Лесотехнически университет - прием

• 667
  • 5
  •   1
Отговори
  • София
Здравейте,много съм ядосана, че класирането на ЛТУ и Тракийския университет се разминават във времето. Знаете ли как и кога излиза първото класиране в ЛТУ, имам предвид в колко часа, защото и това ще ни е важно... За ветеринарна медицина се вълнува детето, иска в ЛТУ по принцип. Обявили са ден 03.07 за първо класиране, може ли да е рано сутринта?

# 1
  • София
Здравейте,много съм ядосана, че класирането на ЛТУ и Тракийския университет се разминават във времето. Знаете ли как и кога излиза първото класиране в ЛТУ, имам предвид в колко часа, защото и това ще ни е важно... За ветеринарна медицина се вълнува детето, иска в ЛТУ по принцип. Обявили са ден 03.07 за първо класиране, може ли да е рано сутринта?
Не знам дали ще ви е от полза - преди 3 години класирането е излязло наобяд, към 12 и нещо.

# 2
Ще използвам темата, ако има майки с приети и записани деца в Лесотехническия, да се съберем и да обменим информация за взаимопомощ. Ще се радвам ако се включат и хора които учат вече там или имат дете студент, с мнения за университета. Всякаква информация би била от помощ.
Имам записан студент - Технология на дървесината и мебелите.

# 3
  • София
Привет, ние можем да се похвалим вече със студентка в ЛТУ- ветеринарна медицина. Много е щастлива, дано да учат сериозно и да постигнат мечтите си.

# 4
Привет, ние можем да се похвалим вече със студентка в ЛТУ- ветеринарна медицина. Много е щастлива, дано да учат сериозно и да постигнат мечтите си.
Честито! Много късмет й желая!

# 5
Излезли са списъци с дати за настаняване.
 https://ltu.bg/images/files/file/Studenti/SSO/2025/%D0%9A%D0%9B% … 95-2025%D0%B3.pdf
От университета казаха, че условията са "влизаш и падаш". Ще се настаняват основно и само в 21 блок, за 60ти (който е семеен) не става дума. По трима в стая ще са.

Общи условия

Активация на акаунт