💫 Ханде Ерчел и Керем Бюрсин 💫 - професионален и личен живот /Тема 48/

• 44 836
  • 737
  •   1
Отговори
# 135
Честит празник! Още дълго време да ни радваш с нови теми! HugHugHug

Видях, че една дама от темата на Елчин очаква с нетърпение да направим "рецензия" на коментара й. Искам, но нямам желание. Joy Извинявам се, може би следващия път.
Шефке, как можеш да направиш "рецензия" JoyJoyJoy на някой, който е толкова неграмотен, че даже няма идея за правилната употреба на думата? JoyJoyJoy
Ако кажеш, ще я рецензираме.

За сериала мога да кажа, че с всеки следващ епизод Баръш ме дразни все повече и повече, направо успява да убие емоцията в супер силни сцени. Как пък не мръдна и грам от Любов под наем. Лошо, че и още едни проект ни очаква с него.
Все повече се депресирам от факта. Но с тази му игра, ако не са сключили твърд договор за епизоди, предвиждам максимум 5 JoyJoyJoy

Новите снимки на Ханде много ми харесват. Радват ме с Хаки. Наслаждават се на лятото и си личи. Хареса ми и на сватбата.
Красив мъж е Феяз и много добре се справя като Боран. Да видим как ще развият неговия образ. Умай и аз се надявам да лъже, но ми беше много тъжно накрая. Разплаканата Гюнеш ми скъса сърцето. Какъв злобен номер ѝ извъртя.....

# 136

Сладуранки, които си личи колко искрено се радват на младоженците Heart

# 137
Баръш на моменти ми разваля кефа от сериала. Не знам септември как ще го търпя, чудя се дали да превеждаме? Не виждам какъв рейтинг ще има с него и май Ханде ще спасява положението. И не, не се шегувам, тя и сега спасява сериала. Satisfied

Образът на Дениз е изключително нелогичен. Хем не иска да е част от социалните мрежи, хем се нави и бързо си събра багажа за Кападокия. Не иска с Гюнеш, но не дава и друг да е с нея. Боран ми е много по-симпатичен, голям образ е.

# 138
Благодаря ви за пожеланията, да ви се връщат! Kissing Heart

Усещам, че каквото искат да им се случи на героите в този сериал, такова се случва и с актьорите, които ги играят.  Joy Башак забременя, а сега и този актьор се жени. Joy
На 99% съм убедена, че Умай не е бременна, много злобно гледаше, когато го каза и защо изобщо изчакваше толкова да пусне бомбата. Изглеждаше точно като нещо измислено в последния момент. Ще видим.

# 139
Как се прави интрига и се пуска фалшива новина из социалните мрежи:
Преди няколко дни ( в петък ) измислен сайт пуска тази новина:
"Ексклузивно"

Обаче...
Снимката не е актуална, а е от 16.03.2023 г.

и по същото време Ханде е на романтична почивка с приятеля си:

И познайте кой продължава да споделя тази "новина" из Х/Туитър и да  злослови против Ханде.... ( познахте...) Имат си любимка да си пишат за нея...
.. и да си дойдем на думата Stuck Out Tongue Winking Eye

# 140
Ханде и Баръш от премиерата на Reminder в Кьолн:

# 141
Ето един истински Ферит

# 142
# 143
# 144

Нов репортаж с Ханде, тя е на сватбата на приятелите си🖤

Ханде: „Какъв прекрасен ден, приятелите ми имат щастлив ден, много исках да съм тук, затова изтичах насам, надявам се, че ще бъдат щастливи. Радост, щастие и здраве“

Репортер: „А кога ще имате такива щастливи дни? (сватба с Хакан)“

Ханде: „Винаги съм щастлива, дай Боже, всичко ще бъде наред“

Репортер: „Какво не искате?“

Ханде: „Не, искам, разбира се, че искам да създам семейство, да живея щастливо - това са много прекрасни и лични неща“

Попитаха за Бариш, за критиките към сериала „Помни любовта“

Ханде: „Защо да казвам каквото и да било, целият свят ни гледа, огромна публика“

Тя каза още, че обмисля някакъв проект, най-вероятно става дума за адаптацията на „Кралица на сълзите“ и се надява всичко да се развие добре

Бърз превод с Гугъл.

# 145
Дано Керем скоро не сменя прическата Simple Smile

Съвсем различен сияен вид има, откакто е с нея.
Така прозвуча, все едно говоря за Мелиса Joy

# 146
И аз се надявам да запази прическата. Много му отива и му придава младежки вид 😃

# 147
# 148
Според мен Ханде е с нова визия, защото ще има още един проект преди сериала с Баръш на есен.

Всички са там без Баръш или бъркам? 🙄
Мислех, че това до Башак е Баръш, но бил  съпругът й - Чагри..

Последна редакция: нд, 29 юни 2025, 22:16 от tina-latina

# 149
  • София
Миси, честит рожден ден. Бъди здрава и все така ни пожелавай лек и спокоен нов ден.  Heart

Поли, макар и с малко закъснение ти честитя празника. Носи си името дълги години и с гордост.  Flowers Hibiscus

Общи условия

Активация на акаунт