ЕДИНАДЕСЕТОКЛАСНИЦИ 2025/2026

• 28 940
  • 748
  •   1
Отговори
# 60
Вампи, от днес за вчера става ли? устройва ли те? шеееегичкаааа, ама когато съ разберете, я шъ Фърча с метлата, ша кацна прау у средата. Само да мъ видите къва красота съъъъм, малииии.

Виви, споко, и нашите не са цветущи.

Нинка, браво, добър резултат, особено по Мат., вече сте спокойни.

Бокси, идеални са резултатите. Ко не им харесва. Срамота, супер са си, нека да е доволен.

Но пък по Мат. е повишила, а по БЕЛ е понижила, спрямо 7 клас. Но нищо, здраве да е. Поне по Мат. си знаеше колко ще е, по БЕЛ дори се учуди, че е повече отколкото очаквала.

# 61
Браво на всички набори, както и да са се справили!

Ние сме доволни! Очакваните 88 точки по математика, въпреки че положението по БЕЛ не е чак толкова розова- 64 точки. Беше леко разочарована по БЕЛ след като излезе от изпита, понеже 2 седмици беше учила по цял ден, даже беше решила, че няма да излиза, за да си преговори всичко и да искара добър резултат. Мина ѝ след един ден и прие съдбата, че не винаги става както тя си го пожелае… Та приключихме с мъките и може лятото да започва!!! По още няколко предмета не са ѝ писали сеочна и годишна оценка, но те са си ясни - няма мърдане. От вчера не ходи на училище и от утре почва работа.

# 62
  • при моите любими
Очаквах повече по БЕЛ и по АЕ. За матура по английски очакваше толкова, защото си беше открила две сериозни грешки. По МАТ съм доволна. Не е много нейния предмет, но се старае, защото учителката им е страхотна. БЕЛ 72, МАТ 83, АЕ 88

# 63
Тони хубаво е ,че е доволна девойката.😊Моя не е доволен най вече заради математиката , защото очакваше поне 90т. ,но както винаги не оплескаш елементарни сметки и задача която може да реши му е грешна.Както и да е да се стягат това беше загрявка.😂 От догодина да му мислят ,че нещата стават по сериозни поне при нас.

# 64
57т. по БЕЛ и 41 по МАТ.  По математика не съм очаквала повече. Мрази я и не учи. Изкарвал е и 6 и 5, но само на тестове върху определен дял, с малко по вид задачи. Не може да изкара добър резултат на целия материал от 9-ти и 10-ти, а може би и от 8-ми клас. Но по БЕЛ е снижил значително резултата от 7-ми клас. Хубавото е, че явно оценяването в училището е напълно реалистично по тези предмети и ако иска по-висок резултат в 12-ти клас ще трябва да положи повече усилия. Не е лошо човек да свери часовника, а НВО в 10-ти клас дава такава възможност.

# 65
86т математика. Толкова си ги беше сметнал май. Грешни му бяха б) и в) от последната задача.
65т БЕЛ. Доволен е, но за ДЗИ БЕЛ ще му се наложи малко да почете като гледам, а не да кара само на мускули.

# 66
Как проверявате резултатите? С някакви данни от служебната бележка ли?
Мойта, разбира се, не си намира бележката. Може би в училището могат да ни кажат.

# 67
  • София, в момента в любимото ми село Железница
Как проверявате резултатите? С някакви данни от служебната бележка ли?
Мойта, разбира се, не си намира бележката. Може би в училището могат да ни кажат.
Да на служебната бележка има потребителско име и парола.
Ако сте я изгубили/изхвърлили от училището могат да ви дадът дубликат

# 68
  • Варна
Коя скала се ползва за приравняване в оценки? Тази за ДЗИ 12 клас или друга?

Иначе сме доволни - 74т по БЕЛ и 94,5т по МАТ. Или поне аз съм доволна, а той се ядосва че можело и повече, но те в МГ-то тук всички са максималисти.

Последна редакция: ср, 25 юни 2025, 16:36 от Faith

# 69
Олелееее, вашите резултати са трепач. Мойта до ся си споделяха в тяхната си лична група, мииии, положението е - немам думи. Само една девойка засега се оказва по БЕЛ с повечко точки, останалите барабар с мойта, са средно ниво. Положението е трагично. Добре че за никъде няма да им трябва.

# 70
82 т. по БЕЛ
78 т. по математика
Не е зле, можеше още. По БЕЛ, обаче ми се струва, че госпожата го подценява. На 22 място е в класа по срочна и годишна оценка. Много се съмнявам, че 21 деца имат над 82 т. Приятелят му е с много по-малко, но е със 6 за годината.

И да се похваля, освен че ще са в голяма стая, ще бъдат само трима. Много са щастливи! 😀

Faith, май тази за 12 клас щеше да ползва нашата госпожа.

# 71
  • София, в момента в любимото ми село Железница
коя скала се ползва за приравняване в оценки? Тази за ДЗИ 12 клас или друга?
Както в 7 клас така и на това НВО няма приравняване към оценка. В свидетелството за завършен първи гимназиален етап се вписват точките.

# 72
Краси, супер новини, браво. Още по - добре, че ще си останат само тримата, и то в по - голяма стая. А туй, че е на 22 място, нали знаеш, че там не е само до оценката, играе и името, та като ги подреждат се получава еднооооо.......

# 73
  • София
Я пуснете коя скала се ползва за ДЗИ и ако има статистика за училищата...

# 74
Няма скала за приравняване. За какво  е нужна на  госпожата скала, то е в точки резултатът. Дори списъците, които идват,  са само с точки, докато на ДЗИ  има точка и оценка.

Общи условия

Активация на акаунт