Великденски яйца ше радват ФЕВРУАРСКИТЕ деца!

• 11 867
  • 294
  •   1
Отговори
# 195
  • София
Здравейте,момичета:)Напоследък и аз само чета,защото все имаме гости. Днес изпратихме последните:)
Относно водата - малкия пие вода без захар без да се мръщи. Днес беше особено горещо и си изпи 50мл.
За плюнченето - само когато е гладен или го обръщам по корем.
А за нощното хранене - последното е 20ч, а  после чак в 5ч.Още се боря да яде 6ч. Наспивам се  вече, но все по трудно отварям очи в 5 сутринта Laughing

# 196
joya, как е малката? Надявам се всичко да е наред с нея. Първите цветове които бебоците виждали са жълто и червено, явно за това се радва на жълти нещица кукличката ти Simple Smile
Ние дниска тотално омазахме режимите и почна да се криви. Постигането вчера със спането от 21:30 до 6 сутринта се дължеше май на това, че не го оставихме да спи от 18 до 21:30. Днес решихме да пробваме същата тактика и бебчо заспиваше прав и то където и да го оставиш. Едва го държахме буден докато го изкъпем и накърмим даже не яде много. След това обаче се посабуди и малко се криви и заспа. Ще видим дали ще нанка и тази нощ ако ли не явно не е било от това. Днес май ще свърши инфакола а другия още не е дошъл, че да видим какво ни чака утре ....
Лека вечер от мен.

# 197
  • София
Добър вечр и от мен Simple Smile
joya, надявам се нищо сериозно да няма на Никол. ще се оправи бързо. айде че виж какво е хубаво времето само за разходки.
ние пък и вечерта излязохме с тати на заведение да хапнем навън и малката си кротуваше. оглеждаше наоколо и гукаше Simple Smile
да ви се похваля днес се изака 2 пъти newsm74, следобяд и сега вечерта и мама много радостна от този факт, че 5 дни нямаше никой в пампите.
Валя също много се плюнчи напоследък и прави балончета и си лапа и целите ръце или си смуче палеца. залъгалка ползвам много рядко, ако не иска сама да заспи.
айде отивам да се оправям и аз за спане, че сигурно ще има пробуждане към 1-2 часа през нощта. ама аз си свикнах, че 2 пъти през нощта ще се става и засега не ми пречи.
лека нощ и дано бебковците спят и вие покрай тях  Hug

# 198
  • София
Добър вечер  Simple Smile
Напоследък не се заседявам много пред компа, защото по цял ден сме навън, Евка се научи на хубаво и не й се стои на затворено (нито на мен  Mr. Green). По цял ден бъхтя с количката, като отворя крачка нямам настигане. За съжаление се шматкаме сами, другите ми познати мами ги мързи и посядат по пейките и кафетата   lalalala, което не е лошо де, но аз съм решила да топя сланинки     1stroller running
Ева е порасла с 400г и 2 см. за 2 седмици  и вече е 5.500 и 57см., което много ме зарадва, защото с тези кратки хранения и задавяния се бях притеснила. Но пак не ака  ooooh! вече трети ден, и термометъра не действа. Тази вечер много рева и се напъва, изглежда утре ще се купува дуфалак.
Mish, по случай историята с гаража и заключената количка вече топуркам с нови маратонки  smile3539 Бях им хвърлила око от известно време, но се скръндзеех.
Лека нощ от мен, и дано бебоците спят сладко!

# 199
И ние като Киселина сме постоянно на крак и почти не признаваме пейки. Само дето ние си нямаме гараж и се налага да катеря ужасната количка до 2-рия етаж, а тя тежи поне 13 кг . Толкова ме е яд , че се оставих  на продавачките да ме убедят да я взема  #Cussing out #Cussing out #Cussing out. Може и да са били прави, че като съм висока и малките колички ми седят като детска играчка, ама детска играчка, детска играчка, но те не я катерят сега на ръце. Първо свалям количката, търча по стълбите за багажа и после за Виктор - голям фитнес.
Освен това бях започнала да правя упражненията на Синди Крауфорд за след бременост, обаче пак ме смързя и резултатът е , че съм си върнала 1 килце, което бях свалила... ooooh! ooooh! ooooh!

Тази нощ за първи път спахме на загасена лампа и о! чудо - Виктор се събуди само веднъж за хапване към 4 и после чак в 8 . Мама е наспана и щастлива и ще има повече хъс за разходки :Simple SmileSimple SmileSimple Smile

Да ви питам за пентаксима - имаше ли някаква реакция след като го сложихте ? Мрънкане, плач, температура. Ще ни го слагат в сряда и не знам какво да очаквам.
Освен това според нашето педи ще го слагаме 3 поредни месеца, а на брошурата пише - 2 приема през месец и после чак на 2 години .

И накрая да си призная: все по-често си позволявам по чаша - две биричка  newsm50... И после давам на Виктор кърмичка... Ама че лоша мама Sad Embarassed Embarassed Embarassed

# 200
  • Стара Загора

Да ви питам за пентаксима - имаше ли някаква реакция след като го сложихте ? Мрънкане, плач, температура. Ще ни го слагат в сряда и не знам какво да очаквам.
Освен това според нашето педи ще го слагаме 3 поредни месеца, а на брошурата пише - 2 приема през месец и после чак на 2 години .

При нас нямаше никакви странични реакции, понесе го много добре.Не съм видяла на брошурата какво пише, но и ние ще го слагаме 3 поредни месеца.Ама и някъде в Интернет бях гледала едни таблици за имунизации и там пишеше, че през 2,3 и 4 месец се прави ваксина ДТК. newsm78

# 201
  • София

На нас ни го сложиха във вторник. Бебо се скъса от плач. Накрая така пищеше, че заспа от изтощение. За щастие нямаше температура, но имаше доста голям червен  отток на мястото на боцкането. Много се  бязх изплашила да не направи някоя алергична реакция. На оттока слагах лед. Превантивно му дадох панадол. Ми това е. Запаси се с търпение, че много ще плаче бебчо и че с нищо няма да можеш да го успокоиш Sad

# 202
ЬАз взех и трите дози и ги сложих в хладилника. Сега треперя да не спре тока ?!?!

# 203
  • София

На нас ни го сложиха във вторник. Бебо се скъса от плач. Накрая така пищеше, че заспа от изтощение. За щастие нямаше температура, но имаше доста голям червен  отток на мястото на боцкането. Много се  бязх изплашила да не направи някоя алергична реакция. На оттока слагах лед. Превантивно му дадох панадол. Ми това е. Запаси се с търпение, че много ще плаче бебчо и че с нищо няма да можеш да го успокоиш Sad

Лекарката не ти ли каза да му направиш компрес, за да избегнеш отока newsm78 ? Направо сте се измъчили Cry

# 204
Аним, какъв копрес се прави?

# 205
  • София
Направо ме стряскате, нали всички сте минали по една ваксина, никой ли не е слагал компрес  Shocked

Това е обикновен компрес с риванол.....взимаш си от аптеката стерилни марлички, хипоалергенни лепенки за бебе, капкомер и риванол. След ваксината слагаш на мястото напоената марличка и залепваш лекичко с лепенките да я закрепиш да не мърда /аз 1 лепенка я режа на две/, детето не се къпе, а като изсъхне марличката вечерта капваш няколко капки от риванола с капкомера и спите така. На сутринта махаш.
Компреса се прави веднага след ваксината, не се разхождайте по градинките, или от поликлиниката в къщи за компрес или още на място там го сложете. Аз си имам една бяла памучна блузка от Криси, която ми е за ваксини, после  с белина, че остава от риванола

# 206
Наистина не го знаех. На предната ваксина при педи ни сложиха една кръгла лепенка и това е. Даже се къпахме вечерта. На другия ден я махнах и това беше ...

# 207
  • София
Модерно педи Mr. Green
Един вид тя ти е направила компреса...бравос Hug

# 208
ама нямаше риванол ... май   newsm78 newsm78 newsm78

# 209
  • София
Настръхва ми косата от тия ваксини  Sick , след малко отиваме да я бият и на Дани. Като знам как миналият път посиня от рев, сега направо не ми се тръгва ....

Общи условия

Активация на акаунт