Чук, чук, яйчице, шари те ВАРНЕнско дете ( 20 )

• 11 067
  • 287
  •   1
Отговори
# 90
  • Откъм Варната
Честит рожден ден на двете ни рожденнички
Iva-bebe и Норка

# 91
Честит рожден ден на двете ни рожденнички
Iva-bebe и Норка  bouquet  bouquet
А пък аз вчера бях на разходка Crazy за днес ще видим  newsm78

И Олинце ме подмина като кръгъл камък  Crossing Arms Simple Smile

# 92
  • Между гори и планини
DVV, ами аз хич не съм те видяла...А ти защо не се обади?!
Аз чакам дребното да се събуди, да вземем кухнята и да потегляме към Морската. Ще гледам към 1.30 да сме на Летния, ако някой ще ходи да се обади.
Не се сърдете ако не се обаждам - значи пак съм излязла със слепите очи  Embarassed

# 93

Ох така ме боли глава че  ooooh!

# 94
  • Варна
Честит Рожден ден на Ива.бебе и Норка!  bouquet  bouquet  bouquet

# 95
  • Варна
уф и аз имам работа да върша днес и се чудя това малкото да го взимам ли със себе си  Thinking
чрд на норка, на ива вчера и честитих  Stuck Out Tongue Winking Eye

# 96
Хайде и аз да честитя на рожденичките.
Ч.Р.Д. на Ива-бебе и  Норка!!!Много здраве,щастие и любов!

Аз днес съм с комшииката на разходка из махлата,но едва след като се наспат децата към 15.00-16.00ч.

# 97
И аз да се запиша . Чааааааак на пета страница. Много бързо взехте да ги изписвате темите smile3501.
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ИВА БЕБЕ И НА НОРКА! newsm51
Ние бяхме на разходка и преди малко се прибрахме, Марти нещо се мъчи да кашля и е малко хремав, водих го при педка но според нея нищо му няма.

Последна редакция: вт, 03 апр 2007, 19:26 от Аnika 75

# 98
Аз отново ще ви се оплаквам. Само, че този път от интернет доставчика - бтк.
2 дена съм без интернет. Направо съм бясна. Ще ги сменям. Давайте идеи. Вие от кой доставчик вземате интернет и какви са цените.

# 99
Честит рожден ден на Иванина и Норка! Да сте живи и здрави, обичани, обличани и събличани от мъжете ! newsm51 newsm62 luvbed newsm59  uraИ мерси за почерпката!
Ние току що се върнахме с Герчето от 6 часово пътешествие из града. Ходихме до НАП, за да установим, както си и мислех, че не ни се плага връщане на данъци, защото от 06 месец миналата год.сме в болнични. Тя посвърши малко работа, а аз си бях забравила бланките, които можеше да пусна. Сега съм смляна, но утре бих го повторила! Само че е крайно време да уважим педка и да си видим прираста и ДТК-то. Гергана заминава в петък на Гулянци, така че ще ме търпите-цял месец при това! Лека вечер на всчики бебоци и майки! Hug

# 100
Благодаря ви за хубавите пожелания   love001 Хайде оставям ви, та да ходя на любовна среща с мъжа ми.....също кат на младини  newsm53

# 101
Ехо къде сте всички  newsm78
Няма с кого една дума да си каже човек -покрилисте се  Crossing Arms
Аз си скучая пред компа и си чакам китайското само се надявам като се звънне на вратата Ники да не се събуди  Rolling Eyes

# 102
  • Между гори и планини
Аз съм тук, тъкмо сложих зверчето да спи.
Уффф, днес капнах...Излязохме в Морската уж да спи. В 2ч тъкмо го приспах и тръгнаха разни камиони да асфалтират - спа 30минути. В 4ч. пак заспа и тръгнахме да се прибираме. По пътя срещнах една позната, казах "Здрасти" и дребния ококори такива очи  Shocked . Прибрахме се, меря му температурата - 39.2С!!!  Sick , дадох Панадол, обадих се лекарката. След час пак го меря - 38.6С хич не спа, а си игра в кошарата. В 8.30ч лекарката дойде - мерим - 38.2С - леко зачервено гърло и наченки на хрема.
Сега преди млякото му дадох сироп и явно му залепна за гърлото, защото милото хем пие, пие и накрая повърна  Close  Close  Close Направо съм на ръба на силите си. Дано поне малко сироп и мляко са му останали в стомаха и не дигне температура през ноща...Утре ще бягам за лекарства  Sad

# 103
Оф ама татито ви като замина и..........
Стискам палци да е добре тази вечер  Praynig

# 104
  • Варна
ние днес ходихме на пазар  Money
купихме си дъга за активна гимнастика,чесалка за зъби и шезлонг за вана
мама олекна с 50лв но Лора е фешън  Flutter

за интернета съм на Интербилд.аз съм доволна,но мъж иска да сменяме на Варналан,   Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт