При нас подейства, дано и на вас да помогне, знам колко е влудяващо бебето да не ака

Да, това е чудно упражнение за перисталтиката за малки и големи

Мисля че така е по-удобно, свободно...
Мисля че така е по-удобно, свободно...
, гащеризончета, роклички.
Какво ли не прочетох и всичко пробвах и не става и не става. 6 дена не беше акала като я заведох на часна педиатърка (че нашта нищо не направи) и там я изака с термометъра. И оттогава (събота) пак не е акала. Проблема е че четох че е нормално в тази вързраст, но тя се напъва много и чак поплаква и цаля нощ не спа от напъване
личи си че я боли нещо ... направо да се побъркаш
И сега пак е така само се напъва и прави едни тъжни физиономии... Не ми се иска всеки път да я водя на доктор да я изаква - малко скъпичко ще ми излезе това акане
оффф незнам вече...
!
И при нас преобличането доста често е драматично и повод за хленчене и рев. А и като придремва по цял ден има да я преобличам с пижама по 5 пъти.
От вчера се пробваме да миним с 5 хранения на ден и презноща ако се събудят им давам! Но проблема ми е , че неизяждат така както пише в дебелите книги- по 150 мл на хранене! Ако изядат 110 и това е!!!На всичкото отгоре сменихме и храната за дохранване с ХИПП 1 ! Доста е гъста и остава на топчета , опитвам се да я разбивам и с лъжичка и как ли не
Абе мисълта ми е , че още по -бавно и още по - неискат да ядат! 
Аз взех такава , защото някой беше споменал , че бебето му ака редовно с ХИПП??