Отговори
# 15
ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН НА ПРАЗНУВАЩИТЕ, ДЕЦ ОБРА МИ ТОЧКИТЕ ГОЛЯМА СИ МАИСТОРКА ПРИЗНАВАМ Peace Peace.
KAKAO СЪМ ДАВАЛА  И МНОГО ГО ХАРЕСВАМЕ

Последна редакция: пн, 02 апр 2007, 13:57 от DIVA_ORHIDEQ

# 16
Честит празник на всичкчи цветя в нашата компания!

Благодаря ви за хубавите пожелания!

Ето скромничка почерпка за мое здраве:)

Снощи, по-точно днес купона се вихри до 5 сутринта! Сега отивам да похапна и лягам, защото едва гледам  Mr. Green

# 17
Честит имен ден на Вили4ка и на всички мами от нашата темичка и техните близки които носят имена на цветя!Да сте живи и здрави,весели,засмени обичащи и обичани

Благодаря на всички за милите думи към мен Hug Heart Eyes  bouquet

# 18
  • София/Овча купел 2
             ЧЕСТИТ ПРАЗНИК НА ВСИЧКИ ЦВЕТЯ СРЕД НАС!

# 19
Честити имен Ден на вчерашните именнички и именници!!!!
Бъдете здрави, щастливи и обичани!

Благодаря Ви за почерпката!
Виличка много яко, че успяваш да се забавляваш така добре  Peace

Благодаря на всички за подкрепата и милите думи за моите болежки  Hug
Имах нужда!

Не ми остава много време за форума, но сред вас се чувствам добре и гледам да се включвам. лирическо отклонение

sea woman и разкажи как беше гостито де  Laughing

И ние в събота се занесохме до свеки, но за малко, че да няма време за изцепки  Mr. Green
А тази седмица сме без татко - пак е в командировка. малко ще ми е тежичко, ама няма как Confused

Бояна е научила две нови думички - пъп и бъркам  Mr. Green познайте какво се случва на баща и, вечер - "тате пъпа бъкам"  hahaha Joy и нападааа умираме от смях. Също бъкам казва като иска сама да рови в купичката с манджа. И напоследък много бърка и храни себе си, мен - всичко е омазано съответно  Whistling
Хайде мацки лек ден ви желая, че работа ме чака

# 20
С голямо закъснение:
 Flowers SunflowerЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН НА ВСИЧКИ ИМЕННИЦИ И ИМЕННИЧКИ ОТ ПРЕДХОДНИТЕ ДВА ДНИ! Flowers Sunflower
За мен Цветница е най-красивият ден за имен ден и пожелавам на всички, носещи цветни имена да красиви и свежи като имената си!  bouquet
Благодаря за виртуалните почерпки, заради вас сега няма да обядвам! Mr. Green
Официално обявявявам Виличка (с ваше позволение) за купонджийка на групата!   superuuЗлатен медал от мен! smile3501 А, и за JiM също!
bordima, вече може да ядат цели яйца. Само че и моят Стефан хич не ги тачи - нито белтъка, нито жълтъка. Сега покрай Великден ще гледам поне козуначе да му давам.
А не помня кой питаше, май Дес беше, за какаото - и аз това се чудех. Аз мисля, че може вече, но в никакъв случай вечер и не много концентрирано. Абе какво да ви кажа - моят всеядко всичко тъпче! Вече въобще не се и замислям, гледам само да не е много солено, да не е люто и да няма подправки много и си му давам. Единствено избягвам да му давам прясно мляко още, караме си на АМ, вие давате ли прясно мляко?
Поздравявам отново умните, говорещи дечица! Умирам си от смях с вашите истории. Стефан също е много поумнял, но отказва да говори още Embarassed. Иначе разбира сума ти неща и вече почвам да си го действам за туй-онуй! Laughing Последната му изцепка е, като го мия на чешмата. Понеже ми тежи вече, пък нали съм с корем, слагам го да седне на плота и така му мия ръце, лице и т.н. Та в тези моменти хваща четката ми за зъби и ми я пъха в устата. Винаги уцелва моята, не на баща си, та се чудех, дали вече имат цветова памет? newsm78
Хайде стига засега, лек ден и до скоро включване.
П.С. Все нямам време да разгледам албумчето, но тези дни ще го направя и ще турна много сладурски снимки от Цветница! Sunglasses

# 21
Така, разгледах мартенското албумче (пу пу пу, какви са ни убавци и убавици януарчетата бе! Mr. Green) и качих и аз малко снимки.
Освен това създадох албумче "Цветница, Великден" и ще се радвам да го попълните с празнични снимки! Mr. Green Албумчето не е публично, паролата си е "bebe".
Хайде до скоро!

# 22
И ние в събота правихме снимки на Бояна с върбов венец, ще гледам да сложа тези дни, че и аз отдавна не съм слагала  Peace

# 23
  • Варна
Нещо съм поизоставила фотосесиите аз...

Вили, ти не си ли на баш Великден именичка?  newsm78
VIVKA, ама как ги усещаш тези неща, а? Поетеса-гатанкоотговорячка...  Peace
Telma, гостито беше в границите на разумното, пък аз естествено се представих подобаващо.  Joy Малката кукла много бърбори! Ама и вие какви неща я учите... hahaha

# 24
И на по-смешни я учим, ама ме е срам да кажа  Laughing Въобще човешкото тяло с интерес го изучава.
Вечер като се прибера и се почва "цице, цице" и докато не се увери, че са на място не ме оставя - само иска да си ги види детето, макар че вече мина месец от както не се кърмим.

Сега не се сещам с какво друго да ви развеселя. После пак

А забравих - прясно мляко сигурно е яла от кухнята, но аз не давам иначе. За какао ми се струва рано - мисля след 2 да стартираме ако в яслата от Септември не я почерпят по-рано.

# 25
Здравейте и от мен  Mr. Green

Официално обявявявам Виличка (с ваше позволение) за купонджийка на групата!   superuuЗлатен медал от мен! smile3501 А, и за JiM също!

Много благодаря  Mr. Green

Вили, ти не си ли на баш Великден именичка?  newsm78

Не, аз съм Виолета и празнувам на Цветница  Mr. Green Обаче на Великден тази година имам рожден ден  Mr. Green

Как сте , мацки, в това временце? Ние до сега бяхме по разходки и сега ще бягам да подхващам вечерята  Mr. Green

Хубава вечер на всички  Hug

# 26
Ех, и аз си мислех, че празнуваш на Великден, Вили....
Айде, честит празник малко на патерици!Приеми моите поздравления за здраве и много положителни емоции!

# 27
  • София
здравейте и от нас!  Hug
...се занесохме до свеки, но за малко, че да няма време за изцепки  Mr. Green
точно, точно, и ние така ... ама не че не липсваха изцепки, ама ... Mr. Green

За какао ми се струва рано - мисля след 2 да стартираме ако в яслата от Септември не я почерпят по-рано.
Оо, бъди сигурна, знаеш ли какво са ми казвали, че им дават на следобедна закуска - шоколадова вафла, меденка, обикн. вафла, и разбира се с класическото мляко с какао ... добре че не са ни алергични децата, че иначе незнам как ще се справя.

Прясно мляко давам, но не в натурален вид - рядко малко в кашата, обикновено ме подявжа с мюслите/к.флейкса сутрин, които си ги правя със студено пр. мляко.
А яйце също давам цяло, почнах след годинка, преди това не бях давала изобщо яйце (нямам им вяра нещо). Приема го в хляба най-вече, в кухнята като взимахме - в супата варено настъргано, та и аз (нали сега е на мойта кухня и на чичко Хипп) взех та й настъргах онзи ден и си го хапва, само жълтък я пробвах дали ще яде - не отказа. Абе въобще моето дете пак се върна във вихъра на апетита си. Grinning
mom_an, хубава идея си дала за ново празнично албумче. Ще кача и аз.

# 28
Така, разгледах мартенското албумче (пу пу пу, какви са ни убавци и убавици януарчетата бе! Mr. Green) и качих и аз малко снимки.
Освен това създадох албумче "Цветница, Великден" и ще се радвам да го попълните с празнични снимки! Mr. Green Албумчето не е публично, паролата си е "bebe".
Хайде до скоро!
видях го албумчетоо отивам да качвам

# 29
  • София/Овча купел 2
Ще пишем отсъствия вече.Тук напоследък няма никой. Я бързо всички на отчет Naughty!

Да ви се оплача,наша Мария вече тотална отказа да заспива рано.По-рано от 12ч не заспива #Crazy.Вярно е че сутрин спи до 10,30ч,но ми липсва почивката вечер.А как ще свиква да става рано,ако тръгня на ясла нямам идея.Чудя се да започна да я будя рано лятото ли?Дали ще има ефект?Ама пък ще я измъча и ще ми е кривичка  newsm78.Надявам се като се стопли и седим до по късно на вън да се изморява и сама си изгради режима Praynig.

За яйцето-ядем цяло от доста време,когато решим изобщо да ядем.Давам и принцеси със сирене и яйце.
Какао,също яде но рядко и само от кухнята под формата на кекс или крем.1-2 пъти е опитвала шоколад,но съвсем малко.
Прясно мляко също употребяваме но не в чист вид.Мария определено не е почитателка на каквото и да е мляко.

Общи условия

Активация на акаунт