ЕДИНАДЕСЕТОКЛАСНИЦИ 2025/2026

• 28 898
  • 748
  •   1
Отговори
# 735
Честити да са децата на Тони и Бокси. Много здраве, късмет и успехи желая.

Моят днес ми заяви, че няма да ходи на тренировка, защото щял да учи за входното по немски.
Хванах го по едно време, че си почива с игра. Научил бил, ми да заминава на тренировка. "О, имам и други предмети утре".
Не искал да се отказва от спорта обаче. А на мен ми е писнало да съм пъдар.

# 736
Честити, здрави и успешни да са
рождениците! Аз май нямам  нищо интересно за споделяне 🤭 Чета ви .😀

# 737
  • Бургас
стига да не е няква дет да пили, стърже и изджагъртва нервата.

Тони, нидей тъй!
Аз без жица,н'имой живея!
Не е ли Рамщайн,Металика,АС/ДС и още куп други...тц!

Бокси,Тони здрави и успешни да са наборите! Да си постигат с лекота целите!

У дома само за бокс,тренировки, категории и килограми слушам!

За училище -.... тишина!

Уж четвъртък и петък, практика щеше да е в училище! Имаха я в супер съкратен вариант, за няма и час време....
Тва е!

# 738
Честито на рождениците! Да са здрави, щастливи и успешни!

# 739
Тони, Боксии, честити да са рождениците! Много успехи им желая!

# 740
Благодаря ви момичета за пожеланията.

Карзче, я бегай, ко туй нящо жица, трябва само стари шлагери от пра - пра - пра баба ми. Аааамаааа хааааа, мноу претенции имаме. Шегата настрана, всеки с вкуса си, все пак требва сме различни, кат пръстите на крайниците си.

По някои предмети вече заредиха класни и контролни, ама на кой му дреме.

Ан, ма нека ся да си разпуска, после ша натиска газта.

# 741
  • София
Честити рожденици Тони, Бокси и другите септемврийчета, да са живи и здрави децата, да са щастливи, да мечтаят и сбъдват, да са много оправни и все доброто да срещат и правят! И щерката е в септемврийския отбор, само че на девите, не й се порастват някак, с малко тъга приема навлизането вече в зрялото юношество (или девичество да го наречем)! Smiley
Учебникът по профил математика при нас е на Веди. Учителят на РС каза, че сега по профил физика ще почнат с някакви тип математически задачи, които ще си мислят, че разбират, но в края на годината по математика в профил ще им се изяснят всъщност. Какво искаше точно да каже и кой раздел е това не разбрах, но звучеше, сякаш става въпрос за нещо много сложно за моя хуманитарен мозък Smile 
От предстоящите концерти препоръчвам на Роби Уилямс, аз го посетих в чужбина с приятелки, хем не съм му някакъв фен, но беше супер концерт и ми разпали желанието да ходя на големи концерти, хубаво преживяване е.

# 742
  • София
Честити да са рождениците на Тони и Бокси и останалите септемврийчета! Да са здрави, щастливи, успешни и заобиколени от добри приятели. Нека постигат целите си с лекота!

Ех, че бързо лети времето. Моят е средата на октомври.  Допреди 2- 3г се гушкахме с моя, а сега е сериозен и намръщен. А, бе големи станаха! Да са здрави и да са човечни, пък останалото и то ще се нареди.
За училището още нямам отзиви за новите учители. Имахме РС, но дойдоха само някои учители.  По БЕЛ госпожата ми приличаше на ученичка, май е на 23г. Дано да успе да им даде стабилни знания за ДЗИ-ТО. За сега моят се развява сякаш не е на училище. Дано скоро да му мине лятното настроение. Чб:stuck_out_tongue_winking_eye:

# 743
Бора, благодаря. На коя дата беше твоята щерка. Ааахххх, тез деви, като цяло са много готини, все едно имат магнит, кат ги видиш и им се залепяш.
Интересно ще е туй с физико - математическо чудо, дано ги схванат нещата, та наистина после да им е по - лесно. Тия дни докато се рових в нета, ми попадна нещо таквоз, подобно, но пусто кат мъ гони деменцията.

Имсче, благодаря. И ти ли в отбора на недоволните. Остави го датето, нека да се климатизира. Тепърва се почва - ден училище, пет почивка, и тъй церия срок, за втория да не говорим. А догодина пък хич нема да усетим, как още по - бързо ще се изниже. Що се отнася за гушкането, хващаш едно момиченце, и като почнеш, без да спираш. Ако има чалъм, прибери си го у вас. Така ша ти отмине носталгията. Добре, че мойта чат - пат се гушка в мен, не ще много - много да я бацкам, но успея ли да си открадна, съм предоволна. Но пък аз използвам момента, когато спи, или пък е сънена, тогава по не се дърпа.

Ето, дори не помня дъл съ пофалих, приключих отдавна с онуй чудо, и дори няколко пъти се използва, остава времето да покаже доколко съм успяла да се справя. Не само на практика, а и на теория. Не било лесно да прецениш коя марка ще ти свърши  работа за дадено нещо.
Относно училището, вече наистина ще я оставя на самотек. Та в тоя ред на мисли, уч - ката по единият АЕ, по никое време одеве, им праща съобщение в групата, да подготвили тип презентация на картон, че в петък бил нинам си къв ден, на нинам си какъв повод. А в четвъртък имат тест по Мат., те за него ли да мисрят, или да хукнат картони да купуват, че да правят туй нящо. Луда работа. Та ся докато писах, ми хрумна идея, ако сърдитка се съгласи, може да и дам картон от някоя кутия или кашон, на него да направи туй дет иска госпоДжата.

Бокси, как си прекара РД наборчето? Мойта накрая, остана разочарована, не е очаквала туй дет е станало, но здраве да е. За догодина ще видим какво ще реши, как, къде и с кого ще го, или няма да го, празнува.

# 744
Тони ,добре си прекара първо с нас отпразнува и остана доволен от новия геймърски стол и клавиатура,след това излезе с най добрите си приятели ,не ми разказа кой знае какво само ,че си прекарали супер😂 Подарили му и те люмим комикс и ръчно направена картичка,че всички са си художници 😊
Жалко за твоето детенце ,но догодина стават все пак на 18 и би трябвало да са им по луди и забавни купоните за рожденните дни.😊
Ние засега сме доволни от новите учители по всичко са нови , защото са профилни ,само класната ни е същата ,но тя си е добричка.От входното по МАТ има 4-ка масово били с тройки ,но госпожата им казала ,че това е било по скоро да види къде се затрудняват и да ги научи и не я вълнувало тези оценки.Естествено останала разочарована ,че миналата година нищо не са научили, но все пак няма да се откаже от тях.😊 Много сме доволни, защото я хареса и каза ,че обяснява всичко както трябва.🥰

# 745
  • Бургас
Днес гледам, че нашият час по физическо добавен допълнително, вече не е в 10;10, а е от 9;10 Simple Smile
Вече не знам да се смея ли, да плача ли!?
След него имат дупка от един час и започват от 11!!!
Мега тъпо!
Думи нямам вече с тях!

# 746
  • София
Туй е за да имат повече време за учене, понеже нагазват яко в професионални предмети 🤪

# 747
  • Бургас
Нали Simple Smile ?
И им ангажират деня от 9 до 18 ч
Думи нЕмам! Думи!!!

# 748
  • София, в момента в любимото ми село Железница
Нова тема

Общи условия

Активация на акаунт