💫 Ханде Ерчел и Керем Бюрсин 💫 - професионален и личен живот /Тема 48/

• 44 816
  • 737
  •   2
Отговори
# 45
ВиХи, привет и от мен 😃

Значи третият проект на Ханде и Баръш е сигурен... 😃

В Туитър са в еуфория от 4- ти епизод. Бил най - добрият досега 😎

# 46
Това явно е от новия епизод. Много са сладки. Heart Exl
https://x.com/Awerrerer/status/1937859977902760156

Vi_hi, то след Ханде всяка би ти бледняла Grinning, но може и да е заради косата, с естествения си цвят ще изглежда по-добре според мен.
Относно тези тагове, феновете ги тагват на какво ли не. При Ханде особено е нещо страшно, но тя широкоскроена и не си е забранила таговете. Например Серенай я няма тая търпимост към хейта и отдавна е забранила в профила й да се виждат тагове.
Иначе интересна снимка на Мелиса и бившето гадже. Като близнаци са с Керем. Joy

# 47
# 48
Flowers Hibiscus Добро утро, прекрасни момичета! Flowers Hibiscus

Желая ви един успешен ден, изпълнен с много положителни емоции и усмивки Wink

Gift Heart

Sparkling Heart

П.С.
ВиХи, Добре дошла при нас Simple Smile

# 49
Здравейте, 🌞

Хубав ден на всички 😃

# 50
Инфо:
Адба обяви кои са най-популярните актьори на екрана за периода 11-17 юни. Керем тази седмица е на пето място.

Sparkling Heart

# 51
Привет, момичета! Снощи случайно открих, че качват епизодите от “Помни любовта” в една платформа, с руски дублаж. И изгледах епизод 4😊. Започва да става драматично, а нашето момиче се справя прекрасно с ролята.

# 52
Здравейте! Flowers Hibiscus

Vi_hi, добре дошла в темата. Винаги е хубаво като се появяват нови хора. Flowers Hibiscus

Гюнеш Nature Sunny

# 53
  • София
Здравейте! Nature High Brightness

Vi_hi, добре дошла в темата!

Трети проект!?! Твърде скоро, твърде често, твърде много! Rolling Eyes

Nature Dizzy
https://x.com/dolcegabbana/status/1937858313862987944
Гости в #DolceGabbana на мъжкото модно ревю #DGSS26 „PYJAMA BOYS“.

Лек ден ви желая! Grinning

# 54
Сериалът на #HandeErçel „Момичета на слънцето“, за който все още се говори след всички тези години, е добавен към каталога на Prime Video Argentina.

# 55
Ново от Ханде:

Скрит текст:

# 56
Новите попълнения към "Кралицата" Явно проектът ще се осъществи.

Да ви кажа, че краят на четвърти епизод е шокиращо-разстройващ ( за мен) JoyJoy
Тинче, нали ти искаше повече Боран и Умай. Не е чак толкова много, но за сметка на това качествено.
Едвам преведох края. Много интересно се развиват нещата.
Дениз е голямо дърво! Баръш се справя перфектно с ролята.
Пак да похваля операторската и режисьорската работа. Много ми хареса.

Последна редакция: чт, 26 юни 2025, 18:24 от Бл@гуна

# 57
Много странно ми идва това, че от всички актьори, Ханде само с Баръш прави най - много проекти и то последователно! Толкова ли много са се харесали, в смисъл, че са станали много близки, та чак незаменими приятели?! Казвам го, защото лично аз Баръш не ме кефи нито като човек, нито като визия, камо ли като актьор. Има къде, къде по-сексапилни и талантливи. 😁
Кога се очертава да излезе на бял свят новия проект или тепърва ще излиза информация?

# 58
Благи, 😉
Виж как и отива Боран 😉

И на мен ми се искаше да е друг партньорът и в предстоящия сериал, но явно двамата си допадат, харесва им да работят заедно, половинките им нямат нищо против. Дори в Туитър Ерчелките и Баръшките си допадат, проблемът са Елчинките и хейтът, който продължава върху Гюпсе ( семейството на Баръш като  цяло). Обвиняват я, че преди години е разделила Елчин и Баръш и сега се надяват Ханде да е причината да се разведат.
Само че Ханде си е щастливо влюбена в Хакан и сега двамата са на романтична почивка из Франция 😉😎

# 59
Аз лично не смятам, че тук симпатиите им играят решаващ роля. Продуцените ги харесват като партньори, смятат, че добре ще продават продукта им и им  предлагат изгодни договори.
Явно смятат, че и химия има между тях.
Ако сами си финансират проектите да кажем, че понеже много се харесват и за това правят трети пореден проект.

Тина, мислех си, че солотата на Керем са най-зли, но Елчинките ме опровергаха. Ужасни са! Маниачки.

Пеперудке, третият им проект ще е кавър на някакъв успешен корейски сериал. Коменитрат го като да е факт, аз все още се надявам да не е.
Ще видим, иначе го гласят за телевизията през септември.

Общи условия

Активация на акаунт