Чук, чук, яйчице, шари те ВАРНЕнско дете ( 20 )

• 11 070
  • 287
  •   1
Отговори
# 120
  • Варна
киркорова - само от едната страна имаме пръчки и почвам да се изнервям, щото и дъгата за активна гимнастика не мога да закрепя като хората #2gunfire
ами от страната на пръчките ги вързвам а от другата не. моите обиколници са от дебелите и се подпират един друг и дъгата я залепвам само от едната страна а от другата я подпирам на обиколника Wink

ив4ок нямаш ли и гсм на тая идиотка да я "поздравиш" #Cussing out

# 121
Аз да се оплача: педито ни овесило бележка,че прекратява лекарската си практика. Вчера ходих и се сетих, че 1 жена пред кабинета преди 2 седмици ме пита чула ли съм такъв слух. Аз питах педка право куме в о1чи, но тя избегна отговора. Истина било! Не че ми е мъчно за нея, но не е коректно да разкарваш бебе 4 пъти, последния път да не го прегледаш с ясното съзнание, 4е напуска6Ч Днес отивам на лов за педиатър!
 #Cussing out #2gunfire Sick
Знам какво ти е наща бившата постъпи по  същия начин  #2gunfire Но всяко зло за добро PeaceСегашната засега я харесваме много повече  Peace

Хайде на разходка бе хора,що сте се покрили Joy

# 122
Вержи благодарско за отговора  bouquet.Незнам тез обиколници дали са дебели newsm78.Комплекта е на чиполино и се надявам да са по плътни Praynig.Аз се ентусиазирах да ги купувам щот Мартин го слагам по средата на леглото,а все го намирам преместен.Или си удря главата в таблата,я крак,я ръка навряяна в решетката и ме хвана шубето да не се нарани нещо  ooooh!.Станал на 3 месеца аз обиколници ще купувам hahaha.Ама то голямо шило бе Joy Heart Eyes

# 123
Абе хора що ви няма никви днес,да не боядисвате яйцата.Аз ще боядисвам в събота

# 124
Яйца не боядисвам днес, щото Коко е кривчо! Вержи, както можеш да се досетиш - GSM на педито нямам. Нещо не звънял, нямало смисъл да си го дава! В тази връзка - 37,2 нормална темература ли е за 4 месечно бебе?!. Герчето не е духнала още - утре, ама каквото е времето, ще си казваме чао по телефона. Голяма ще е мъка, ще ме осиновявате, няма как!Пишете ми за температурата, да се шашкам ли или напротив! Sick #Crazy Mr. Green

# 125
Ами ние през повечето време сме с такава Т* заради зъбите  ooooh! Tired

То ку що *насрах* една овца .Преспах аз Ники и ми е в ръцете заради алергията да му чувам аз дишането и на вратата се звънни настоятелно ooooh! Отварям аз и настреща ми някаква правили промоция ама на какво нищо недържеши Thinking и и скръцнах със зъби и и теглих една с тръшкането на вратата. Ей много ме дразнят такива идват и ми развалят домашното спокойствие не ми стигат по улиците и в магазините като ме спират ама и в къщи като дойдат направо #2gunfire
Нямам търпение да почнем ремонта /до месец/  и ще си сложа някой с много тихо звънене че тоя и да спя ще ме събуди  ooooh!

# 126
  • Варна
при нас не могат да дойдат - входната се заключва  Twisted Evil
как не ги мързи на 4 ет да се качват - не знам  Tired

# 127
То и при нас се заключва ама ги пускат ooooh!

# 128
  • Варна
Привет!
Молим да помогнете с мнение тук:
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=178603.0

Понеже стана въпрос за Интернет: бясна съм на БТК - след три дни неуспешни опити чак сега възстановиха връзката. Когато пък има нет, прекъсва постоянно.  #2gunfire

За досадниците звънящи по вратите: ако не чакам някого въобще не отварям.  Close

Желая ви весел /макар и мрачен/ ден! Целувки на бебчовците!  Hug

# 129
Сигурно ще сменим нета на БТК с Интербилд.
Аз имам ADSL - доволна съм когато нямат проблеми. Но на последък имат много проблеми.  Close Close Close Преди няколко дена за повече от 16 часа нямаше ADSL. Аз съм на неограничен достъп и много ме е яд като не мога да вляза в нета.  #Cussing out #Cussing out #Cussing out

Яйцата ги боядисах, но с тях и ръцете си също. Embarassed

# 130
  • Откъм Варната
Аз яйцата в събота ще ги боядисвам, днеска ще направя опит да си довърша великденската украса, ако бебо ме остави, после ще снимам и ще ви покажа

# 131
Момичета как,с какво и кога захранихте децата?

# 132
На 40 дена - сокчета
На 3 месеца - плодови пюрета
На 4 - зеленчукови
На 4м и 20 дена - жълтък по 1/4 през ден
на 5 м - 1/2 жълтък през ден, редуване със месно пюре
На 6м - започваме кухня.

Каши давам много рядко 4 пъти месечно (Много е дебеличка и едричка за това) - инъче я захраних 4м с каша.

# 133
боже аз не съм се замислила още да давам нещо каквото и да е,но ти ме разби Mr. Green
Явно вече ни е време Shocked

# 134
vessi78 така съм направила аз (мойто педи така ми каза)
Това не означава, че ти трябва да действаш по същия начин. Какво казва педито Ви?

Аз не съм кърмила повече от 20 дена, ако кърмиш, по - добре не бързай със захранването.

Общи условия

Активация на акаунт