💫 Ханде Ерчел и Керем Бюрсин 💫 - професионален и личен живот /Тема 48/

• 44 872
  • 737
  •   1
Отговори
# 315
Явно обърках каналите — да видим какво друго мога да объркам сега? 🤭
Преди няколко дни, ако не се лъжа, същата журналистка беше писала, че Керем води преговори за сериал с Бирдже Акалай (не си спомням заглавието на сериала 😅).
Не че някой ще се интересува от моето мнение, но лично аз бих предпочела да видя Керем в партньорство с Бирдже.

# 316
Да, Сними. Сигурно за този сериал Ask става дума, където майка и дъщеря се влюбвали в 1 мъж. Тя Бирсен и сега е писала, че името му се спряга за този проект Ask , но сега е получил и друго предложение. Явно още не е ясно кое ще приеме. Аз от написаното за този новия сериал нищо не разбрах, така че нямам предпочитания. Каквото си реши, ще гледаме, поне първите серии, а после зависи от сценария. Grinning

# 317
Скъпи Пчелички, огромно благодаря за превода на пети епизод!
И малко мои разсъждения за новото предложение към Керем. Всички ние тук знаем, че ако Керем и Ханде се появят отново в общ проект, той ще взриви всички рейтинги и ще ги изстреля в небесата.
И тъй като шансът това да се случи клони към нула, то прибягват до вариант Б - предлагат образ, близък по някои черти до Ханде и очакват почти същия взрив.
Друг е въпросът дали ще я има химията, която ни е вече позната.😉
Но двойката от тази снимка не прилича ли на нашите двама патрони от периода им, когато бяха влюбени?

Напълно съм съгласна с теб  Vi_hi ако Ханде и Керем излязат с общ проект. Това ще взриви феновете изцяло. Колко би било чудесно това да се случи.

# 318
Поли, доколкото си спомням, сериалът с Бирдже ще е дигитален, така че едната оферта не отхвърля другата. Ако трябва да избирам, предпочитам “Сърцебиене”.
Макар мнението за режисьорката и продуцентите да ми е ужасно, сюжетът и актрисата ми допаднаха. Красива е, някак екзотична красота има Heart Eyes

Тина, по повод възрастовата разлика, през изминалия сезон следях сериал с 14-възрастова разлика между двамата главни. Още с пускането на новината от Бирсен почна огромно мрънкане наизуст, което си продължаваше и до края на сезона с разликата, че станаха любимата двойка на публиката и всички, включително блогърите, трудно и тъжно се разделиха с тях. Успяха да си създадат страхотен и незабравим образ на двойка, която страшно много се обича въпреки всичко и всички. Без любовници, извънбрачни деца и т.н., което явно е уникално и рядко срещано в турските сериали днес. Ще си ги помнят хората дълго и с добро.
Всичко зависи от актьорите и от тяхната спойка.

Лизге е 1 година по-малка от Хафсанур.

# 319
Flowers Hibiscus Добро утро, прекрасни момичета! Flowers Hibiscus

Желая ви един успешен ден, изпълнен с много усмивки и добро настроение Wink

Gift Heart

Sparkling Heart

# 320
Здравейте,
Дано всичко е 100% сигурно и Керем участва в сериала.

Голямо недоволство в Туитър ( който не му харесва да не гледа, всички вече от всичко разбират и много компетентни).
На мен двойката Лизге - Керем започва много да ми допада. Харизматични са и си отиват.

Хубав ден на всички!

# 321
  • София
Здравейте! Nature Sunny

За предполагаемия нов проект на Керем: Sunglasses
Приветствам, време му е вече! От инфото, което изтече, аз поне не разбрах каква ще бъде ролята му, и не е ясно дали и с кого ще има романтични отношения, затова не ми се коментира възрастова разлика.
Btw, сега в сериалите е модерна темата за романтични отношения между млад мъж и с няколко, понякога с доста години, по-възрастна жена. Има го и в живота - президента Макрон и съпругата му, негова учителка от колежа. Свят голям и шарен, затова е и интересен!

Лек ден ви желая!

# 322
# 323
Нова/Стара снимка, която изглежда е направена на снимачната площадка на „Платоник“

Скрит текст:

# 324
# 325
Здравейте! Flowers Hibiscus

# 326
И още Kissing Heart

Хакиии, Хаки… отива ѝ бяло Stuck Out Tongue Winking Eye

# 327
И още Kissing Heart

Хакиии, Хаки… отива ѝ бяло Stuck Out Tongue Winking Eye

Разкошна е!🤍🤍🤍

# 328