💫 Ханде Ерчел и Керем Бюрсин 💫 - професионален и личен живот /Тема 48/

• 44 915
  • 737
  •   1
Отговори
# 495
Добро утро !
Спорна и приятна седмица ви пожелавам.

# 496
Здравейте, 🌞

# 497
Ново от Бирсен за сериала "Сърцебиене"
https://www.birsenaltuntas.com/dizi/ogun-kaptanoglu-sevval-kaya- … carpintida/60676/
Огюн Каптаноглу, Шеввал Кая и Решит Беркер Енхош в „Сърцебиене“

За днес е насрочена репетиция за четене на сериала, режисиран от Бурджу Алптекин. Към актьорския състав се присъединиха нови актьори.
Скрит текст:
Сериалът "Çarpıntı" (Carpinti) ще се появи на снимачната площадка тази седмица. Репетиция за сериала, режисиран от Бурджу Алптекин , е насрочена за днес. Към актьорския състав се присъединиха нови актьори. Известният актьор Огюн Каптаноглу е избран за ролята на Селим. Каптаноглу ще се изяви като син на семейство Алкан.

ДОБРОСЪРДЕЧНИЯТ ДОКТОР НА АСЛИ

Решит Беркер ще играе Джахит в сериала „Енхош“ и ще се появи на екрана като лекаря, който полага големи усилия за възстановяването на успешната актриса Аслъ (Лизге Кьомерт) .

ШЕВВАЛ КАЯ ЩЕ ИЗПОЛЗВА "МЕЛИСА"

В сериала ще участва и млад талант. Шеввал Кая, наскоро завършил Държавната консерватория на Истанбулския университет, ще играе Мелиса, дъщерята на Тюлин (Сибел Ташчъоглу), чието сърце ще бъде трансплантирано на Аслъ.

Керем Бюрсин (Арас), Лизге Кьомерт (Аслъ), Сибел Ташчиоглу (Тюлин), Дениз Чакър (Гюнеш), Шериф Сезер (Фиген), Окан Кабалар (Окан), Пънар Чаглар Генчтюрк (Мерием), Хелин Елверен (Сезин), Мехмет Фатих Обуз (Мурат), Гюрберк Полат (Емре) и Черен Ташчи (Емел) ще изиграят главните роли в сериала.

# 498
Стори от Мелис
"Междувременно брат ми просто небрежно се мотае с Наоми 😳“

Днес е големият ден 😃

# 499
Добро утро Animal Bee

Мелис отново се излага, ще кажеш, че Наоми е Робърт де Ниро. Joy

Работата по новия проект напредва, щом започват снимки още отсега, вероятно в началото на септември ще стартира. Да видим какво е избрал Керем, не съм сигурна , че ще ми хареса проектът, но ми е някак развълнувано, без големи очаквания. Grinning

# 500
"Ново видео от събитието на Montblanc от миналия месец 😍
Керем отговаря на въпроси от Esquire Middle East"
https://x.com/live__for_music/status/1944666422929404407

Здравей, Esquire Middle East, аз съм Керем и си прекарваме страхотно.

Как би описал връзката си с времето?
Това е единственото нещо, което „наемаме“ правилно в този живот, така че... това е едно от важните неща, които всъщност имаме, но продължаваме да го губим - времето.

Какво е нещото, което хората може би не знаят за теб?
Мога да си мърдам ушите. Мисля, че съм го казвал и преди. Но да, мога да си мърдам ушите.

Кой беше първият филм, който те накара да искаш да станеш актьор?
Когато бях дете, си спомням, че гледах „Hook“ и си помислих: Робин Уилямс просто промени всичко за мен.

Какво е чувството да си новият регионален посланик на Montblanc?
Беше невероятно. Беше абсолютно невероятно. Нямам думи. Възхитен съм.
За мен това беше една от онези марки, които веднага докосват душата - още от първия ден..

Какво е вашето послание към всички зрители?
Надявам се, че всички сте в добро настроение.
Благодаря ви!

Всички трябва да сме щастливи. Няма причина да сме тъжни. Нека всички бъдем щастливи и да се правим щастливи.

Последна редакция: пн, 14 юли 2025, 11:12 от mi_si

# 501
# 502
"Филмът "Синята пещера" е представен в нова публикация на PrimeVideoTR в Instagram"

Yellow Heart

Sparkling Heart

# 503
Ханде работи по нов проект

# 504
Днес Керем не е отишъл на четенето на сценария на сериала си.

# 505
Жалко!
Феновете в Туитър ( Керемките) пишат, че започва много несериозно. Явно не разчита много много на проекта.

# 506
Flowers Herb Здравейте!
Керем, може би, има друг  важен ангажимент. Какво ли ще ни каже ?

Успешна седмица!

# 507
# 508
Мислех да си трая, ама вече ми идва ... нанагорнище с тази особа ... Wink
Мелис не може да е толкова тъпа ...., брат й се чувства в "небрано лозе"..., супер неудобно му е, че го използваха за бавачка на 'Черната пантера", а тя си мисли, че е нещо уау. Това не е модно събитие, а БОКСОВА гала вечер.
Да го обясня така, че да ме разберете:
Това е да те поканят да гледаш финал на Шампионска лига.. , а ти да си се снимал с талисмана на един от отборите и да парадираш с това.
Стори от Мелис
"Междувременно брат ми просто небрежно се мотае с Наоми 😳“

Simple Smile
Kerem x Montblanc
https://x.com/live__for_music/status/1944798847676334321

# 509
Лизге вече последва профила на сериала в Инстаграм Simple Smile

С Керем все още не са се последвали.

Общи условия

Активация на акаунт