Лидл 192 - летни клиентски трепети ;)

• 95 546
  • 1 198
  •   1
Отговори
# 765
Някой сеща ли се по кое време пускат бензиновите резачки за дърва на Парксайд?
Не електрически.

# 766
Ох, сърчицето ми трепти да напипам момента, в който котидж Лайт ще е наличен...не знам как е във вашите филиали по различните градове, но аз никога не намирам.

# 767
Предполагам, че просто в кашончетата има по по-малко бройки от котиджа лайт.
Аз съм доволна, но от другата вертикална парна четка. От настоящата също имаше и доволни по спомен.
Да сте забелязали през последните дни в Лидъл да няма моркови?🤔

# 768
При нас котидж Лайт откривам само когато има XXL варианти, при нормалните опаковки никога не съм срещала. А не е като да не съм ровила из кашончетата, за да търся.

# 769
Къде стоят едни зелени маслини без костилка, в пликче, коктейлни ?

# 770

Намирала съм ги при консервите - около царевицата или при песто, консервираната риба, сушените домати.

# 771
  • София
В различните магазини, различно.
Където основно пазарувам ( София , Канала ) са до витрините с месо - там имат място, там са ги сложили. При каламатата в буркани и маслиновата паста. Там слагат и сезонните туршии.

# 772
Зелените маслини в пликче и в нашия филиал са при консервите и по-точно над тях, на най-горния рафт.
В Кауфланд мисля, че имат зелени маслини в пакетчета и с костилки, и без.

# 773
Здравейте, моля за мнение за прахосмукачката против акари, която е в брошурата от днес. Благодаря предварително

# 774
При нас маслините стоят над консервите с червен боб и царевица.

# 775
  • Велико Търново
И аз вчера ходих да търся спасителна форма на закуска за сутринта да оставям на децата, но от замразените кроасани и спомен нямаше, направо ме хвана яд. Но пък видях мрежа със зеленчуци  - тиквички, зелка и някакви други зеленеещи се неща вътре, но не взех. Както каза една колежка - какво да го праивм този сбирщайн в мрежа. Каквото има и не се е продало нез значение плод ли е зеленчук ли е да не отива зян, да му вземат парите.
Днес си нагласих списък за ХХЛ пазар, а съм без пари на работа, а имам предизвикателство ( свое собствено) цяла седмица да плащам само в брой, така че няма да мога да мина през Л. Утре ще ходя, а и ще мисля още неща Simple Smile

# 776
А къде стои маслиновата паста в едни малки бурканчета? Има я от зелени маслини и от каламата, бурканчетата са около 200г, като горчица примерно. Не ходя често до Лидл и ако изобщо ги открия, всеки път са на различно място, някой път не ги и намирам изобщо, а много харесвам пастата.

# 777
  • Велико Търново
На регалите в редиците на консервирани храни, буркани и маслините в пакетчета. Пастата си е в ПА, има я винаги в магазините, но е в по-тесни кашони и не се яижда толкова добре в редицата от бурканчета.

# 778
Благодаря, ще гледам там пак, аз знам че е в ПА но всеки път на различно място съм я намирала... Като е в брошура поне слагат и на някакво по-централно място, тогава лесно се намира. И както и не ходя често вече че не ми е близо, имам чувството че всеки път всичко е разместено Grinning
А пък тази паста ми е много вкусна, освен и че бурканчетата са ми точния размер за определена цел вкъщи и ги запазвам и тях, ако я намеря не излизам без нея от Лидл.

# 779
  • Велико Търново
Купувам я само на промоция, и то в името на това да имам нещо различно на масата или за гости или за топене като дип когато ме е домързяло д правя за вечеря, към сирена и брускети. Идва ми малко по-солена от необходимото за нашия вкус, но пак си я вземам Simple Smile
Огледай се малко по-внимателно за тясно кашонче, мисля че на най-горния ред на регалите с консерви и ще я видиш Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт