Седмокласна изпитна тема -23.06-29.06 В чакане на изпитните резултати, майки сипят заклинания чудати

• 89 197
  • 1 852
  •   1
Отговори
# 1 140
Не смогвам с четенето, има ли статистики за София-град?

Скрит текст:
БЕЛ 97.5
МАТ 85 (тук очакваше над 90т, та ще пробваме баща й да види изпитната й работа)

Доволна е и смятаме, че ще й стигне за желаните училища, та почва сега едно лудо смятане, гледане и следващата седмица ще трябва да си избистри вече как ще ги реди.

# 1 141
Кога се очаква статистиката за София?

# 1 142
  • Отвъд алеята зад шкафа
Браво на всички деца от темата!

Освен, че разбрах с почти час закъснение, че има резултати 😆, похвалвам моята госпожица с почти пълни точки и на двата изпита. Като гледам резултата й по БЕЛ, вероятно има пълните точки или на преразказа, или на тезата (има взета 1 точка). Изключително съм горда с нея и се радвам, че й се доверих да не я запиша на допълнителни школи. Понеже мат не й е сила (на мен пък съвсем), моя приятелка й помагаше и съм й изключително благодарна. По БЕЛ е с изцяло училищни знания и без особени напъни, освен да си пише домашните.

# 1 143
Средни точки за страната - 42.74 мат, 55.91 БЕЛ. Много са високи точките на пишещите тук, браво!
Откъде ги видяхте?

# 1 144
  • Бургас, България
Моят хубостник се е справил доста добре имайки предвид колко го мързеше да пише и учи последните два месеца.
БЕЛ: 88.5
Математика: 85.5

Доволна съм. Сега да видим докъде ще му стигнат силите. Първо желание му е ПМГ Бургас. Сметнах му бала за там 445. Дано да му стигне!

# 1 145
Така, въпреки усилията с уроците и добрите резултати от ПИ пре дъщеря ми резултатите са под очакваните. 76 БЕЛ и 70,25 математика,  специално за математиката не можа да повярва, защото по нейни думи на втори модул 21 В е вярна, 22 е вярна цялата , 23 А решена Б не дописана докрая......просто не знам

# 1 146
Има статистика за София!
Санака, ти си!

# 1 147
На целия този мързел и едва двуседмична подготовка, 83 по БЕЛ и 99,5 по математика, направо са си чудо за моя калпазанин Dizzy Face  Сега ще гледаме статистики и ще преценяваме дали ще му стигнат да си остане ,където иска...
Ако иска МГ в Бургас съм сигурна, че влиза на първо класиране.
И аз така мисля! Достатъчно висок бал има.

# 1 148
Има статистика за София!
Санака, ти си!

дайте линк моля......ще получа инфаркт днес

# 1 149
Резултатите са много над очакванията през годината.
96 БЕЛ
96,75 Математика
Като гледам резултатите тук...задава се висок бал...
Успех на всички!

# 1 150
Математика 100
БЕЛ 88.5
Плача...

# 1 151
А за Варна има ли? Аз имам 91.25 по мат и 84.50 по бел.

# 1 152
Моят хубостник се е справил доста добре имайки предвид колко го мързеше да пише и учи последните два месеца.
БЕЛ: 88.5
Математика: 85.5

Доволна съм. Сега да видим докъде ще му стигнат силите. Първо желание му е ПМГ Бургас. Сметнах му бала за там 445. Дано да му стигне!
Виж статистиките от предходни години
Мисля, че ще стигне.
.

# 1 153
Тук обикновено се споделят само високи резултати, което е и нормално, де.

Русалка, училището ни е "квартално", но за нас, защото съдбата е решила там да живеем, иначе си е доста добро училище в центъра на София.

# 1 154
Да, аз не съм споделила на рисувателния.. по съвсем обективни причини. На другото момче също ще спестя, въпреки че се доближава до това, което очакваше, но пък аз мечтаех за повече  хаха

Общи условия

Активация на акаунт