ЕДИНАДЕСЕТОКЛАСНИЦИ 2025/2026

• 28 905
  • 748
  •   1
Отговори
# 705
Питах го дали са говорили за бал. "Да" Нищо няма решено обаче.
Дванадесетокласниците им казали да резервират ресторант в началото на 11ти кл, или евентуално в края.
Чакат класната им от 8ми клас да се върне от майчинство. Най-вероятно другата година ще се върне.

# 706
  • Сф
А, не е рано. Нашите от миналата година подпитват. Искаха в Маринелата, но ръководството май другаде ги правят. Отдавна е заето там и аз знам, където хич не ме бърка.
Чакаме и ние входни. В новият профил има доста математика , но се оказа че е по- желана от химията. Няма истерии. Пише се, слуша се в час. А дано не се оплаквам тук от математиката и информатиката точно. Доволна съм.

# 707
  • в очите на дъщеря ми
И при нас,  само се говори за сакралното събитие наречено бал, девойката ме подготвя, че голямо даване,  щяло да падне...тръпна в очакване!🤣

# 708
Мен така ме подготвят родители на вече завършили.
И аз тръпна, даже се треса.

# 709
На нас ни казаха, че учениците организират, директорът само накрая ще подпише договора.

# 710
С големия минахме евтино. Хареса си един костюм от Теодор още на първото ходене. Излезе напълно облечен от до. Останалите харчове бяха по фотографа и заведението. Там напълно изгубих нишката какво точно дадохме. Все някакви пари за нещо събираха.
Семейно събиране щяхме да правим през юни уж, но така и не успяхме да се стиковаме, хем само близката рода. Ние имахме разни пътувания и ангажименти, наборът имаше състезания. Роднините и те така. И понеже всички сме в различни градове, така и не можа да се намерят почивни дни, в които всички могат да са на линия. Ще видим след две години как ще е. Сигурно същото 🤣

# 711
  • Майничка
Навремето предупредих голямата, сега и малката - каквото бистри като концепция, да го избистря до 6 септември, след това да не ме закача, освен за някое доплащане. Голямата май само обувките взе през октомври и някакво чанте забърса в началото на май.

# 712
Гинес, ако всичко върви както трябва, ще се случат нещата тамън на време.

Малееее, заприте се бре,ко туй нящо, резервации, фотографи, костюми, рокли, поли, прически, алата - балата. Вий напрауууу къртите. Инък лошо нема, отсега да съ подготвяте лека - полека, после ша ви е по - спокойно. Ама все пак, туй две учебни години още има. Голем стрес туй нящо.
Ся ша мъ карате пак да подпитвам отрочето, ама то целият клас е кът нея, надали на някой му е хрумнало за бал, ко остава за другото.

За бал не знам, но съседите от другия блок си правят як купон, уж РД на дятето, ама май е повече за възрастните. Музкита яко дъни, и май скоро нема да приключи. Имам си безплатен концерт, предимно на народни песни. Нека ви, завиждайте ми ся.

# 713
  • Бургас
Тони, шом е с народни песни- може!
Ако беше чалга - щях да им запуша устата Simple Smile Меко казано!

# 714
  • при моите любими
Мойто не говори за рокли и подобни неща за бала. Изобщо не е на тази вълна. Даже аз тази година попадах на красиви абитуриентки и и подхвърлях предложения за рокли, кат му дойде времето, но тя изобщо не ме отрази. Просто в София наистина трябва да се запазва от рано. Желаните ресторанти, които побират 200 ученика от набор, не са много. А ако и датата е закована и желана, става още по-сложно. Затова се обсъжда в училище. Много време има да изтече до тогава, но също така и ще отлети бързо, както и досегашните десет учебни години.

# 715
Ааааа, Карзчеее, немой тъй де, на мен кот да ми пуснат все ша съм доволна, стига да не е няква дет да пили, стърже и изджагъртва нервата.

М@...ка му и учебника и тетрадката по езика, пишем на обявите, ровим в нета, и резултат нула. Ако се купи от издателството или от книжарница, ша е на редовна цена, иначе казано, ша обрулим крушата и па нема да стигне. Дано скоро ги открием, че сърдитка не щяла копирано или сканирано.

# 716
  • Майничка
Тони, я пиши какво търсиш, може за излезе отнякъде.
Да се оплача, учебникът за профил на щерката го имам, лично съм си го купувала и е ... някъде. Току-що овършах поредния кашон, намерих няколко книги, които издирвам от месеци, но не и него.

# 717
  • при моите любими
И аз купих учебниците по профил от OLX. Едните ми ги пратиха по Еконт, а другите се видях лично с една готина майка. И беше близо до нас. Та ми излязоха на половина. Доволна съм.

# 718
Гери, туй е дет се издирва.
Скрит текст:
Скрит текст:
Първото е учебника, второто някаква си тетрадка, гледахме тетрадката, изобщо не си приличат. На тази пише матура „ хъъъмммм ".
Нали го знаеш онзи закон, винаги намираш нещо, когато е минало време, забравяш за него, и когато се разровиш, никога не откриваш това в момента, а онуй дет си търсил преди време. Остави малко да отлежи, след два - три дни пак почни издирване. А при баби и дядовци рови ли?, нищо чудно да е там, а ти да го дириш у вас.

Сидонче, браво моме, значи си изпълнила мисията. И язе в OLX и Bazar,  писахме и двете на тези, ама кой да си наднича в обявите, че ние отг. да получим. Сърдитка не ще да звъни.
Подпитах аз мойта за тоз бал, единственото което разбрах ееее, че трябвало да подаряват по роза на 12 - токласниците като настъпи момента. Нъл казах, те са друга бира, туй нящо за тях е, на светлинни години, ко като ей ся, като стой та гледай ша им чукне на вратата.
Инък мноу мъ дразни мойто, голяма магарица, или все отлага, или аз трябва да и ги диря бумагите. Ей го реве за нов телефон, гледаме, четем мнения за продавачите, нъл търсим по - евтинко да е. Ми пак прехвърли таз дейност на мен, и ся ша и диря. Ооооохххххх, вече ми се изчака чакалото, да почне сама да си търси нещата и сама да съ оправя.
Между другото , снощи докато зяпах в тик тока, имаше една дет съ оплакваше от Баня Стил, в коментарите също имаше няколко таквиз. Та ся още повече съм на тръни, да не уцеля някоя дупка в която да пропадна, че сумата не е никак малка, а тела ще и е подарък от баба и.

# 719
Ето тук ги има онлайн, ако не може да ги намерите в книжарница.

Общи условия

Активация на акаунт