Великденски яйца ше радват ФЕВРУАРСКИТЕ деца!

• 11 894
  • 294
  •   1
Отговори
# 75
Мамита,откъде купувате ПАМПЕРС? Аз купувам или от БИЛЛА или от ХИТ -нямам проблем,за сега?

# 76
Нинка и Никси все си лапа ръчичката.. аз не му давам и му я дръпвам.. по това разбирам че е гладен. Много сладко си смуче пръстчетата.. Много са ви добри мерките.. (кг и см)

# 77
     Здравейте мамита Simple Smile

От отдавна не съм писала, че нямам време - или сме навън или се занимавам с малката по цял ден, защото по принцип през деня спим за не повече от 1 - 2 часа  - разкъсани на по 15 - 20 мин.
   Аз също ползвам "Памперс" 3 - ката  купувам ги от магазинчето при нас и съм много доволна от тях, но като се замисля с 2 - ката и  ние имахме пъпчици ако се си спомняте и аз писах, че с нищо не минавало -дупето.Доки каза да си купим кремче на "Мустела" и да ви кажа то помогна малко скъпичко, но определено върши работа.Също така си взех и шампоан, олио,мляко за мазане, лосион на "Мустела" и също съм доволна от тях хем миришат хубаво, хем правят кожичката на Яни още по - мекичка и хубава. newsm30
   Ние от неделя си акаме всеки ден.Тати купи на малката храна която помага на бебо за изхождането на "Хип" някакво нова "розова серия", а мама прави овесена водичка поне по един път на ден й правя храната с нея и сега всеки ден бебка ака, а като знам че по 2- 3 дни не акаше и ако аз не и помогнех не ставаше.
   Режимчето за спането си продължава след къпане 5- 6 часа ноща папаме и до сутринта пак 6 часа.Днес се къпахме раничко в 7 и в 8 заспахме та ще видим кога ще се събудиме нощта  smile3521
   На консултация сме чак на 18 - при личната доки и на 20  - в неонатологията при другата доки smile3506
   Аз гимнастика не правя,а само разтривам вечер с олиото като мажа след къпане, но май ще трябва да почна с гимнастиката сутрин, че и без това не спим, а се кикотим и искаме някой да ни обръща внимание. newsm09

Честито на всички пораснали бебчета - да са живи и здрави и да радват много мама и тати
   От мен лека и безколикова вечер на всички  newsm51

Последна редакция: ср, 04 апр 2007, 23:22 от galq86

# 78
Нинка, и Миата много почна да се лигави от около десетина дни. И прави едни балончета  -  много е смешна. А веднъж мъжът ми я държи на ръце надолу с коремчето и гледам нещо и виси от устата, ама дълго - към 20 см! И като се вгледах - проточила лигичка  Mr. Green Иначе всичко ближе  - ръкавички, ръкави, дрехите ми като я подпра на мен, пеленката като я обърна по корем, одеялото като й се докосне до устата - всичко да пробва.
pepeliashka, ние си ги взимаме от квартален магазин. Честно казано ме съмнява да има фалшиви памперси. Ама знам ли?! Във всеки случай ще пробвам и друга марка. А между другото вчера прочетох "Инструкции за слагане на памперс" на Молфикс мостри, които раздават в Шейново. И си намерих една грешка! Лентите с вътрешните ластици трябва да се насочват навътре една към друга, а аз досега или ги вдигах нагоре и по-често ги отварях навън. Та затова пропускаха така често. Днес за моя радост и изненада не сме имали изпускане с новата методика.  

# 79
Здравейте, мамита!
И аз като galq86 отдавна не съм писала и то по същите причини!  Sunglasses
Откак почнахме да излизаме не могат да ни приберат... само по улици и градинки!
А вечер кое по-напред - или умирам за сън, или Дидко реве и се носим на ръце.
Мога обаче да се похваля, че най-после се свързах с НОИ, говорих с едно жена, която беше много любезна и ми отговори на всички въпроси. Каза още, че мога да пусна писмена молба относно основата и начина на изчисляване на обезщетението и те щели да ми отговорят. Но не каза кога newsm78 Simple Smile Както и да е.
В момента се приспиваме - бебчо свикна да му пускам музика - все едни и същи песни, и му ги пея и се разнасяме на ръце, което май не е много хубаво. Сега се правя, че ме няма и чакам да видя какво ще стане Rolling Eyes
jas.min - прочетох това за памперсите - не го знаех. И на нас от време на време ни изпуска памперса - ще го опитам да видим методиката!
Хайде лека нощ и повече часове сън!!! Heart Eyes

# 80
     Майчета забравих да ви кажа!!!

На мен са ми били превели 200 лв. от социалните, а аз си мислех, че са от НОИ , а то какво се оказало, че от работата са били занесли болничните на 15 Март, представятели си тъпанари каде е 08.01, къде е 15.03 #Sniper tantrum Rage

# 81
  • София
Здравейте,
Превели са ми болничните по сметката и да почерпя по този повод  beer2 cook виртуално.

И аз се загубих тези дни, защото атакуваме градинки и паркове и не остава време. Не помня дали питах има ли мами от Лозенец или Хладилника да разхождаме зверчетата .

Мойто станало 5 кила на 39ти ден. Шъ ми изяде ушите. май е прехранвам, защото връща храна често след хранене, ама като е лакомия. Днес направих експеримент. Притесних се че  много ми е намаляла кърмата и пуснах помпата в действие да видя ориентировъчно колко се събира за едно ядене и и добавих АМ така че да станат 130 за едно хранене с идеята че ще останат 10 мл. Изсмука всичко, налапа ръчичка, върти главичка и ме гледа и плаче жално: Гладна съм, дай да ям! Да ама не и дадох и я разигравах известно време. Все пак утре правим 40 дена . Бедна ми е фантазията колко изсуква , когато суче от мен и допълва с шишето. Аз като я видя гладна и няма да и дръпна шишето, естествено че  не искам да си държа детето гладно.  Пък тя лакъв номер и погаждала.

Днес минахме при доки, защото тези пъпчици ного ме притесняват. Много са - на челото, бузите, слепоочията, вратлето. Доки каза че са подкожни и били бебешко акне. Мислихме за алергия някаква, но пък  щяха да бъдат по цялото тяло. Каза че щели да минат пък ще видим. Предписа ми едно кремче да ми го забъркат в аптеката , но още нямам впечатления от него.

Ние сме с Либеро и до сега са ми пропускали 2-3 пъти съвсем леко отстрани до крачето, когато е била омазана до ушите.
Лека нощ!

# 82
  • София
Добро утро на всички мами и пораснали бебоци,
И аз се изгубих тези дни, но нещо все подърствуваме или сме навън  1stroller и не мога да се добера до компютъра. Че то вие почти цяла тема сте изписали  atwork Кога намирате време  - не знам  newsm78. Аз гледам всяка свободна минутка да отделям за сън.
Като прочетох какви ужасии сте писали за Памперс, се чудя какви пелени да купя следващия път  newsm78, че то и аз като Мяуче преизграх с Jumbo пакетите, та май ще слагам по два  hahaha
Мами,
Да ви попитам как слагате бебоците да спят. Аз доскоро го слагах настрана, като редувах, лява - дясна. Но вече доста мърдаме и редовно се озоваваме по гръб. А нали сме с хрема, хриптим постоянно и чат пат се давим, та ме е много страх  Sad Sad Sad излишно е да споменавам, че понякога и връщаме манджа, та давенето ни е в кърпа вързано  Sad Sad Sad. Гледам да седя в стаята, за да мога да реагирам, ама и то не си е работа...

# 83
  • Стара Загора
Да ви попитам как слагате бебоците да спят.

Добро утро, тази сутрин въпреки мрачното време моята маймунка е ранобудна и аз съм на линия  Joy
За спането-вече я слагам по гръб, защото и на една страна да я сложа тя се обръща да си гледа играчките над кошарата. От няколко сутрини я намирам почти диагонално легнала - май вече почват да се швъкат здраво  newsm78 и трябва да ги наглеждаме по-често.

# 84
За спането-вече я слагам по гръб, защото и на една страна да я сложа тя се обръща да си гледа играчките над кошарата. От няколко сутрини я намирам почти диагонално легнала - май вече почват да се швъкат здраво  newsm78 и трябва да ги наглеждаме по-често.
Добро утро.
И аз доста се шашкам с това спане.  Rolling Eyes Мима много се върти вече. Все гледам да я сложа на страни, че много е запушено нослето и се дави, ама тя се завърта по гръб обикновено и даже се избутва настрани... Shocked  Още не е започнала да се лигави много.
Ох, и аз имам от по-големичките пакети на Памперс 2. За сега няма поразии по кожичката й, ама всеки наакан памперс е пропуснал!  #2gunfire Само обличам-събличам   ooooh!

# 85
  • София

Добро утро, тази сутрин въпреки мрачното време моята маймунка е ранобудна и аз съм на линия  Joy
Моето бебе спи вече само по гръб и непрекъснато се отвива Sad

# 86
  • София
Аз доскоро го слагах настрана, като редувах, лява - дясна. Но вече доста мърдаме и редовно се озоваваме по гръб. А нали сме с хрема, хриптим постоянно и чат пат се давим, та ме е много страх  Sad Sad Sad излишно е да споменавам, че понякога и връщаме манджа, та давенето ни е в кърпа вързано  Sad Sad Sad. Гледам да седя в стаята, за да мога да реагирам, ама и то не си е работа...

По същия начин сме и ние. Малката скумрийка Симона още от началото започна да се завърта по гръб и така предпочита. гледам да подпъхвам пелената зад гръбчето и , за да я затруднявам в обръщането, но няма спасение.

Ох,  още се чудя  newsm78 дали днес да ходим в черква, че правим 40 дни, а пък времето е отвратно.
Приятен ден от нас

# 87
Мяуче , с лилаво лице сме от Пиоктанина Simple Smile. По цялото му лице имаше пъпки и от мазането, то нали това е едно такова синьо - лилаво като мастило. То няма измиване това мазило , но добре че се пере.
Иначе за спането и аз го слагам ту на едната , ту на другата страна , но след минути го намирам по гръб.Щом така му е удобно на детенце ... няма проблеми , но по-често го наглеждам докато спи , защото понякога връща мляко и се страхувам Simple Smile
Снощи пробвахме памперсите Хъджис и останах доволна. Пък и като ,че ли са по-мекички от другите.
След малко ще се храним и отивам да боядисвам яйчица Simple Smile

# 88
  • София
Здравейте мамчета!!   bouquet
За памперсите-и ние сме на Памперс 3ка и нямаме проблем с кожата.Купувам ги от метро или била  33uu .А какви мокри кърпи ползвате? Да не е от тях? Аз слагам витаминния крем на Мустела и съм мноого доволна,а е и икономичен  Stuck Out Tongue Closed Eyes от както се е родил го ползвам,а не сме стигнали и половината още.А  пропускането може да се случва със всяка марка-може да са малки или големи ,не добре сложени..На нас са ни пропуснали 5-6 пъти до сега -като не е добре сложен или като е акал мноого Embarassed
Честита месечинка на порасналите бебоци!!!(много бързо растете сладки малчугани newsm32 САМО ТАКА!!!

# 89
  • София

От няколко сутрини я намирам почти диагонално легнала - май вече почват да се швъкат здраво  newsm78 и трябва да ги наглеждаме по-често.
Ние не стига, че сме по диагонал, ами и най-редовно и двата крака са провряни през решетката и ги клатим. Не, че нямам обиколник, но не съм го сложила, за да мога да го шпионирам от легнало положение. За запушеното носле - слагам Sterimar и ровя вътре с разни клечки, но май не помага много, а за хриптенето педито каза да слагам Vitamin С 3 пъти х 2 капки във всяка ноздра. Било много гадно  #Crazy #Crazy #Crazy, та не знам  Sick като се престраша да пробвам ще ви пиша дали помага.

Ох, и аз имам от по-големичките пакети на Памперс 2. За сега няма поразии по кожичката й, ама всеки наакан памперс е пропуснал!  #2gunfire Само обличам-събличам   ooooh!

Че какво друго да правиш, бе скъпа  Laughing?. Някакви други ангажименти ли имаш Simple Smile?. Редовно съпругът ми казва: "Какво пък толкова, нали не ходиш на работа  #2gunfire #2gunfire #2gunfire Е, да ама на работа, понякога можеш и да се скатаеш, като ти писне, да излезеш за 15-20 минути и да ти размине. А сега, като ме "накатерят калинките" се успокоявам с мисълта, че не гледам две baby_neutral baby_neutral Да са и живи и здрави дечицата на всички ГЕРОИЧНИ МАМИ с по две слънца. Шапка ви свалям  smile3501 smile3501 smile3501

Общи условия

Активация на акаунт