ЛОНДОН - 15

• 10 788
  • 218
  •   1
Отговори
# 180
Вземете си адаптери, остави ти тая работа да пипаш по тоците на хотел. По другия въпрос не знам.

# 181
И аз съм за адаптори. Във веригата Премиер Ин няма други контакти освен английски. Май има изходи за USB, но не съм много сигурна. Поне в хотела, в който ние отсядаме, е така.

# 182
  • Berlin
Аз питах предварително нашия хотел дали продават или предлагат адаптери на рецепция, за да знам дали да купим, отговориха ми не. После в стаята имахме освен английския И друг контакт.😀 Не знам защо не ми казаха, че в стаята имат различни контакти.

# 183
Повечето нови телевизори имат USB. Ако нищо не помогне, трябва да има адаптори във всеки магазин е квартала.

# 184
В повечето от тукашните вериги има адаптори за английски контакти
https://techmart.bg/adapter-za-kontakt-v-tac-wifi-smart-8416-vt-5002

# 185
Адаптери има почти на всякъде, цените им обаче не са като нашите. USB има, но не за всеки телефон пасва, освен това може човек да иска преса за коса да си включи.

# 186
Кои точно адаптери стават за Англия?

# 187
Кои точно адаптери стават за Англия?
Type G

# 188
Добра цена и от Техномаркет

# 189
Има едни "кубчета" за пътуване. Ето с такова съм.

https://www.emag.bg/universalen-adapter-za-zarjadno-za-pytuvane- … 210/pd/D79C5NYBM/

# 190
Аз писах на хотела и ми отговориха, че имали eU sockets , каквото и да значи това /надявам се да ме разбра Satisfied

# 191
  • Berlin
Да, това е.
Ние купихме адаптери от Станстед за около 7 паунда единият.Pensive

# 192
За периода края на Ноември- началото на декември с каква връхна дреха е най-удачно да се посети Лондон? Сори за въпроса, но направо съм объркана. Имам всички възможни дрехи. Посещението е с цел туризъм, стилът ми е спортно елегантен или строго елегантен...

# 193
За периода края на Ноември- началото на декември с каква връхна дреха е най-удачно да се посети Лондон? Сори за въпроса, но направо съм объркана. Имам всички възможни дрехи. Посещението е с цел туризъм, стилът ми е спортно елегантен или строго елегантен...

По-скоро зимно яке с тънка блузка отдолу и евентуално възможност за добавяне на жилетка/пуловер, ако много застудее. Или пък пролетно-есенно яке, а отдолу с жилетка и тишърт, ако е по-хладно или пък само някаква блуза, ако е по-топло.

В общи линии ние се обличаме на слоеве и в съотвествие с времето махаме или добавяме. Вижте времето преди да тръгнете и преценете.

# 194
Да, това е.
Ние купихме адаптери от Станстед за около 7 паунда единият.Pensive
То няма да обеднеем с тези пари, но ние винаги си носим. Първо ако има европейски контакти то няма да са в цялата стая, а 1-2.
Второ ако всички искат да си заредят телефона трудно ще стане на 1 контакт.
Отделно се ползва за други уреди и не на последно място може да се зареждаш и във влака.

Общи условия

Активация на акаунт