влязох в Лидл с голям сак. Не можеше да се побере в багажната касета. Охраната ме изгледа,когато излизах,но нищо... Laughing

# 724
Нетманчо, объркАл си се обаче. Лидл в бг е от най-приличните лидъли във всеки един аспект.

# 725
Здравейте! Минавам само да покажа и от Бургаските мрежички по 5лв ( в Изгрев до Кауфланд). Днес около 18ч

# 726
И аз миналата седмица заварих мрежички в Лидл до Метро - бяха опаковали 5 или 6 пъпеша, прилично големи, заедно. За цената си чудесно, но трябва да събера махалата да ги изядем преди да се развалят Simple Smile
Но този магазин така или иначе държи класацията по неадекватно обслужване в града. И от персонала, и от охраната. Трябва да ми супер спешно, за да си причиня пазаруване там.

# 727
Здравейте, в неделя вечер заредени ли са продуктите от следващата брошура на съответните цени?

# 728
Здравейте, търся от червените дънки 7/8 размер 42.В нашия филиал са останали само малки. Ако някой ги види, моля да ми пише. И къде да пиша до Лидъл дали има? Много ми харесаха.

# 729
Здравейте, в неделя вечер заредени ли са продуктите от следващата брошура на съответните цени?
Не

# 730
  • София
Има ли готови блатове за торта? Някъде при сладкото ли са?

# 731
Здравейте, търся от червените дънки 7/8 размер 42.В нашия филиал са останали само малки. Ако някой ги види, моля да ми пише. И къде да пиша до Лидъл дали има? Много ми харесаха.
Може да звъннете на клиентския номер 02 90 66 444 и ще ви кажат къде има останали бройки, но не и за цветове и размери. Трябва да кажете кода на продукта.
Аз скоро звънях за чаршафите от памучен сатен, казаха ми къде има най-много останали бройки (и аз търсех цвят), за мой късмет имаше цял забравен кашон в склада и взех от всички цветове.
В магазина ги нямаше изложени, но след като им казах, че съм говорила с клиентския номер, разровиха склада и ги намериха.

Последна редакция: сб, 02 авг 2025, 10:06 от Чи лу

# 732
Здравейте! Имаше едни замразени кроасани с пълнеж, без пълнеж. Да не са го спряли? Вчера в нашия нямаше дори етикет, а ми трябват за другата седмица.

# 733
Здравейте! Имаше едни замразени кроасани с пълнеж, без пълнеж. Да не са го спряли? Вчера в нашия нямаше дори етикет, а ми трябват за другата седмица.
Няма ги и аз търсих за мързелива закуска, но ударих на камък..

# 734
Може да звъннете на клиентския номер 02 90 66 444 и ще ви кажат къде има останали бройки, но не и за цветове и размери. Трябва да кажете кода на продукта.
Аз скоро звънях за чаршафите от памучен сатен, казаха ми къде има най-много останали бройки (и аз търсех цвят), за мой късмет имаше цял забравен кашон в склада и взех от всички цветове.
В магазина ги нямаше изложени, но след като им казах, че съм говорила с клиентския номер, разровиха склада и ги намериха.

Бива ли ги чаршафите от тази седмица? Нашата тийнеджърка иска чаршаф в тъмен цвят - в брошурата гледах, че има сиво.

Общи условия

Активация на акаунт