Чук, чук, яйчице, шари те ВАРНЕнско дете ( 20 )

• 11 077
  • 287
  •   1
Отговори
# 180
Честито синче на христина и добре дошла Марина  bouquet

# 181
Добре дошла, Марина и на малката сладка буба! newsm51Че са ни малко момите! Ние ще ходим да снесем яйца, че да червим след обяд.

# 182
  • Варна
ние ги боядисахме в четвъртък Sunglasses
днес свекърите започнаха да се изнасят и ще ми подарят едно хубаво великденско почистване  smile3506
весело посрещане на празника  Hug

ще ходите ли на църква newsm78? ние ще пропуснем,не ми се връща посред нощите да събудя бубулечката    tiptoe

имаме нови снимки  Mr. Green http://snimka.bg/album.php?album_id=114148

Последна редакция: нд, 08 апр 2007, 03:08 от Virginity

# 183
Честито на мама Хриси!
КалиМа, мноооого те обичам  Hug Hug Hug Днес от сутринта са ме погнали в нас всички, че детето ми ще остане дребно и  недохранено, защото все още не съм му давала нищо освен кърма Sad Свеки се обади на синчето си днес да му пили на главата, че аз не давам на детето веществата, които са му необходими да расте  #2gunfire #2gunfire #2gunfire И той на мен  #Cussing out
И сега вече изтощена от постоянните спорове и рев цял ден, сядам да прегледам форума и попадам на твоя постинг за Националния план за хранене иииии просто се разтопих  Crazy Много съм щастлива, благодаря ти  Laughing Утре като дойде свеки ще й го връча да чете и да не ми се бърка вече  Whistling Сега ще си посрещна празника спокойна и щастлива  Hug
А сега да се изфукам - нали компютърът ми беше на горния етаж и все търча, за да си прегледам форума и моят мъж реши да ме изненада - купи ми лаптоп за рождения ден, който е след 17 дни  Flutter Днес си пуснах нет и ще съм по-редовна във форума  Mr. Green За 8-ми март ми подари нов GSM, сега лаптоп, много ме глези  Crazy Пу пу  Flutter
Целувки на всички мами и бебоци и весело посрещане на празника  Hug

# 184
  • Откъм Варната
КалиМа, мноооого те обичам  Hug Hug Hug ...

Ти земи прочети Библиотеката в подфорум Кърмене и захранване, има много неща с който да натриеш носа на свеки-меки и др.  Mr. Green

# 185
Аз основно в кърмаческия-кърмене и захранване на бебетата, се ровя, сега ще го поразгледам и тоя Peace

# 186
  • Откъм Варната
В библиотеката е систематизирана цялата информация, от до, за кърмене и захранване, в Библиотеката на Хранещите с АМ също има интересни неща за захранването, даването на сок ( или по точно недаването) и т.н.

Някой ши обикаля ли църкова таз ношт

# 187
Честито Хрис  bouquet да ти е жив и здрав малкия юнак  bouquetсамо радост да ви носи   bouquet

# 188
  • Варна
ХРИСТОС ВОСКРЕСЕ ! ! !
Пожелавам на всички здраве , щастие и късмет и усмихнати бебоци !

# 189
ХРИСТОС ВОСКРЕСЕ ! ! !
Това са мойте яйчица хайде да се борим Grinning
http://www.snimka.bg/photo.php?photo_id=2589044

Снимките са направени с телефона ми Grinning качеството е,,,

# 190

ХРИСТОС ВОЗКРЕСЕ
... и нека бореца да е в мен (теб).
  Laughing

# 191
  • Между гори и планини
Честит Празник!!!! Христос Возкресе!!!