Седмокласна изпитна тема -23.06-29.06 В чакане на изпитните резултати, майки сипят заклинания чудати

• 92 308
  • 1 852
  •   1
Отговори
# 1 410
Е, старичка си е НЕГ. Не е Уау, но пък кенефите не миришат и има топла вода. Идете да видите кенефът на 112 то, което се ползва и от Първа английска и ще разберете защо там нямаше отворени врати.
JoyJoyJoy

# 1 411
Откакто видях клекала във ВИАС...миналата година беше, мисля..

# 1 412
Още са си там. Не особено добре умити, а сега с техникума в сградата стана много страшно

# 1 413
Още са си там. Не особено добре умити, а сега с техникума в сградата стана много страшно

Те са си там, откакто е построен. Подозирам, че даже са си съвсем същите (поне не вярвам да са ги сменяли, откакто аз бях там). Но си има обяснение - по-лесно се чистят.

# 1 414
Да, но само ако ползващите ги уцелят дупката, че не винаги се случва

# 1 415
Сещам се следното - като се приберяха децата ми от училище, първата им работа беше да си хвърлят раницата в коридора на път към тоалетната. И ако се засичаха двамата наставаше драма и война за WC-то.

# 1 416
Вече започвам да си мисля, че момчетата са по-големи "принцеси" и от момичетата с тези претенции относно санитарните помещения, защото и у нас ги има тези коментари  Laughing
Сериозна ако трябва да съм, недопустимо е за училища с претенции, да не осигуряват елементарни битови условия. След целия тормоз в 7ми клас, децата не заслужават тоалетна от миналия век, в която ги е гнус да ходят.

# 1 417
Да, но само ако ползващите ги уцелят дупката, че не винаги се случва

Скрит текст:
Всъщност точно, когато не уцелят, се чисти по-лесно... 'Щото, нали... Чистачката само насочва маркуча в приблизителна посока и с произволна траектория.

# 1 418
  • София
Благодаря за отговорите, успокоихте ме. Ще редя по желание на детето, пък каквото стане. Успех на всички деца и родители. Продължавам да ви чета.

# 1 419
  • София
Признавам си, по тоалетни не сме редили желания 🤭🤭🤭
Взехме предвид време за път, но за тоалетни дори не ми хрумна, каква ужасна и неподготвена майка само 🥹

# 1 420
Виждаме от първата страница списък с училища и паралелки и си ги редим на лист или файл от който да гл препишем след това в заявлението за кандидатстване когато отворят системата? Нали така?
НО, аз в тези списъци не виждам код на паралелката, как ги изписваме при реденето? Нещо се омотах жестоко... В справочника има код на училище и код на паралелка, но ми казаха да гледам от сайта за кандидатстване и да не разчитам на справочник и дали са точни кодовете в него...

# 1 421
Съгласна съм, да. Моето е от незаинтересованите. В случая обаче повече ме притеснява разликата в програмите, липсата на по-широка общообразователна подготовка, това, че не знам доколко все пак ще се ограмотят децата. За професионалното обучение само по себе си (по самата професия) като че ли нямам толкова притеснения, пък и умните винаги могат да доучват във ВУЗ.
Разликата в програмите е профил общообразователни срущу профил специални. Профил е по-скоро ниво първи семестър в университет, бих казала една идея над ограмотяване - т.е. малко по задълбочено изучаваш нещо, което се предполага, че ти е интересно. Разрови се да намериш конспект за ДЗИ профилиран и конспект за изпит по професия на паралелките, които обмисляте. Накарай го да ги прегледа и да каже има ли предпочитание. Ако му е интересен предмета - ще му влезе нещо в главата, ако нищо не му е интересно, ще цъка на телефон и ще дреме през прозореца. Не си мисли, че в средни училища няма полуграмотни из горните класове. Ако са по-популярни училища с претенции за ниво, на които не им трябва бройка, гледат да ги натискат да се преместят преди матурите, за да не им развалят средния успех.

# 1 422
Признавам  си в деня на отворените  врати на 1ЕГ , въпросният битовизъм също добави точка към избора Joy
П.С. винаги съм била за клетката,  за момичета особено е по-хигиенично.

# 1 423
Да, защото се чудят и маят как да не сядат на тях и почват едни акробатики. И аз харесвам клекалата от тази гледна точка, ако са чисти и ги мият редовно не виждам проблем. Пък и са млади, не ги болят коленете

# 1 424
  • София
Виждаме от първата страница списък с училища и паралелки и си ги редим на лист или файл от който да гл препишем след това в заявлението за кандидатстване когато отворят системата? Нали така?
НО, аз в тези списъци не виждам код на паралелката, как ги изписваме при реденето? Нещо се омотах жестоко... В справочника има код на училище и код на паралелка, но ми казаха да гледам от сайта за кандидатстване и да не разчитам на справочник и дали са точни кодовете в него...
Нищо не преписвате. В системата паралелките ви излизат от падащо меню. Има поле за търсене, където започвате да пишете името на училището или въвеждате код на паралелка, ако го знаете и ви излиза, само го маркирате и така продължавате със следващите желания.
Иначе списък на паралелките с кодове има в сайта на РУО София.

Общи условия

Активация на акаунт