ЕДИНАДЕСЕТОКЛАСНИЦИ 2025/2026

• 29 471
  • 748
  •   1
Отговори
# 660
  • Някъде по Дунава
Ох, да ви се оплача какво се случи на щерката и на още над 20 деца  и няколко учители. Една голяма група деца от нейното училище от различни класове отишли с учители вечерта на 15 септември да се почерпят. От снощи са с повръщане и болки в стомаха. Тази вечер и щерката се оплака. Утре ще си я приберем и ще звънна в РЗИ. Не знам как се процедира в такъв случай, но явно от заведението са им пробутали нещо или не са си съхранявали правилно продуктите.

# 661
  • Бургас
Лелеее,Гинес, много неприятно!
Бързо възстановяване на всички!

# 662
Явно са получили хранително натравяне. Звънни на РЗИ, кажи и на другите, направете го колективно, обадете се и на журналистите, от някоя тв. Дано бързо се оправят, и да няма по - лоши последици.

Тук като се случи туй тази година, бяха се обадили където трябва, и на нова тв също. След известно време, уж всичко било наред и заведението пак функционира.

Искаааамммм, ваканцияяяяя, почивка. Не знам защоооо, но ми е много терсене като я няма сърдитка. Дали щот вече не са онези малки пухкави дечурлига, дали щот часовника тик така и са вече пораснали, но ми се ще да е още лято.

# 663
  • в очите на дъщеря ми
Прекрасната, а и целия клас , май изтеглиха "късата" клечка с преподавателя по биология, при това профил.......млад човек 23 г. без никакъв педагогически опит и твърде малък житейски, и май изобщо не знае къде се намира.....лекинкооо съм обезпокоена.....

# 664
Прекрасната, а и целия клас , май изтеглиха "късата" клечка с преподавателя по биология, при това профил.......млад човек 23 г. без никакъв педагогически опит и твърде малък житейски, и май изобщо не знае къде се намира.....лекинкооо съм обезпокоена.....
Как на 23г? Явно тази година е завършил или е завършил само семестриално. Да но да е съвестно момчето и се справи.

# 665
  • в очите на дъщеря ми
Така е Vita... нещата не са никак розови....нервни изблици, нелогични действия и пълно отричане на казаното предишния час....и това само за 4  часа или 2 блок часове....предчувствам големи проблеми!

Последна редакция: чт, 18 сеп 2025, 20:37 от Мамзел Нитуш

# 666
Мамзел ,ние имахме проблем с учителката по математика миналата година горе долу същото, като това което описваш.Писахме няколко родителя е груповия чат в който е и класната ни искахме от нея родителска среща и да направим подписка срещу учителката.Класната предложи първо тя да се обърне  към директорката и така и направиха посещение в час за да видят дали е вярно,ами махнаха я и сега сме с прекрасен учител. Та пробвайте първо да говорите и вие с класната,че щом е профил не трябва да се примирявате.

# 667
  • Майничка
Имахме бургазлийки в темата, нали?
Моля за инфо кое е по-близо до Флората с градски транспорт или такси - автогара Запад или ЖП гарата?

# 668
Как на 23г? Явно тази година е завършил или е завършил само семестриално. Да но да е съвестно момчето и се справи.
На мен навремето от Бюрото по труда ми предложиха работа за учителка по техническо чертане на 10ти клас.
И аз да съм била на 23. Нямам педагогическо образование.
Отказах се.

От другата седмица май започват входните нива при тийна.
Разбраха се с частната учителка по немски да се чуят в събота. Щот моят едва ли помни нещо от миналата учебна година. Входното щяло да е във вторник.

# 669
ЖП гарата и в двата варианта е по близо до Флората с градски транспорт може да хване номер 11 ,12 или Б11 всички спират близо ,такситата излизат по скъпо.
Имахме бургазлийки в темата, нали?
Моля за инфо кое е по-близо до Флората с градски транспорт или такси - автогара Запад или ЖП гарата?

# 670
  • Бургас
Гаргамела,пиши ми на лично от къде до къде трябва да се придвижи, ще ти кажа точно!
ЖП гарата е на крачки до Морската. Но зависи къде точно в Морската. Ако сте без багаж, може спокойно да се стигне от Автогарата до Флората! Ако ходенето не е проблем все пак!

# 671
  • Майничка
Боксии и Карз, благодаря!
Скрит текст:
За мен е, ще имам едно служебно пътуване до Бургас и се чудя дали да се връщам с рейс или с влак. От Флората до гарата само пеша съм ходила, за ок.час, помислих си да не би тази автогара да е някъде по-близо, не я зная, а и в двата варианта ще трябва да се придвижа бързо.

# 672
Малко късно, но да пожелая и аз хубава година на всички. За хранителното отравяне, има някакъв вирус с гадене и болки в стомаха. Синът ми го изкара преди 15ти, накуп с всичките си приятели. Да не е нещо такова? В училище нещата уж са ок. Имат малко часове, с готини учители. Интересни предмети. Учителите са наравно мъже-жени, което е рядко срещано.

# 673
  • Някъде по Дунава
Звънях до РЗИ, прехвърлиха ме към БАБХ. Пуснах сигнал. Оказа се и че други също за звъняли. Ресторантът вече затворен, но май от персонала е имало болни и не е от храната.
Относно профилите , наборката е доволна от  своите - география и предприемачество. По едно време си беше наумила да пише математика и информатика, уж било по - лесно. Успях да я убедя, че за това което иска да учи, географията ще ѝ е по - полезна, а и все още не е решила за втората матура каква да бъде.

# 674
Вчера водихме набора на очен, засега не е вдигал диоптера, но се очаква. Едното му око е болно и се натоварва другото. Разпитвах го за учителите и профилите (в друг град е). Доволен е, но трудно ще сподели подробности. На блокове са, а той пък негодува, че му се увижда един предмет да учи толкова часове без прекъсване. За мен така е по-добре. То и не виждам друг вариант, нали са само няколко предмета. По математика ще е същата учителка, така че помагайте, който е в МГ и има информация по какви сборници ще учат, може ли да ми пише на лично, за да не разводняваме темата.

Гинес, явно набора не е бил в групичката. Здрав е, но аз съм с разстроен стомах.

Общи условия

Активация на акаунт