ЛОНДОН - 15

• 13 493
  • 281
  •   1
Отговори
# 270
Трябва да си направи селфи през приложението, та не виждам как да стане изненада, освен ако я излъжеш нещо (ако е малка може и да стане). Може би през сайта ако се прави позволяват да се прати снимка, а не в реално време, но не съм сигурен.
Иначе мейла може да е всякакъв.

# 271
Реално погледнато може да се направи за друг човек ЕТА, всеки така прави за децата, но заради снимката не може да се “скрие”.

# 272
  • София
мислех да ползвам портретна снимка от тези за личните карти в училище, иначе паспорта е в мен, ще го сканирам, затова питам дали някой е правил само със снимка без да е лично

# 273
Снимката се прави на живо. Приложението те насочва как да застанеш и да си държиш лицето в едни очертания. Не мисля, че ако насочиш камерата към снимка ще се получи.

# 274
  • София
Мисля, че през компютър ще стане със снимка, тъй като няма как да се направи снимка в реално време. Мисля, че в сайта имаше подробни указания как се всди ETA за друг човек.

# 275
Аз направих моята ЕТА през компютъра и прикачих снимка от него. Нямаше проблем.

# 276
Има вариант за подаване и от името на друго лице, като се прикачил снимка. Така направих за децата ми, когато бяха ваканция при бабите. Помолих ги да се снимат като за документ и ми изпратиха снимките.

# 277
А! Ето нещо ново, значи всъщност е възможно. Аз мислех, че снимката се прави като вид верификация.

# 278
  • София
Има вариант за подаване и от името на друго лице, като се прикачил снимка. Така направих за децата ми, когато бяха ваканция при бабите. Помолих ги да се снимат като за документ и ми изпратиха снимките.

Аз понеже много искам да го направя като изненада, да попитам вашите деца през телефона си ли се снимаха като за паспорт, защото аз опитах да кача малка снимка от фотото за лична карта на сайта на ЕТА и не ми я прие и се чудя как да я изработя да се снима и да ми даде снимка

# 279
Вземате вашия телефон, попълвате за детето, каквото трябва, и като дойде време за снимка, отивате при нея с телефона и казвате ‘Застани мама да те снима да пратим снимка на баба, дядо,….’

Ако не става, кажете й. Просто ще й кажете изненадата по-рано.

# 280

През телефона, да. Големият си направи селфи, после снима и малкото. Но на чиста стена. После леко ги редактирах на телефона със съвсем стандартни опции - светлина, контраст.

Аз понеже много искам да го направя като изненада, да попитам вашите деца през телефона си ли се снимаха като за паспорт, защото аз опитах да кача малка снимка от фотото за лична карта на сайта на ЕТА и не ми я прие и се чудя как да я изработя да се снима и да ми даде снимка

# 281

снимай детето с телефона, като за портрет. Не да снимаш готова снимка
ако ще качваш готова снимка, по-добре вземи от фотото с по-високо качество

Общи условия

Активация на акаунт