Преди няколко месеца започна да ме боли единия крак, не мога да локализирам точно къде, но сякаш мускула на прасеца, тогава забелязах и че се е подул леко, сякаш единия прасец е по-голям от другия.
Веднага посетих съдов хирург, ангиолог, че дори и кардиолог, но според всички тях съдов проблем няма.
Ходих на ортопед, дори двама, бяха крайно незаинтересовани и ми казаха, че не съм за тях, бях на ревматолог, и там същото, препратиха ме пак на ортопед, бях и на невролог, нямало логика да се подуе прасеца от неврологичен проблем. Правих си и ехограф на меки тъкани, абсолютно нищо нередно не се вижда.
Най-странното е, че ме боля 2-3 месеца и то само сутрин като стана, докато се раздвижа, последния месец болката беше спряла и сега пак се появи от нищото....не мога да го свържа с нищо, тъй като не съм правила нищо различно.
Боли и самият прасец като го стисна.
Вече не знам къде да отида, какво да направя и какво му е...
Сигурно 10 лекаря питах и никой не знае и ме препраща при друг. Как е възможно да съм някакъв феномен непознат за науката или да попадам просто на хора на които не им се занимава...
Имали ли сте подобен проблем, ще се побъркам вече с този прасец..