личи си, че е лошо времето днес. всички са се разписали
.За спането на лампа - аз пък Валя я приспивам на тъмно и тихо. май се е научила че като е тъмно и тихо и трябва да се спи дълго. къпя я към 9, после папане на тъмно и така си заспива
.тази нощ е спала от 22:30 до 4 и мама с нея. после папане за 10-на минути и пак спане докъм 6
За НОИ - на мен ми се размина оттам да ми ги превеждат, та работодателя ми плаща обезщетенията. Значи какъв е механизма, че аз доста изчетох и станах половин счетоводител
. Работодателят е длъжен до 1 ден след като е превел заплатите и осигуровките да представи болничния пред НОИ и след това НОИ до 30 дни трябва да изплати обезщетението за съответния месец. примерно досега сте получавали заплати до 10-то число на следващия месец. Значи за януари, обезщетението трябва да получите до 10 март, за февруари - до 10-ти април и т.н. Радостче, ти ще получищ обезщетение за януари, за февруари ще е следващия месец. Имайте предвид, че и сумите всеки месец ще са различни, защото обезщетението се плаща за работен ден, а всеки месец е с различен брой работни дни, т.е за март трябва да получим най-много парички
. Обаче най-важното - за да преведе НОИ парите трябва работодателя да е платил здравната ви осигуровка, и ако не го е направил ще има известие от НОИ до 2 седмици и ето как се бавят нещата.hrisito , - това което си получила е връщане на пари от надвнесен данък от миналата година, и това ти е превел работодателя, не НОИ. и аз получих някъде толкова и впоследствие се сетих откъде са.
приятен ден от мен
. ти обажда ли им се в НОИ да питаш??
. Едвам се успокои детенце нито искаше да яде нито нищо. Сега изглежда спокойна дано се е разминало.

Уви беше само един, а ми се иска да взема такъв и за най-малката ми племеничка. Ако някой е срещал случайно някъде - ще се радвам да сподели! Наистина е много хубав - има листче със самозалепващи се букви за да се надпише отпред, картинката може да се замени със снимка, има много сладки лентички за надписване на снимките, 2 много сладки страници отпред за писане, също и джобче за негативи или диск, а картинките са разкошни. Абе доволна съм отвсякъде. 

. Па после що ги урочасвали 
. Ама мама чисти и се радва, че като чета какъв кошмар е запека
Майка ми е казала ако има такова нещо да й мия личицето с вода от брадичката нагоре към челото 3 пъти.Може да са бабини деветини ама й минава.То и самовнушението е голяма работа 
Давай смело щом имаш желание, аз пък ти желая една сладка и кротка госпожичка 
. Чак сега разбирам каква щурачка съм била!
Аз даже сънувах, че раждам втора щерка 
. Нямам друго обяснение. Важното е мерак да има!!
.
.
че ме е страх да не я разболея само това ми трябва.