Седмокласна изпитна тема -23.06-29.06 В чакане на изпитните резултати, майки сипят заклинания чудати

• 89 737
  • 1 852
  •   1
Отговори
# 375
Моля?! За какво его говориш? Да, мога да решавам задачи и искам да имам внуци. С какво това ти пречи точно на теб?

# 376
  • София
Mur, може ли да поясниш, че нещо се обърках? Кой си чеше егото и какъв е проблема да си го прави?

Недоумявам вече за какво е темата.

# 377
  • София
Абе СМГ в прогимназията точно ЧС обясни що не сме го избрали. Тя писа, цитирам по памет, не е езикова гимназия, не е спортно училище, не е място за кетъринг храна, учат на смени... почват в 7,30...много хубаво го каза. За дете на 11 в 5 клас за мен бяха важни точно тези неща, които СМГ НЕ Е.
Па и в гимназията са същото нещо - секта... една майка беше писала как в неделна зимна утрин в 8 без 10 отивайки на школа, видяла вече събрани деца, които на стълбите сред снега решавали задачи... занятието било отменено заради ковид. Е това нормално ли е???
Пълна ненормалщина, да си учат там, като ги влече...аз мойто дете в такава месомелачка няма да пусна. Здравето му ми е най-важно. Тея са смахнати братче...и аз съм завършил със златна значка математическа гимназия. Мерси съм
На мен не ми е важно точно това (и оцених иронията). А задачи може и по време на ковид да се решават - както в математически гимназии, така и извън тях... Може и история на древен Рим да се чете. Никой не подценява математическите гимназии. Никой не ги закача. Но на един архитект му трябва нещо малко повече освен математиката. На един квантов физик също. От време на време и на двамата може да им потрябва адвокат, интериорен дизайнер, финансов съветник и т.н. (умишлено пропуснах водопроводчика). Може и някоя книга да прочетат, не е задъжлително да е БЕЛ и на английски става. А може и стих да напише някой - математиката не пречи, от личен опит и лични наблюдения. Никой не е излишен, никое умение и познания не са излишни.
Точно тази дискусия е абсурдна и още по абсурдно е, че започна от някакви недоизказани планове на министъра, че му/ни трябват неизвестен брой математици.

Последна редакция: вт, 24 юни 2025, 21:55 от elena_e

# 378
  • София
А, много добре си ги артикулира той плановете. Липсва му модус операнди, но на планове е силен.

# 379
А, много добре си ги артикулира той плановете. Липсва му модус операнди, но на планове е силен.
Не дърпай дявола за опашката!

# 380
Темата по принцип е за седмокласници. Не за математички, които дори нямат деца в 7-ми клас и явно им е скучен живота.
Не знам защо реши, че си адресат на моите коментари, не си.

# 381
Темата е за всички, които се вълнуват от седмокласните драми, независимо дали имат деца в 7 клас. Айде, да не се ограничаваме кой и какво ще пише.....

# 382
  • София
Темата по принцип е за седмокласници. Не за математички, които дори нямат деца в 7-ми клас и явно им е скучен живота.
Не знам защо реши, че си адресат на моите коментари, не си.
Трай си, да не те емнат сега... много са чуВствителни Ако и да нямат деца в 7-ми клас Wink Ти като имаш, ще си чакаш реда на 1 юли.

# 383
Гледам не сте си написали домашното и не сте заредили бара...

# 384
Като казахте бара....къде е сборния пункт на 2 юли? Да има избор от коктейли.....

# 385
Като казахте бара....къде е сборния пункт на 2 юли? Да има избор от коктейли.....
Още не са обявили дали няма да е на четвърти километър...

# 386
Черна станция, и двамата знаем, че лъжеш в последният си пост ( и не само в него). Хайде по-добре да замълчим.
Аз нямам твоята компетентност, в прогимназия сме, хеле за висше пък хич. Ти си правата, да приемем така. Никога повече няма да обсъждам дъщеря ти, просто мислех, че си ги казвала публично тези неща. Ако не си, извинявай, никога не обсъждам чужди деца и явно съм се заблудил.
Извинявай още веднъж. Никога няма да се повтори.

# 387
  • София
Доста нажежено стана и все пак ще се изкажа Simple Smile

Смятам за несправедливо да има ЗАДЪЛЖИТЕЛНИ матури по предмети, които не се изучават поравно на ниво училище, както и на ниво паралелки! Толкоз.

Щом ще са задължителни, подготовката в училище трябва да е на равни основи. Оттам насетне, кой на какви уроци ходи, кой колко решава, това е друг въпрос.

# 388
  • София
Още не са обявили дали няма да е на четвърти километър...

На Суходол какво му е?

# 389
Черна станция, и двамата знаем, че лъжеш в последният си пост ( и не само в него). Хайде по-добре да замълчим.
Аз нямам твоята компетентност, в прогимназия сме, хеле за висше пък хич. Ти си правата, да приемем така. Никога повече няма да обсъждам дъщеря ти, просто мислех, че си ги казвала публично тези неща. Ако не си, извинявай, никога не обсъждам чужди деца и явно съм се заблудил.
Извинявай още веднъж. Никога няма да се повтори.

Поне десет пъти си опитвал да измъкнеш от мен някаква информация с намеци и уж цитиране на мои изказвания и всеки път съм ти казвала, че няма да мине. Ако има нещо, за което да съм сигурна, то е че никога не съм споделяла подробности за детето си. Освен най-груби - че е учило в СМГ, че е следвало в Англия, че е прието в АК и... толкова.
Но което СЪМ казала си е истина. Това за английския.

Общи условия

Активация на акаунт