💫 Ханде Ерчел и Керем Бюрсин 💫 - професионален и личен живот /Тема 48/

• 44 915
  • 737
  •   1
Отговори
# 510
Flowers Hibiscus Добро утро, прекрасни момичета! Flowers Hibiscus

Желая ви един успешен ден, изпълнен с много усмивки и добри настроение Wink

Gift Heart

Sparkling Heart

# 511
Здравейте, 🌞

# 512
Ново от Бирсен:
https://www.birsenaltuntas.com/dizi/senay-gurler-gozyasi-kralice … /#google_vignette
Шенай Гюрлер стана "леля Йелиз" в "Кралицата на сълзите"
Продължават преговорите за актьорския състав на сериала „Кралица на сълзите“, който ще бъде заснет от 03 Medya за ATV, а с участието на Баръш Ардуч и Ханде Ерчел.

Скрит текст:
Новият адрес на Şenay Gürler е обявен . Продължават преговорите за кастинг за сериала „Кралицата на сълзите“, който ще бъде продуциран от 03 Medya за ATV и с участието на Баръш Ардуч и Ханде Ерчел . Сериалът , написан от Дилара Памук и включващ Догаджан Гюнеш Перкюн, Елиф Йонер, Езел Бълдърчин и Ирем Пелин Сьонмезер, се присъедини към уважаваната актриса Шенай Гюрлер .

Али Ипин играе дядото на Мейра, Четин

Шенай Гюрлер ще изиграе Йелиз в сериала, режисиран от Енгин Ерден , в ролята на лелята на Мейра (Ханде Ерчел) . Продуциран от O3 Medya и Dass Yapım , сериалът ще включва Ali İpin като дядото на Meyra Çetin, Sanem Çelik като младата любовница на Çetin Dilşah и Senan Kara като майката на Meyra Zuhal . Снимките ще започнат през август.

Simple Smile

Скрит текст:

# 513
Бирсен има нова статия за сериала Сърцебиене, но не ми се отваря. Може ли някой да каже за какво става въпрос?

# 514
Тина, най-вероятно сериалът ще се излъчва в четвъртък. Друго важно, което споменава е, че историята на сериала се е променила, когато Керем е приел ролята.

# 515
Ето я статията:
https://www.birsenaltuntas.com/dizi/kerem-bursin-gelince-rol-deg … ya-katildi/60713/
Когато дойде Керем Бюрсин, ролята му се промени, Ася Касап се присъедини към "Tarpıntı"
След като Керем Бюрсин приема ролята на Арас Алкан в телевизионния сериал „Чарпънти“, продуциран от OGM Pictures, в историята са направени промени.

Скрит текст:
Ако не се появят нови промени, сериалът "Çarpıntı" (Carpinı) е насрочен за снимките в четвъртък. Керем Бюрсин, който играе Арас, не присъства на вчерашната репетиция . Съобщава се, че Бюрсин се е присъединил към актьорския състав в последния момент и е взел кратка почивка на Малдивите преди началото на проекта, но все още не се е завърнал. Историята беше променена, след като красивият актьор прие ролята на Арас.

Тя ще вдъхне живот на ролята на „единствената и неповторима“
Първоначално образът на „Арас“, син на Селим (Огюн Каптаноглу) и Мерием (Пинар Чаглар Генчтюрк) от семейство Алкан, е преработен. В преработения вариант Арас е написан като син на починалата най-голяма дъщеря на Фиген Алкан (Шериф Сезер) . Впоследствие към актьорския състав на Селим и Мерием Алкан е добавена дъщеря. Младата звезда Ася Касап е избрана за ролята на „Бириджик“. Последната роля на Касап е в сериала „Пияса“.

# 516
Благодаря ви, 💐

Значи има шанс Керем да е водещ образ, след като ще променят сценария 😃👍
Арас и Аслъ

# 517
  • София
Здравейте! Nature Sunny

Мислех да си трая, ама вече ми идва ... нанагорнище с тази особа ... Wink
Скрит текст:
Мелис не може да е толкова тъпа ...., брат й се чувства в "небрано лозе"..., супер неудобно му е, че го използваха за бавачка на 'Черната пантера", а тя си мисли, че е нещо уау. Това не е модно събитие, а БОКСОВА гала вечер.
Да го обясня така, че да ме разберете:
Това е да те поканят да гледаш финал на Шампионска лига.. , а ти да си се снимал с талисмана на един от отборите и да парадираш с това.
Стори от Мелис
"Междувременно брат ми просто небрежно се мотае с Наоми 😳“

Simple Smile
Kerem x Montblanc
https://x.com/live__for_music/status/1944798847676334321

И аз почти винаги съм разочарована от постовете на Мелиса, посветени на професионалните ангажименти на Керем. Може да се опитва да е оригинална, но не й се получава! А е некоректено да печели популярност на негов гръб! Rolling Eyes

Благодаря за инфото за новите проекти на Ханде и Керем! Flowers Bouquet

Последна редакция: вт, 15 юли 2025, 11:49 от Dilemi

# 518
Стори от Керем

Последна редакция: вт, 15 юли 2025, 18:41 от tina-latina

# 519
Flowers Hibiscus Добро утро, прекрасни момичета! Flowers Hibiscus

Желая ви един успешен ден, изпълнен с много усмивки и положителни емоции Wink

Gift Heart

Sparkling Heart

# 520
Здравейте, 🌞
Вижте новина от Бирсен пусната в края на юни тази година - ( точно преди 20 дни)
#BurakJörük ще е партньор на #LizgeCömert в сериала #Çarpıntı, който ще бъде на екраните през новия сезон под знака на OGM Pictures.

Явно е станало нещо щом по спешност са поканили Керем и сега се пренаписва целият проект.

# 521
Инфо:
Адба обяви кои са най-популярните актриси в социалните мрежи за периода 8-14 юли. Тази седмица Ханде е на 4-то място Simple Smile

Sparkling Heart

П.С.
Това ми дава минимална надежда да сменят главния актьор в един друг проект .... Stuck Out Tongue Winking Eye

# 522
Стори от Керем

# 523
7 епизод на "Помни любовта" вече е достъпен Simple Smile

Yellow Heart

Simple Smile

# 524

Общи условия

Активация на акаунт