Великденски яйца ше радват ФЕВРУАРСКИТЕ деца!

• 11 884
  • 294
  •   1
Отговори
# 60
Здравейте и от мен,
ние си излекувахме пъпчиците по личицето и тялото с Fucidin, и вече не ни излизат изобщо. Но имаме упорит обрив точно около ануса и го лекуваме от месец насам и ни изписваха какво ли не първо триклобактер и имазол крем, след това дактакорт и цинкова маз не се повлиява от нищо. Вчера последно бяхме на лекар и ни изписаха кремче за дупе на Себамед и ни пратиха за микробиологично изследване на изпражненията което много ме притеснява #Crazy Някой имал ли е подобен проблем? Помагайте със съвети.

# 61
  • София
Момичета, хапнете по една виртуална торта от нас - ставаме на 2 месеца cook

# 62
  • offshore & overseas
(Ох, пак се проявих като "внимателно слушала на лекциите"... От малка съм си зубър  Blush) 

То има и снимков мат'рял в доказателство.  Mr. Green Mr. Green Mr. Green Отдавна ги насочвам дамите към кого да се обръщат в случай, че закъсат, ма не знам кой мАЙ слушал Фнимателно smile3529... Аз самата доста пъти вече черпя от твоя неизчерпаем извор на знания. Евала! Hug

# 63
  • София
Това беше по мойто канче май Embarassed

# 64
  • offshore & overseas
Това беше по мойто канче май Embarassed

Тц.  Hug А ти да нацАлуваш Петето!! Пу-пу...  love001

# 65
  • София
Ох, отдъхнах си  Mr. Green

newsm51

# 66
(Ох, пак се проявих като "внимателно слушала на лекциите"... От малка съм си зубър  Blush) 

То има и снимков мат'рял в доказателство.  Mr. Green Mr. Green Mr. Green Отдавна ги насочвам дамите към кого да се обръщат в случай, че закъсат, ма не знам кой мАЙ слушал Фнимателно smile3529... Аз самата доста пъти вече черпя от твоя неизчерпаем извор на знания. Евала! Hug
Опппаааа, кой бил тука! Мяуче и Калинка-Мяучинка!  Hug Не съм забравила (то всъщност ти се правиш на забравила) какво си ни обещала (тържествено пред всички!) и те очакваме тук - при самия "неизчерпаемия извор".  Яхай единайската и... Предполагам го приключи тоя пусти превод?!

# 67
какъв рефлукс, къде сте го писали - аз пак съм бляла някъде...
И аз това май съм го пропуснала...  Къде може да се прочете?

# 68
Явно не само ние сме с лилаво гъзле ...
Ама понеже не казвате и аз мислех че само ние се прецакахме с тоя Памперс ... #2gunfire

# 69
  • offshore & overseas
какъв рефлукс, къде сте го писали - аз пак съм бляла някъде...
И аз това май съм го пропуснала...  Къде може да се прочете?

Ето тук:

Повръщане и рефлукс при кърменото бебе

Бях го публикувала преди време...

# 70
  • offshore & overseas
Опппаааа, кой бил тука! Мяуче и Калинка-Мяучинка!  Hug Не съм забравила (то всъщност ти се правиш на забравила) какво си ни обещала (тържествено пред всички!) и те очакваме тук - при самия "неизчерпаемия извор".  Яхай единайската и... Предполагам го приключи тоя пусти превод?!

Щях да съм го и забравила, ако не се бях проявила като "хитрата сврака  newsm57с двата крака...". Исках да мина по тънката лайсна и сама се прецаках.  Mr. Green  Mr. Green Mr. Green Сега съм се сдобила с превод за дооправяне... Абе, с две думи -- [само]измамения слон.  smile3535 Хубавото, или лошото, зависи откъде го погледнеш, е, че трябва днес вече да приключа ОКОНЧАТЕЛНО!!!  #Cussing out Няма кой да ме трае с мойте лиготии... Както и да е -- утре (tomorrow never dies Mr. Green Mr. Green Mr. Green), в случай на хубаво време  Nature Sunny, можем да направим една следобедна сгляда. Ще се доуговорим на лични, ако имате надеждна прогноза...

Оф, щерка Кали проявява вълчи глад цял ден днес....

# 71
Ние сме с лилаво лице. Отвратителна работа Sad А памперс и аз ги оплюх , защото и на борислав му излизаха ситни пъпки по дупето , но при него минаха с крема БОЧКО. Пробвахме Либеро - останах доволна , взех сега и Хъджис и ще реша , на коя от двете марки дасе спрем.
За ваксините и ние ще взимаме Тетраксим.

# 72
  • offshore & overseas
Ние сме с лилаво лице. Отвратителна работа Sad А памперс и аз ги оплюх , защото и на борислав му излизаха ситни пъпки по дупето , но при него минаха с крема БОЧКО. Пробвахме Либеро - останах доволна , взех сега и Хъджис и ще реша , на коя от двете марки дасе спрем.
За ваксините и ние ще взимаме Тетраксим.
Ма как така с лилаво лице, бе bopsi? От какво това?  #Crazy
И за Pampers разправяте едни страхотии -- направо не ми се мисли, както си купихме ДВА jumbo пакета  smile3537-- то без друго вторият направо си е артисАл, щото Калинушка Ше стане 6 кг. докЪТ първият се изчерпа... smile3545

# 73
...И за Pampers разправяте едни страхотии -- направо не ми се мисли, както си купихме ДВА jumbo пакета  smile3537-- то без друго вторият направо си е артисАл, щото Калинушка Ше стане 6 кг. докЪТ първият се изчерпа... smile3545

Слагай по 2 памперса или сменяй през час, та да си ги изхабите Mr. Green Като казваш, че ще стане 6 килца, си мисля, че сте се запасили с Ню бейби, а те не са толкова лоши. За сглядата - ще поръчам чудесното време за утре  Hug

# 74
Привет на всички Hug
Вчера бяхме на консултация и вече сме 5900 и 60см.Ваксина още не сме слагали защото чакам пентаксима.За сметка на това вчера на баткото направиха Манту,днеска му се е зачервила ръчичката и дано да му се размини ваксина!
Ние ползваме памперси на Памперс-купувам ги само от Кауфланд и нямам проблеми с тях за сега.
Вико вече започна да спи по толкова малко през деня,че направо почти нищо не мога да си свърша ooooh!.Започна да се лигави,балончета с устата да прави и ръчките са му все в устата като е без биба-педито каза няма проблем.
Честито на порасналите бебчета на мама Bzepic и мама Petrova   bouquet  bouquet  bouquetда са много здравички много нови изненади да поднасят на мама и тати!

Общи условия

Активация на акаунт