Седмокласна изпитна тема -23.06-29.06 В чакане на изпитните резултати, майки сипят заклинания чудати

• 89 476
  • 1 852
  •   1
Отговори
# 960
Нямам търпение да публикуват резултати, класирания, да записваме и да се приключва.

Последна редакция: пт, 27 юни 2025, 14:15 от crow

# 961
От ФБ на Дидева разбрах, че класирането за пети клас е обявено през нощта, случвало ли се е това някога със седми клас?
2013-та второ класиране излезе около 21:30. За друг такъв случай не знам.
През 2017г. резултатите  от НВО за 7 кл. излезнаха в петък вечерта след 20.30ч.

# 962
От ФБ на Дидева разбрах, че класирането за пети клас е обявено през нощта, случвало ли се е това някога със седми клас?
Аз видях без да искам поста в 3:30. И ей ме на кукуряк Grinning

# 963
  • София
Оле, мислех, още два дни спокойствие, уикенда, сега край.

# 964
  • София
Спешно някой да напише, че разсекретяването отнема поне 2 дни Sweat Smile.
Хич не ги искам резултатите по никое време без статистика.

# 965
На мен статистика не ми трябва. Те са 3 училища които стават..при нас. Две, че едното не го искаме....

# 966
  • София
Каква е всъщност процедурата по обявяването на въпросните резултати и първо в сайта за прием ли ги обявяват или първо в школо? Току що детето ми показа, че имало част ВО и в школо, където ще фигурират и резултатите им.

# 967
В инфоприем. Там е първичната информация.

# 968
  • Бургас
Досадно е това чакане!
Днес е петък, дано да ги обявят!

# 969
И на мен ми е интересно колко отнема чисто технологично разсекретяването. Подозирам, че не е само цък бутонче и се зареждат имена към входящ номер, а присъства традиционната изписана на ръка бумащина, която трябва да се набере.

# 970
  • София
Цък, де, ама някой трябва и да провери това "цък" какво е произвело. Да не стане пак като при щерката на Санака, да излиза Кастрева да обяснява, че грешката не била голяма и не били компютри, а компоти и не сме ги изнесли, а са ни ги върнали 😄.
Аз пък въобще не ги чакам, в повечко ми дойде тази седмица покрай и голямото 10-класни зверче!

# 971
В контекста на обсъжданията по-горе - и математиката, и езикът са еднакво важни за развитието на когнитивните процеси у човека. И между тях има повече общо, отколкото си мислим. В основата и на двете стои абстрактното мислене. В този смисъл едното може да компенсира в някаква степен дефицитите в другото - дотолкова, доколкото е нужно за добрата реализация в живота. Ето, например логиката, за която говорим, прогнозирането на събития, оценяването на последствия, осмислянето и създаването на теории и хипотези - да, в по-общата сфера на живота може да се развиват не само с решаване на математически задачи.

# 972
То пък как имаш време да се притесниш за 10-токласното. Моето трябваше да ми напомня, че и то, видиш ли, НВО..

# 973
Каква е всъщност процедурата по обявяването на въпросните резултати и първо в сайта за прием ли ги обявяват или първо в школо? Току що детето ми показа, че имало част ВО и в школо, където ще фигурират и резултатите им.

Първо излизат в инфоприем.
Мисля, че тези в школо ги въвеждат от училище,  а не от мон.

# 974

Да, и в школо ще са видими точките за учителите. Ще се нанасят и в свидетелството.
Но кога ще излязат в школото, не знам.
Аз лично ще следя тук - като пишете че са качени, тогава ще атакувам с валериан инфоприем.

Последна редакция: пт, 27 юни 2025, 13:26 от teta75

Общи условия

Активация на акаунт