Великденски яйца ше радват ФЕВРУАРСКИТЕ деца!

• 11 864
  • 294
  •   1
Отговори
# 210
  • София
ама нямаше риванол ... май   newsm78 newsm78 newsm78

Повечето лепенки имат, аз на Криси на по-леките ваксини съм слагала такива лепенки+малко риванол от мен. Но компреса е превантивен, детето може и без компрес да не получи отток...пример е моята кумица. Баткото е отгледан без компреси и без никаква реакция от ваксините, за малката /20 дни по-малка от Криси/ ме послуша да слага за всеки случай компрес, ама се шматкала по градинките, нали е хубаво времето, и резултата 1 час след ваксината страхотно подут и червен гръб /преди я биеха ДТК-то в гръбчето/.
След това вече слагаше компрес още в лекарския кабинет и нямаше никакви проблеми.
Така, че за всеки случай си правете компреса, не пречи на детенце, а и моята педиатърка всеки път ми го казва, на всяка ваксина.

badem, дано днес малкия да плачка по-малко  Hug

# 211
  • София
И на нас не са ни казали за компрес след ваксините  Shocked Даже след противохепатитната се къпахме, педи каза, че може...
Препоръча ни ваксина Инфарикс , някой друг да е с нея? Френска била, хубава, без реакции, но тук чета само за Пентаксим  newsm78
Radostche, написаното от теб ме наведе на мисълта, че нашата количка явно ми е ниска! Дръжката ми идва малко ниско, и за да ми е удобно трябва леко да се изгърбя  Neutral Face
Беба ми се хили от дивана  Laughing Излизаме, приятен ден на всички!

# 212
  • София
А така прекръстих малката Даниела ooooh!  хиляди извинения doh

Ама крайно време е да си направим срещичка, та да се видим Hug

badem-че, стига седя във форума, а отивай за ваксината, че стана горещо Grinning

# 213
Настръхва ми косата от тия ваксини  Sick , след малко отиваме да я бият и на Дани. Като знам как миналият път посиня от рев, сега направо не ми се тръгва ....

Стискам палци всичко да мине леко  Hug

АniPa нещо се губи...

# 214
     Здравейте Simple Smile - за малко и изчезвам Laughing

Ние днес малко по  - късно ще ходим навън, защото мама трябва да пооправи малко, че довечера ще ни идват гости.
Sofy - кажи каде се разхождате и да се видим - ще се радам Simple Smile

# 215
  • offshore & overseas
Днес се очертава хубав слънчев ден - само за разходки! (Нали, Мяуче?!?!?!  Wink)
И днес... doh

Набързо и с една ръка breastfeeding:

За ваксините: ние пък след първата (реваксинация Хепатит B) ВЪОБЩЕ нищо не сложихме и ВЪОБЩЕ никаква реакция нямахме. Дори не рева много мушицата (ма тя беше току що накърмена).

Имам питанка за ортопедията в Горна Баня. Зех направление и трябва да запиша час, но са ми дали нE'къв тел. номер, дето се оказа, че нЕмало такъв (за справка: 856 84 202/206). #Crazy Някой може ли да помогне в случая, т.е да ми посочи верния номер?

Накрая едно оплакване: педи ми забрани да трамбовам с кенга на дълги разстояния (освен ако не е без Кали), та съм безутешна newsm45. Давайте акъли тогава как бих могла да се движа на по-далечни растояния, щото нямам ни кола, ни кошница за кола newsm01. Единствено от два дена управлявам количка, и то скоро ще ми вземат книжката за каране с превишена скорост 1stroller...

# 216
Честит Рожден Ден на simantro!!! Бъди щастлива по всички параграфи   bouquet

Мяуче, пробвай слинг  Peace Там натоварването на гръбнака на бебето е съвсем различно и има различни пози  Grinning

# 217

Честит рожден ден и от мен на Simantro - 

бъди жива и здрава, весела и засмяна и нека всички твой мечти станат реалност.
И нека малката Александра да е жива и здрава, и да ви радва много newsm51

# 218
  • София
Имам питанка за ортопедията в Горна Баня. Зех направление и трябва да запиша час, но са ми дали нE'къв тел. номер, дето се оказа, че нЕмало такъв (за справка: 856 84 202/206). #Crazy Някой може ли да помогне в случая, т.е да ми посочи верния номер?

:...[/color]

Ама питай телфонния указател- демек мен хихихихих hahaha Joy hahaha  8181782 или 8181500,но първо пробвай на първия.Ако са им  свършили направленията прегледа струва 13лв ,без предварително записване е ,направо на место и няма опашки.
Та сега и ние да се отчетем: вече сме 65 см и 6.700кг Rolling Eyes малко се големички  #Crazy не знам дали като попораснем за кенгуруто ще ни удържа,а и мама дали ще може да го носи  smile3532. След 3 1/2 месеца ми преведоха парите от НОИ !!!няма да ми стигнат картинките да ви почерпя  Wine Glass Popcorn cheers. Също така на 10.04 се роди снахата ...  bouquet (една от многото) да е жива и здрава  Hug
Ние кръстосваме улиците  по цял ден и се храним навън като се по прикриваме за сега с блузите ,а през лятото с пелена.... breastfeeding няма да седим гладни я!!
За болната тема с килограмите да се отчета,че ...имам да свалям още...7-8 кг ,ама как като си хапвам  newsm12
Публикувахме малко еротичен матрял в албумчето да ни видите на 2 месеца!!
Лек ден и много усмивки в слънчевия ден!!!

Последна редакция: пт, 13 апр 2007, 15:19 от galastra

# 219
  • Bapнa
Хилоуу и специални поздрави за рожденничката - да е жива и здрава и страхотна мама на малка беба  Grinning
И аз ще вземам Пентаксим, а досега квото са ни били е било без  компрес и педи каза, че можем да се къпем. Гледам има една чвервена точка, но като я пипам бебо не плаче и не се криви - следователно не го боли  Simple Smile
Имам 6 кила да свалям - дупата ми е ужасна  Shocked
Някой може ли да ми обясни какво става със снимка.бг ?????????? един албум ми бачка, а другите два не ?
Айде, тъкмо се нахранихме и отиваме в офиса бебо да побачка малко шеф  Joy
Чао и хубав ден на всички

# 220
Честит рожден ден, simantro! Да си жива и здрава, много обичана и щастлива!

Мяуче, е за какво я взехте новата количка - точно за дълъг път (до Слатина примерно?!)... Да яхаш с нея аУтобусите. Само НЕ прави грешката да чакаш някой да ти помогне с качването - никой няма да се сети, ами направо си помоли някой. Преди 3-4 дни отивам към един магазин и отпред има 5-6 стълби, и двама мъже седят и си лафят. Хващам количката с Миата вътре и си я качвам горе, а след мен идва единия - оказа се, че е продавача. Купих си каквото ми трябваше и тръгвам да слизам като очаквам, че сега вече ще подхванат да ми помогнат - още повече, че съм клиентка уж. Чушки! Гледат ме и си говорят "Еее, как си спинка бебето вътре." Хем ми докривя, хем ми стана смешно. И си викам на ум "Ами спи си сега, че събира сили да се прави някой ден на силна пред силния пол."  Laughing Добре поне, че количката е много лека и без проблем я вдигам с нея вътре.

...АniPa нещо се губи...
Точно вчера с Цвети се чудехме къде изчезна тя...

# 221
бебе май се пооправи да не се хваля предварително ама добре изглежда, сега тормози дядо си да я носи  hahaha
Иначе освен че гукаме много се радва като и казвам рррррр и тя повтаря едно гърлено гррр
много е сладка сякаш иска да каже нещо.
Единствената грижа ни остана че не спим нощем с това ядене Sad
В понеделник ще ни бият нашата ваксина и ще докладвам за реакция

# 222
  • София
Здравейте и от мен Simple Smile
първо Честит рожден ден на Мила. да е жива и здрава и много да я радва и слушка малката дъщеричка.
Ние днес цял ден навън, малката не искаше изобщо да спи, само се хилеше и чудеше. после му удари един рев и сега е заспала. не я знам докога ще откара и после дали ще спи през нощта.
Аз да ви се оплача, че и на мен ми дойде цикъла Sad. толкова се надявах да го отложи поне 5-6 месеца, ама на. много гадна работа и то точно сега преди лятото, истинска гадост, а така си бях свикнала без него Whistling
отивам да хапна докато не се е събудила малката калпазанка
приятна вечер от мен  Hug

# 223
simantro, честит рожден ден! Бъди здрава и много щастлива!

Момичета, да ви се оплача малко. На 21.03 ми дойде и... още не ми е свършило  ooooh!
Какво е това чудо не знам?

За ваксините - още никаква не сме слагали, защото няма ваксини още при нашата лична лекарка.

# 224
  • София
На опашката на деня и ние да поздравим рожденичката Мила!!  bouquet

Пожелава ме ти много щастие и радост със семейството ,и да се увеличавате  newsm51!!![/color]

Общи условия

Активация на акаунт