Чук, чук, яйчице, шари те ВАРНЕнско дете ( 20 )

• 11 066
  • 287
  •   1
Отговори
# 195
  • Откъм Варната
Христос Возкресе

Ето и мойта украса и яйца, за яйцата не се постарах много:
Клик

# 196
# 197
Първо:ХРИСТОС ВОЗКРЕСЕ!!!
Второ:Честита рожба Кристиан на мама Христина_К!!!  bouquet
Трето:Добре дошла на мама Марина!  bouquet
Абе хора много ама много ми харесаха великденските ви украси,само не знам от де време и нерви да ги направите.Запалих се и аз догодина да правя подобни красиви проекти сигурно ви е заредило с празнично настроение.На мен не ми остана време даже да боядисам яйца камо ли да омеся козунаци.Предпочетох да миткосвам в събота единствения ми ден с Никола тази седмица.Мислих че по тежко ще понеса отсъствието на любимото същество,но се свиква.Така поне си почиваме един от друг и после като се видим се слушаме и обичкаме,а и не се оплаквам как свеки се справя със задълженията си.На работа същата простотия нищо не се е променило,ама като изкарвам парички,ще мога да купя каквото ми скимне на Никола.
Времето вече се поправи сигурно сте по цял ден на разходки,като имам свободен ден ще свиркам да се виждаме.Това е от мен,другия път повече хи хи хи......

# 198
Воистина воскресе.    easter Пожелавам ви здрави и щастливи бебчета.
 И да се похвалим, че днес се сборихме с Теа и тя ни победи с нейното яйчице...всичко е документирано тук .

Честит имен ден на малката красавица на Di_    newsm51
Честит рожден ден Димитрина.  newsm38 Май ще се съберем цяло стадо овчици.   Joy

Последна редакция: пн, 09 апр 2007, 00:27 от iva-bebe

# 199
Какво ви става бе хора днес никой не е писал  Crazy

Днес се изредиха майсторите през вкъщи да мерят и ще почваме ремонта до седмица две -дограми ,външна врата, кухнята изцяло, коридорите и банята също всичко се сурва Crazy На стайте миналата година им правихме ремонт и няма да ги пипаме само някой друг диван ще вземем!

В тази връзка хвърлете едно око тук: http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=180566.msg3651644

# 200
Всички са в Морската градина Grinning

# 201
Привет и от нас! Не сме писали отдавна, но батко ни взе  компютъра и сега с Братанчо сме на един допотопен. Тати обеща нов но кога newsm78.
    Но да се похвалим подариха ни огромни плюшени играчки кученца, подарък за празника. Много са сладки Laughing

# 202
  • Между гори и планини
Ох, момичета най-после реших да се похваля, че Стиви вече не е болен. За последната една седмица ми се срина тотално нервната система - то беше висока температура, хрема, кашлица, разтройство, без апетит и повръщане от лекарства  Sick
най-накрая днес вече слава Богу не е повръщал и дори хапна почти цялото количество храна както обикновенно. Днес съм най-щастливата майка на света, защото детенцето ми е здраво  Grinning

# 203
Всички са в Морската градина Grinning

То и ние бяхме там ама.... Grinning
Олинце браво на вас  Hug

# 204
  • Варна
мда и нашия тати реши в 4 часа да ни разходи в морската ,та до 6,30 Laughing

# 205
Най-после и аз да се включа  Wink Христос Воскресе! Да ви е честит празника на празниците  easter
Честит имен ден на Вела на di_
На мен от много скитосване съвсем не ми остава време за форума. То Патриарха - Хоризонт и обратно вече за нищо го нямам, само дето вечер не мога да си събера костите от умора. Хайде до скоро  smile3507

# 206
И ние с тати вчера бяхме там до късно   newsm68 Хайде среща днес аааа  newsm47

# 207
  • Варна
Хайде среща днес аааа  newsm47

хайде, времето е чудно! има слънчице и по новините казаха че ще е около 20о
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
нащо свеки чак сега се върна, и я чакахме че няма ключове, та пропуснахме разходката  Cry
абе играта на Памперс свърши ли??  newsm78 че имам 7 мечета и се чудя да ги хвърлям ли или да ги пазя  Rolling Eyes

Последна редакция: вт, 10 апр 2007, 15:57 от Virginity

# 208
Привет, момичета!
И аз не знам дали да се пиша нова или добре забравена стара в тази темичка. Не съм се вясвала тук повече от половин година, но сега раших да поогледам. Гледам повечето са нови лица.
За мен повечето неща ви стават ясни от подписа ми. Само мога да допълня, че живея в района на лятно Тракия. То пък един район... не е лош, но не за гледане на малко дете - улиците разбити, строежи навсякъде... И така всяка една разходка се превръща в малък кошмар.
Di, исках само да ти кажа, че моя бебо е на 6 мес. и половина и все още е само на кърма. Наддава нормално, развива се нормално. И изобщо не съм си и помислила да се притеснявам от този факт или да давам обяснения защо е така. Дори съм горда от това. А пък аз все пак съм старо куче - и първите две деца си ги кърмих доста, но ги захраних сякаш прекалено рано. Сега няма да допусна тази грешка.
Хайде чао. Мисля да ви навестявам по-често.

# 209
  • Варна
Аз 3 дни съм сама с малко детенце и ако се срещате, ще ми е приятно да се видим.  Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт