Седмокласна изпитна тема -23.06-29.06 В чакане на изпитните резултати, майки сипят заклинания чудати

• 89 121
  • 1 852
  •   1
Отговори
# 705
В infopriem има движение някакво.

Тия от МОН са пълни кретени. Пише, че днес до събота ще можем да видим работите на 10.клас - в две различни училища - Овча купел и в Джон Атанасов. И тея ще правят реформи. Пилешки мозъци. Извинявам се.
Предпочитате всички да се бутате в едно училище?
Предпочитам да не тичам през целия град, а имат и 1 час почивка на обяд. Както и да е, аз няма да ходя. Просто им се чудя на безобразитята. Можеше в съседни училища да ги направят, ако не е да се бутаме причината.

# 706
  • София
Защото излизат заедно.
Много сте компетентна по тия неща и с удоволствие следя публикациите Ви! Резултатите по рисуване също ли чакаме едновременно с тези по математика и БЕЛ?
Всички резултати от положените изпити ще се видят едновременно в системата.

# 707
  • София
Според мен е по-добре, че резултатите по БЕЛ и МАТ излизат заедно. Така или иначе и двата предмета присъстват в балообразуването навсякъде. Освен ако някой е с 95+ точки по единия предмет (при балообразуване поне по 2), винаги има шанс да остане изненадан като види оценката по втория предмет. Мрънках, че нямам търпение за резултат, но оценявам и позицията на "котарака на Шрьодингер".

# 708
  • София
И за 7-ми клас работите ще се проверяват в същите училища.

# 709
Разширено изучаване на език има в 105, 23, 127 (определени паралелки), някоя от икономическите гимназии, Ломоносов... на първо четене тези помня от ровенето в ДПП.
Ще треперим още няколко дни...🙏

# 710
Аз ще съм любопитна да видя как са работили момчетата. Сега на Викинга му предстоят трите рисувателни другата седмица, та емоциите не са приключили изобщо. Ще имаме около седмица да подредим желанията, така че няма какво да се газираме. Но аз съм нетърпелива Simple Smile

# 711
Готови резултати по МАТ.
Омммм....почвам да се напрягам🙃

Божее, резултати от моите изпити не съм чакала с такъв трепет, даже треперене🤣

# 712
  • София
Поне някаква статистика да извадят, като са готови резултатите.

# 713
Статискита е по-важно да излезе скоро след резултатите.

# 714
Статискита е по-важно да излезе скоро след резултатите.
Който е врял и кипял в играта, вероятно има идея за какво става дума. Аз прехвърлих тези статистики и нещо, нищо не ми се изясни Joy

# 715
А статистика за десетокласното НВО излезе ли някъде, или е рано?

# 716
  • София
Днес се снимаха и после ходиха на някакво заведение. Седмокласникът се прибра изключително недоволен от тези занимания. Друг път да не сме го били записвали на такива неща. Сега се цупи.

# 717
Статискита показва къде си спрямо конкуренцията. Без нея резултатите нищо не могат да ти кажат.

# 718
Трудно ще ми проговори, при положение, че не сме наясно какво е добутано на изпитите.. но да, пак ще е ориентир.

# 719
Гледаш твоя сбор на кое място е >=. Гледаш това място на какъв бал отговаря и закъде е стигал предната година. Когато е 3× нещо, има особености.

Последна редакция: чт, 26 юни 2025, 18:23 от Spensa

Общи условия

Активация на акаунт