Имаме си и още една мама рожденничка Mia_ata, обаче тя няма нет, но скоро ще си прекарат и пак ще се присъедини към нас
.Така ми се иска и аз да си измия прозорците на терасата,ам туй чудо Мартин през 2 минути мрънка
.Преди да се роди ги миех всеки месец,ама сега от месец и половина не съм ги пипнала.Едвам виждам блока пред нас/ха,ха,ха/

и да разглеждам списания
помня че,термина ти беше на моя рожден ден
пожелавам ти го от сега че,покрай работата и семейството едвам ми остава време да седна кьсно вечер за малко пред компа.
Мама пита док дали може да се предава това по наследство,но той не отговори!!!
Та ето ни пресни, пресни с първата си чесалка http://ivanina.multiply.com/photos/photo/2/93.jpg
Аз като свекърва да ти се скарам, че не спиш по това време...наспи се сега, че с години няма да ти се отдаде тази възможност.
Ивчок с туй чистене развали времето бе мила
.ИВА много хубави снимки
,а за фотото не го мисли много,защото по добре няма да ти стане ако мислиш постоянно как ще го изплащаш.Снимай и се наслаждавай на резултатите
,Да уточним само,че за момента поне не си никаква свекърва,а си чиста проба тъщичка,като направите второто ще видим ще ставаш ли свекърва или не .ВЕРЖИ мога ли да задам един въпрос към тебе-като гледах снимките наЛорка ми се стори,че имаме еднакви кошарки.Въпроса ми е от двете страни ли е с пръчки или само от едната.Ако е само от едната как си закачаш обиколниците/те нали са с връзки или с ластици ли беше/Нашта има пръчки само от едната страна,и понеже си поръчах от интернет комплект за кошарата с обиколници,сега се чудя как ще ги закача като ги донесат
.Ако някой друг може да помогне с акъл- приемам предложения всякакви