Великденски яйца ше радват ФЕВРУАРСКИТЕ деца!

• 11 910
  • 294
  •   1
Отговори
# 120
ХРИСТОС ВОСКРЕСЕ,
весел празник на всички мами и честит първи великден на малките бебчета!  bouquet

# 121
  • София
Христос воскресе!!!!
По едно червено яйчице за всяко +- февруарче...да са здрави и червени
easter

Имам въпрос за мамите с аватари -снимка- как ги качвате?

Последна редакция: нд, 08 апр 2007, 11:02 от galastra

# 122
Имам въпрос за мамите с аватари -снимка- как ги качвате?

galastra, aко има страница където да са качени снимките ти, в профила чукваш отметката да прикачиш собствена картинка и в полето от дясно и пишеш линка към снимката която искаш да ти е аватар от страницата където са ти прикачени снимките, като отпред слагаш и http://
Моята примерно е http://www.mcvbstudio.com/mish/momo.jpg
Единствено условие да не е голяма 160 на 200 пиксела.

Аз пък имам друго въпросително към мамите които кърмят. От 2 дни моето съкровище сучи по 5-6 минути и спира, след което не иска да вземе цица да суче още плюе я. Много рядко сучи по 10 -15 минути и започна да спи по повече. Исках да питам по колко време сучат вашите съкровища кога започнаха да си увеличават часовете между сученията. Примерно ние от 4 дена започнахме да спим по 4 часа докато стигнахме до 5 -6 часа newsm78 Струва ми се много. Или сучи по 5-6 минути и прави паузи по 5 - 6 часа между сученията.Примерно като часове 21, 3:30, 8:30, 13:30, 18:30.  Имаме колики и го боли, ама и преди имаше колики пак но, ядеше по повече. Иначе е весел смее се гука, няма температура. Само че мен ми е притеснено дали му стига, защото ми се струва малко 5 пъти или 4 на ден по 5-6 минутни. При мене каналите ми са доста широки и въпреки, че изцеждам по 20 мл преди сукане от всяка гърда то пак се лее и той не може да насмогне да гълта. А като изцеждам гърдите ми се пълнят все повече и се получава един омагьосан кръг. При вас как е? newsm78

Последна редакция: нд, 08 апр 2007, 12:27 от Mish

# 123
ХРИСТОС ВОСКРЕСЕ !!
А за нас е още по-голям празника,защото днес ходихме да ни четат чистата молитва!Бебка беше много послушна и всички сме много щастливи!! Hug

# 124
ХРИСТОС ВОСКРЕСИ! easter
Весели празници на всички и по едно яйчице борче на всяко дете easter
Честото и на всички пораснали бебчета да са здравички засменички и много гукащи  bouquet
Mish,не се претисняваи за сукането и ние рядко сучим повече от 7-8 мин,а и интервалите са ни вече повече от 3 часа,слушаи детенце и не се претисняваи излишно Peace.Виктор преди няколко дена яде 25 мин и определено му стана много тежко седеше и пъхтеше точно като голям човек-ем ми стана много мъчно хем ми беше и много смешен,но какво да го направя като му се ядеше и не искаше да спира-лакомник.

# 125
ХРИСТОС ВОСКРЕСИ! easter
Весели празници на всички и по едно яйчице борче на всяко дете easter
Честото и на всички пораснали бебчета да са здравички засменички и много гукащи  bouquet
Наистина воскресе![/size]chikita, браво за чистата молитва! Много хубав ден   bouquet

# 126
  • София
Mish, и при нас се получава нещо сходно. Ева яде по 5-8 минути, много рядко по-дълго. Кърмата ми излиза на много силни струи и явно бързо поема нужното количество.
Май имам хиперлактация и не зная какво да правя. Почти постоянно съм с твърди гърди (половинката казва, че са като силиконови, ама къде е пипал той силикон ooooh!), цедя по малко, колкото да ми олекне, но след това става по-лошо. Вече почти спрях да ям и да пия, но няма файда  Sad
Много ми е криво днес. Мъжът замина за сф да кара багажи, и въпреки изричното напомняне да ми остави ключа за гаража, е забравил. А количката е там!!! Толкова гадно ми стана, направоооо....Хората са навън заедно, празник е, времето супер, а ние с Ева сме като затворници в тъпия апартамент  Rage Цял ден умувам какво наказание да му измисля   tantrum  Rage

# 127
[img]http://i.kefche.com/cards/jpg/kefcheCard4470183.jpg[/img]
ХРИСТОС ВОСКРЕСИ!
Да са здрави нашите февруарски бебета!
[b]jas.min,[/b] Честити 2 месеца.Wish - ще свиркам за разходка в Понеделник или Вторник, че понеделник ще имаме гости.

Най сетне успях да се докопам до компютъра.
С тези наши разходки от 5-6 часа

Благодаря на за отговорите момичета.
Нашата мома и тя е с колики давам и Саб но има запак. Какво давате за запека?
И тези колики някои да даде златна рецепта против тях?

Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug
Много гушкане на сладките бебчета, а ето и моята Гретка
[/size]http://www.snimka.bg/album.php?album_id=119214

# 128
Въй не ми излезе картичката Embarassed
СОРИ

# 129
  • София
ХРИСТОС ВОСКРЕСЕ !!! ЧЕСТИТ СВЕТЪЛ ПРАЗНИК НА ВСИЧКИ БЕБОЦИ И ТЕХНИТЕ СЕМЕЙСТВА !!! ЗДРАВЕ, ЛЮБОВ И БЛАГОДЕНСТВИЕ !!! easter

# 130
Воистина возкресе!

Да са ни здрави "писаните ни яйчица"!
Днес цял ден сме на гости и навън с приятели. Времето беше страхотно. Дано и утре е такова!
Миш, може ли да изсуква всичко от гърдата и за това да я плюе?Пробвала ли си да го слагаш на другата след като плюе първата? При мен понякога става така на лявата, че тя е по-малко производителна.

# 131
  • Bapнa
Воистина воскресе ! Да сме живи, да сме здрави и винаги засмени !  Laughing easter
На този хубав празник ставаме на 2 месеца и черпим виртуално  baloni  party023

Вече ядем по 160 грама и пак през има няма два часа искаме да папаме - направо съм в чудо с тази ламичка  #Crazy дали е от големите почивки през нощта ?

# 132
    ХРИСТОС ВОСКРЕСЕ / ВОИСТИНА ВОСКРЕСЕ

Да са живи, здрави и засмени малките ни съкровища и да ни радват много, много Hug Hug Hug

Ние вчера станахме на 3 месеца и ви черпя виртуално   party023  cook newsm38  bigdance2
  Тези дни времето е страхотно и по цял ден сме навън.Даже днес ни се наложи да нахраня Яни навън, защото с татито тъкмо седнахме в кафето и ревнахме да ядем. smile3514

И аз мисля да кажа на татито другата седмица / в почивните дни / да ходим да купим кенгуру.
   Лека и безколикова нощ. newsm51

Последна редакция: пн, 09 апр 2007, 20:51 от galq86

# 133
  • София
Здравейте,
В това хубаво време и празници, форумът се поизпразни Simple Smile
От няколко дена сега намирам минутка да вляза. Затова сигурно съм изтървала темата за кенгуру. И ние трябва да се оборудваме, зада имам възможност да свършвам нещо с двете ръце. Можете ли да ми препоръчате марка и модел, че не съм ориентирана много. И до колко кг. са горе доло. Притеснявам се че ние преди седмица бяхме 5 кг  - на почти 40 дни и ако е само до 8 кг. кой знае до кога ще ни издържи.
Има ли някой, който ползва слинг и как се е сдобил с него. Нали уж ставал и за по-тежко детенце, пък и за легнало положение.
Много се чудя слинг или кенгуру, но не мога да търся плат, шивачка и т.н.  за слинг.

моите хора заспаха и двамата. Сега трябва първо да будя таткото, а после и малкото да се къпем   bath1. Лека нощ newsm07 smile3524

# 134
Хростос воскресе! Весели и засмени всички мами и бебчета Simple Smile

А сега да ви питам за запека, то дори не се знае дали е запек но малката от 2 дена само се напъва и пръцка, но ако няма все още, а горкото доста се зори. Някой знае ли какво се прави в този случай?

Общи условия

Активация на акаунт