Чук, чук, яйчице, шари те ВАРНЕнско дете ( 20 )

• 11 069
  • 287
  •   1
Отговори
# 105
  • Откъм Варната
И ние сме на Интербилд, доволна съм

Честит рожден ден на tan4uka

Имаме си и още една мама рожденничка Mia_ata, обаче тя няма нет, но скоро ще си прекарат и пак ще се присъедини към нас

# 106
Честит рожден ден на tan4uka  bouquet Heart Eyes

Ние днес ще излизаме ако някой иска за звънка Peace

# 107
Аз заслужавам свидетелство за лудост! Слушам приятелката ми цяла седмица как прави Великденско почистване. Ама чак матраците маха!!! И като се трягнах, тази сутрин прострях, огладих и измих прозорците на кухненското остъкление, барабар с металните табли отдолу! Ей, то света навън се видя! Сега, ако чудото още спи, ще сваля пердетата навсякъде, щото ако не ги сваля, няма да почна, и почвам щоричките листче по листче да бърша. Лятото махаме кухненските дограми целите и правим барплот на терасата,затова няма да бърша. Ще видите утре 1 блясък откъм Трошево, не се плашете - мойта къща Е Joy

# 108
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ТАНЧУКА
Мале Ивчок като те слушам,чак ти завиждам Blush.Така ми се иска и аз да си измия прозорците на терасата,ам туй чудо Мартин през 2 минути мрънка ooooh!.Преди да се роди ги миех всеки месец,ама сега от месец и половина не съм ги пипнала.Едвам виждам блока пред нас/ха,ха,ха/ ShockedПред блокани има много оживена улица и много бързо се цапат.Може да измоля мъжо в събота да изведе децата и да я свърша тая работа. newsm78

# 109
  • гр.Варна
За нета на БТК!
Мъж ми работи там и казва,че масово се обаждат хора,недоволни от факта,че нямат нет.Проблема обаче не е в България и се отстранява доколкото знам!
А за Интербилд-в момента съм у майка и те го ползват като доставчик-като гледам ма сайтове,които не мога да отворя!Ай си кю-то също!Моиже би проблема не е само с този доставчик!
Лек ден и очаквайте новини и от нас:)

# 110
  • Варна
Хрис аз си отварям всичко бе, да не са на dial-up вашите? newsm78 зълвата имаха такъв проблем с dial-up на Интербилд, модема се е*ава нещо .

честито на рожденниците!  bouquet
и ние ще излизаме но по-късно. трябва да минем през педи да ни прегледа за настинката и да и кажем за оченцето   Confused

# 111
С ICQ има повсеместен проблем, така че търпение...може и да го оправят скоро, архивирали нещо си... Confused
Хубав ден на всички  Grinning

# 112
  • Варна
Малко помощ от вас ако може - вече като минали по този път. Къде във Варна има гимнастика фитнес или други подобни занимания за бременни? Благодаря предварително  Grinning

# 113
  • Варна
в АГ има някаква гимнастика за бременни,но не съм ходила и не знам за какво става въпрос  newsm78
в Окръжна има лекция Гимнастика за бременни,на която пускат един демонстрационен видео материал от ранните 1980' . не съм обърнала внимание на упражненията защото бях заета да се хиля smile3532 и да разглеждам списания  book

# 114
Хрис виждам че,малко ти е останало да сте две в едно  Peace помня че,термина ти беше на моя рожден ден Mr. Green желая ти успех и всичко да мине леко и безпроблемно Praynig пожелавам ти го от сега че,покрай работата и семейството едвам ми остава време да седна кьсно вечер за малко пред компа.

За интернета аз сьм кьм Кейбьл Тел с пакет трипьл плей и сьм страшно доволна и от нета и кабелната а кьм телефона си имам даже 150мин.безплатно кьм БТК Peace

# 115
  • гр.Варна
Янче,
съвсем малко ми остава наистина!
Аз даже очаквах като отида днес на преглед ии да ми кажат,че утре ще ме приемат,ама нейсе!Няма такова нещо!Май ще дочакам термин!Нямам разкритие според док или е 1-1.5см и шийката ми е твърда.А док от 2-3 седмици ми говори как ще ми го предизвиква раждането следващата седмица......и все нищо........А майка ми е била като мен!Изтекли и водите с брат ми и разкритие-0см.Включили я на системи и родила.С мен пък са й слагали няколко дни по ред системи и нищо.Накрая й забили системи и в краката,та ме родила Whistling ThinkingМама пита док дали може да се предава това по наследство,но той не отговори!!!
Имаме шанс в петък да ме вземат!Сутринта ще ида за запис на тоновете и да ни огледат по-добре!Като си представя,че преди 2 седмици и повече,бебето беше 3200-3400,не смея да си представям колко е голям вече Rolling Eyes Thinking
За БТК-то........най-новото инфо е,че трябва да се рестартне компа и да се регистрираш на ново мисля в:my.contact.bg.Нещо от сорта и ставало.Дано съм помогнала:)
Лека вечер и стискайте ни палци
И ние ще се присъединим към Вас за разходки после:)  bouquet

# 116
Аз да се похваля, че си имам нов фотоапарат, който ще го изплащаме сто години, нооо няма да го мисля и да се депресирам. Важното е че ще си снимам бебка.  newsm47 Та ето ни пресни, пресни с първата си чесалка http://ivanina.multiply.com/photos/photo/2/93.jpg

Hristina ще ви чакаме скоро за разходки    bouquet Аз като свекърва да ти се скарам, че не спиш по това време...наспи се сега, че с години няма да ти се отдаде тази възможност.

Последна редакция: ср, 04 апр 2007, 23:57 от iva-bebe

# 117
Привет и от нас в това дъждовно време.Принципно сме добре,само ми е криво,че ми дойде,в смисъл боли ме и ми е едно уморенооо.Нямам сили за нищо. TiredИвчок с туй чистене развали времето бе мила hahaha.ИВА много хубави снимки  Peace ,а за фотото не го мисли много,защото по добре няма да ти стане ако мислиш постоянно как ще го изплащаш.Снимай и се наслаждавай на резултатите Naughty,Да уточним само,че за момента поне не си никаква свекърва,а си чиста проба тъщичка,като направите второто ще видим ще ставаш ли свекърва или не .ВЕРЖИ мога ли да задам един въпрос към тебе-като гледах снимките наЛорка ми се стори,че имаме еднакви кошарки.Въпроса ми е от двете страни ли е с пръчки или само от едната.Ако е само от едната как си закачаш обиколниците/те нали са с връзки или с ластици ли беше/Нашта има пръчки само от едната страна,и понеже си поръчах от интернет комплект за кошарата с обиколници,сега се чудя как ще ги закача като ги донесат newsm78.Ако някой друг може да помогне с акъл- приемам предложения всякакви Hug
Лек ден  bouquet

# 118
Аз да се оплача: педито ни овесило бележка,че прекратява лекарската си практика. Вчера ходих и се сетих, че 1 жена пред кабинета преди 2 седмици ме пита чула ли съм такъв слух. Аз питах педка право куме в о1чи, но тя избегна отговора. Истина било! Не че ми е мъчно за нея, но не е коректно да разкарваш бебе 4 пъти, последния път да не го прегледаш с ясното съзнание, 4е напуска6Ч Днес отивам на лов за педиатър!
 #Cussing out #2gunfire Sick

# 119
Иве, направо  #2gunfire Герчето, май забегна вече, а  Crazy

Общи условия

Активация на акаунт