Великденски яйца ше радват ФЕВРУАРСКИТЕ деца!

• 11 907
  • 294
  •   1
Отговори
# 135
Здравейте момичета  Simple Smile
покрай празниците не ми остана време за нета Simple Smile Първо правих торта , после и козунак месих и на разходки ходихме и то дните минали .
По въпроса със сукането - ние сме същите  Simple Smile Суче около 7-8 минути и спира , а гърдите ми още пълни и твърди. В началото тече много силно и явно Борислав си взема необходимото , азамен остава цеденето Twisted EvilПробвах да не цедя, но то става по-лошо . Гърдите ми ще се пръснат .  Започна и да огладнява на около 4 часа . Вечер става само веднъж да яде - това поне е похвално.
За кенгуруту - ние купихме , но съм го слагала в него само веднъж . За по-дълго ще изчакам да стане поне на 2,5 м.
Сега съм в треска да купим столче за кола. Ама то едни цениии....ужас.  SickДремя в продавалника да си харесам нещо втора употреба , че даже и някои майчета от форума засичам там Simple Smile

# 136
# 137
Христос возкресе. Здрави и щастливи всички бебчовци и мами.

# 138
# 139
  • Стара Загора
Хахаааааааааа много е готино  smile3508 Joy

Днес ни сложиха първата доза Пентаксим.Засега детето е спокойно, дано няма странични реакции,че в листовката пише за температура,плач и т.н.
А иначе за 1 месец сме качили 1.400кг и сме порастнали с 4.5 см newsm10

# 140
  • София
Здравейте момичета и бебоци,
Покрай това хубаво време никакви ни няма. Ама то така и трябва. Ние днес бяхме раннобудници. На вън бяхме в 10.30  Simple Smile, та мама доста се измори и даже й поизгоря лицето  Blush и се прибрахме.
Съвет към морски мами: "Разхождайте се по бански -  ще направите страхотен тен!" newsm10
galastra и bzepic, послушах съвета ви и реших да не слагам Витамин С в нослето. След като спряхме парното и 3 дни се разхождаме по 5-6 часа "Дарт Вейдър" засега престана да издава страховитите звуци. БЛАГОДАРЯ   bouquet
Сега съм в треска да купим столче за кола. Ама то едни цениии....ужас.  SickДремя в продавалника да си харесам нещо втора употреба , че даже и някои майчета от форума засичам там Simple Smile

Чела съм, че не се препоръчва да се купува столче за кола втора употреба. Всичко останало може, но столче НЕ! Bertoni и Chipolino имат модел кошница, които са на разумни цени, мисля, че бяха по 65-70 лева. Нещо такова.

А сега да ви питам за запека, то дори не се знае дали е запек но малката от 2 дена само се напъва и пръцка, но ако няма все още, а горкото доста се зори. Някой знае ли какво се прави в този случай?
Нашето педи ми каза, че 2 дни можело да се чака, но ако на края на 3-тия ден няма ако, да действам с термометъра  Cry Мен обаче ми е жал Cry, а таткото категорично отказва  Stop, та ако ми се наложи мисля да пием Дуфалак. Засега, обаче, мама пие по 1 литър Капи Круша на ден и бебе ака всяка вечер като за световно  Embarassed Е, може да не е от Капито, ама аз така съм си внушила  newsm78
Някой май се поотплесна ... Heart Eyes

# 141
И нашто педи ни каза с термометъра ама тя както рита и се върти незнам как ще стане, пък и на мене ми е малко гадно да го бъркам детето Cry Но като я гледам как се напъва предпочитам да пробвам с термометъра. Чудя се от какво ли може да се е получило? Преди няколко дена пак се напъва напъва и после си ака, но сега не става нещо...

# 142
  • София
Купи й Дуфалак. Със сигурност ще подейства. Но педито ме предупреди, че след това ще има колики ...  Sick Sick Sick
Опитай също да й масажираш коремчето, както и да правите упражнението все едно кара колело. Помагало на чравцата. Дано се получи и при теб. Стискам палци  Praynig

# 143
Здравейте, ние направихме голямо пътешествие над 1000 км навъртя бебето и и понесе много добре, посети всички баби и се държа много кротко, явно чистият въздух извън софия се отразява добре защото спа нон стоп (даже ядеше в заспало състояние) и колики даже нямаше, е сега е уморена и нервна ама си струваше Simple Smile
акаше непрекъснато (явно пак от чистият въздух  newsm78) , днес само 2 пъти сменяхме памперси по магистралата Simple Smile))
Никол продължава нощем да си яде на 3 часа и направо не знам докога така ще я караме искам да спя Sad
Ей мами на АМ Как определяте по колко грама да давате на детео, ние сме още на 120гр по 7-8 пъти на денонощие като понякога и правя и 150 ама не го изяжда и много повръща. Не знам как да я вкарам в режим.

# 144
Ех, най-накрая и аз се добрах до компа!  ooooh! Heart Eyes
Да ви кажа първо ХРИСТОС ВОСКРЕСЕ! Да сте живи и здрави и целите ви семейства покрай вас!
Много съм заета момичета! Моите бебета искат само навън да спят и се принуждавам да излизам към 10.00 часа! Няма никакво време да свърша нещо вкъщи! Tired Пребирам се чак за храненето в 18.00 часа, къпем се след това пак хапваме и лягаме(всички)! Нямам време дори за себе си! ooooh! Не се оплаквам , ама ми идва много на нагорнище!
Днес ни сложиха ваксината за Полиомелит и ДТК! От тези които предлага здравната каса! Разобедиха ме да си купувам! Дадох им профилактично Панадол и да видим как ще ни се азмине! След малко ще им направя компреси с Реванол ! Абе дано не са много раздразнени и д аса живи и здрави!  Praynig Praynig :pray:joya
joya , за АМ мисля , че трябва да разредиш храненията и тогава да яде по 150мл! Аз давам по 100мл защото имаме все още 7 хранения, от които 3 -4 са кърма! Но все пак и другите да си кажат мнението!!
Аз отивам д аси гледкам бебчовците и незнам кога ще се появя пак!
Лека и спокойна вечер на вас! И да имате весели разходки през деня! Hug Hug

# 145
Здравейте момичета,ние се изгубихме като старите пари Laughing То от разходки и ходене напред-назад не втасвам да ви видя как сте.Имам питанка-кога спряхте нощното хранене?Щото сега гледам Пепи нещо бузки е направил та се чудя и аз newsm78 Ама времето е супер нали,така му се кефя,по цял ден сме навън,само се пребираме да си завъртя някоя салатка,че пусти килца не мърдат и не си позволявам нищо повече.Ви есвалихте ли ги вече?Аре светнете ме за храненето

# 146
  • София

Ох, да ви се оплача. Днес ходих да си взема болничния от педито, а там беше пълно, пълно с хора. Оказа се че има и две деца болни от варицела а пък аз бях с малката, защото през деня съм самичка и няма на кого да я оставя дори за 5 минути. Мъжо си идва чак  към 8 - 9 вечерта Първо мъка докато кача малката и количката по стълбите, защото за удобство на майките с колички до педиатрията се стига като се изкачат 10-15 стъпала . После висях там 10 на минути в тази обстановка. Дано не сме пипнали нещо  - я грип, я варицела, я нещо друго.

После минах през един квартален дерматолог да погледне малката, че пъпките и по лицето не минават напълно и кожата и една много суха и се лющи. Според нбего не било акне, а атопичен дерматит. кой беше споменал за това и как го излекувахте

за килцата аз моите ги свалих още една седмица след раждането. То беше недоспиване, то беше неядене -  нямаше време, то бяха ядове с кърменето, то беше екшън голям #2gunfire, в резултат на който даже бях на -1. Напоследък обаче такъв апетит ми се е отворил. Не е истина. Мъжът ми не може да повярва даже. Като замятам едни филии, тортички , яйчица, козунаци няма спиране, та ще видим къде ще му излезе края.

# 147
     Здравейте мамита:)

Mama na Ema - За запека:ако даваш АМ - Сваряваш 500мл. вода с една супена лъжица овесени ядки.Оставяш ги да поврят и след това ги прецеждаш и вместо вода в шишето слагай овесената вода.Ако кърмиш:пак свари овесена водичка и давай на бебка да пие вместо водичка.Определено помага - от личен опит го знам.Може и ти да ядеш овесени ядки с кисело мляко ако кърмиш. newsm51

# 148
  • София
Имам питанка-кога спряхте нощното хранене?Щото сега гледам Пепи нещо бузки е направил та се чудя и аз newsm78 Ама времето е супер нали,така му се кефя,по цял ден сме навън,само се пребираме да си завъртя някоя салатка,че пусти килца не мърдат и не си позволявам нищо повече.Ви есвалихте ли ги вече?Аре светнете ме за храненето
За нощното хранене: все още имаме едно към 4-5 часа. Няма как. При положение, че последно папаме към 10-11  baby_neutral
За килограмите: през цялата бременност качих 22 кг. С раждането свалих 10. Остава ми да свалям 12 кг. Не са мраднали. В нормалните ми дрехи естествено не влизам, а тези от бременността ми са широки. Познайте на какво приличам  hahaha hahaha hahaha
Daisy6, Дано всичко е наред и не сте прихванали нещо.

# 149
Daisy6  за сега като ходя в поликлиниката влизам с дъждобрана и го надигам чак като влизаме при лекарката. И мен ме е страх от разни болни та така си мисля че го прдпазвам максимално. Все още времето го позволява.
eleinbg не виждам логика в това кошчето за кола да не е втора употреба освен измислица на производителя с цел по високо търсене на въпросните. Това не е нито бельо, нито обувки, нито личен конусматив.. Аз лично бих си взела втора употреба, но към количката ми имаше. Преди това една приятелка ми беше услужила с тяхното. Даже от родилния ни изписаха с него, че мама е малко вманиячена на тема безопасност. Не мисля че е проблем че някой друг го е ползавл.
За сока от круша и аз съм си втълпила че помага при запек и пия всеи ден по литър. Ям и сутрин две кивита на гладно - и за мен добре и за Ники също.
Wish какво стана с вашето дупе. Нашето се влоши от лилавата история.. изписаха ни кремчета и сега се мажем с тях. Както беше споменал някой - кожната се чудеше защо педиатрите продължават да го изписват този Пиоктанин.

Общи условия

Активация на акаунт