Седмокласна изпитна тема -23.06-29.06 В чакане на изпитните резултати, майки сипят заклинания чудати

• 89 338
  • 1 852
  •   1
Отговори
# 1 065
Петък, 17 часа... Дано не ви опънат нервите със статистиката до понеделник.

Затова те помолих теб, че знаеш на кого какво да искаш.
Дано не съм права, че ще има вдигане тази година на баловете.

# 1 066
Точно влизах да попитам кога излиза статистиката.

# 1 067
И аз към недоволните ..или не толкова щастлива да речем - по БЕЛ -85, по МАТ- 84 само ..явно бая още неща е пропуснал отколкото си мислеше.

# 1 068
  • София
Петък, 17 часа... Дано не ви опънат нервите със статистиката до понеделник.

Затова те помолих теб, че знаеш на кого какво да искаш.
Дано не съм права, че ще има вдигане тази година на баловете.
Пишете на РУО.

# 1 069
  • София
Аз също съм от щастливите родители днес:
БЕЛ : 97
МАТ: 96.5
Надявам се да му стигнат за така желаното НПМГ с немски и биология/химия.
Прекарах целия следобед да го успокоявам, че дори и да има нисък резултат по математика, ще плащаме за АК и толкоз. Много се беше спекъл днес горкия, понеже чул някакво друго дете да обяснява, че е решил и трите задачи от втори модул, но не знае как ще го оценят заради разписването.

# 1 070
92,5 Математика и 87,25 БЕ.
Рева в момента от щастие.

# 1 071
Къде излиза тази статистика?

# 1 072
97 по БЕЛ
93,25 по Мат
Рефрешваме за стотен път, не мога да повярвам, че разсеяното дете се е събрало точно в най-важният момент..

# 1 073
  • ПЛОВДИВ
Наборът е с 84,5 БЕЛ и със супер резултат за него мат - 80,25, който никой не очакваше!

Изкара най-високият резултат от пробните по БЕЛ  и по-висок от пробните по МАТ

Доволни и щастливи сме!

# 1 074
  • София
Аз съм от тези със смесените чувства. По БЕЛ е малко повече от очакваното, по Мат малко по-малко. Първо желание става невъзможно с този резултат, но ще видим къде ще се позиционира.

# 1 075
Изключително съм доволна от резултатите.

# 1 076
В ступор сме явно...първо- толкова неочаквано рано да излязат резултатите, после...треперех докат отварям сайта, още не мога да повярвам на високите резултати- 85 по БЕЛ и 80 по МАТ...доплака ми се от радост. Очаквахме 50-60т. по МАТ. Спомних си за грешката, за която Санака писа и още не мога да се успокоя, дали и сега няма грешка. Съседските деца също са с високи резултати, може наистина да се окаже вярно предположението за високи балове и тази година. Ще видим. Важното е, че синко е щастлив, защото беше много разочарован от себе си и помръкнал напоследък.

# 1 077
  • Варна
Наистина неочаквано подраниха с резултатите.
МАТ : 88.75
БЕЛ : 95.5
  Добре. Той е леко разочарован от себе си, но аз-не!

# 1 078
Хепи съм аз..доволно!
 Влиза вероятно в училището...не знам коя спеСиалност още ще е само...
Но аз гледам баловете за там от миналите 3 години.
Ще изчакам статистиката - за прованса ще има ли такава, или само за София правят?

# 1 079
  • София
Писах аз на руо-то. Барем се смилят над родителските и детските душички. Много подло пуснаха в петък, 5 часа значи.

Общи условия

Активация на акаунт