💫 Ханде Ерчел и Керем Бюрсин 💫 - професионален и личен живот /Тема 48/

• 44 892
  • 737
  •   1
Отговори
# 405
Няколко пъти гледам вече откъса. Настръхвам, насълзявам се.
Усмихвам се. Защото дори без звук и текст да гледаш тази минута, дори да си най-безсърдечната, зла, завистлива мижитурка, ще ти стане ясно каква ангелска душа има този човек. Говорейки за най-мрачния си период - именно този, който наистина недоумявам как подтикна всички зли душици да бълват лошата си енергия върху нея… пак е с ангелската си усмивка на лице. На такива същества, които ги има дори и в този форум, не им пожелавам това, през което Ханде премина. Малцина биха излезли с такава лекота от онази дупка, от която излезе Ханде.
П.С. Така ми е хубаво, че си я обичаме. Някак се гордея с нея, ама много се гордея с нея.

Ново:
Пълният епизод е в четвъртък от 21:00 ч. (GST) в YouTube.
https://x.com/claraercel/status/1942994885876896116

Sparkling Heart

Последна редакция: ср, 09 юли 2025, 22:00 от Cocodoggo_mom

# 406
Инфо:
Адба обяви кои са най-популярните актьори на екрана за периода 2-8 юли. Керем тази седмица е на 4-та позиция Simple Smile

Sparkling Heart

# 407
# 408
Много и се възхищавам, преживяла е много и заслужава да е щастлива и да и се случват само хубави неща.
Лошото дано е вече зад гърба й. 🍀🙏

# 409
Здравейте, прекрасни момичета!🌸

Тези 5 години минаха неусетно. За мен бяха наситени с много емоции, защото имах щастието да "срещна" вас. Благодаря ви, че все още влизам в темата като в дом - нашият дом!

"Почукай на вратата ми" даде на света надежда и нормалност в една ненормална обстановка. Даде ни сила и смелост да се борим, да отстояваме себе си, да мечтаем.

От няколко дни се каня да споделя, че изгледах и 5-те преведени серии на "Спомни си любовта". Благодаря ви, пчелички!
Филм за лудостта в живота ни, за случайностите, определящи пътя, за любовта във всичките ѝ  измерения.
Интересен, почти "фотографски" разказ на историята в първите 3 серии. Разхождайки ни в минало и настояще, скачайки от ситуация в ситуация, филмът е своеобразен албум на ежедневието ни. Животът ни на границата на абсурда между комичното и трагичното, между радостта и болката.
След 3-та серия разказа забавя темпо, за да навлезе надълбоко в усещанията и чувствата на героите.
Динамичен, лек, забавен. Красиви млади хора. Удивителни природни забележителности. Хареса ми. Особено Ханде!

Дениз ми е досадно праволинеен.
Гюнеш е ярка, жива, много слънчева.
Боран носи нестандартна оригиналност. Прецизно определя време и място за действие, зад които крие несигурност и страх от отхвърляне.
Умай - обсебваща, изискваща,  контролираща.
Филм за всичко, което правим несъзнателно или напълно умишлено, за да защитим себе си, егото си, собственото си чувство за справедливост. Явна и скрита борба да бъдем видяни, приети, харесани, обичани.

Допада ми идеята със стената, осеяна с топли жълти листчета - паметки на любовта.

"Понякога любовта е чудо за което трябва да се бориш."

"Любовта е да гледаш на света със сърцето си."

"Любовта... ще те кара да правиш неща, за които не си и помислял... ще преобърне живота ти с главата надолу... и ще те накара да забравиш как да дишаш, ще забравиш кой си. Ще те издигне в облаците. И истинската битка за любовта ще започне точно в този момент!"

"Любовта понякога са спомени които пазиш близо до сърцето си."

О, Ханде! За съжаление любовта понякога е болка. Голяма болка. Завинаги.

# 410
Ще има арабска адаптация на “Почукай на вратата ми”.

# 411
# 412
Flowers Hibiscus Добро утро, прекрасни момичета! Flowers Hibiscus

Желая ви един успешен ден, изпълнен с много усмивки и добро настроение Wink

Gift Heart

Sparkling Heart

# 413
Здравейте, 🌞

Хубав ден на всички 😃

# 414
Здравейте!
Настина кога минаха 5 години?
Това беше наистина единствения турски сериал, който ме караше да се смея и беше забавен, щом дори го гледах заедно с мъжа ми!
След него така и не намерих забавни сериали за съжаление.. Особено образа на майката на Серкан е един път... С нея просто нямаше как да не се засмееш! Или пък сцените с Мело...
Ех, назабравими дни и нощи, защото си правих маратон на целия първи сезон, а втория го гледах в реално време с Вас... Ох... ВПак бих го гледала, но май вече го няма с бг субтитри, а само с аудио, което не ми е ок.

Хубав и успешен ден прекрасни момичета!

# 415
... Пак бих го гледала, но май вече го няма с бг субтитри...

https://vk.com/topic-203979166_47442859?offset=0

Simple Smile Flowers Four Leaf Clover

# 416
Сърдечни благодарности 💐
Благодарение на kyty и аз ще си го пусна днес 😃

# 417
От арабките:

🎬 Сериал "Сърцебиене" - (Çarpıntı)
📌 Продукция: OGM Pictures
📺 Канал: Star TV
🎭 Жанр: драма, мелодрама
💻 Премиера: Есен 2025 г. Турция
🎬 Режисьор Бурджу Алптекин: (Рибарче - Маслиново дърво - Дарове - Царица на нощта - Защитница")
✍ Сценарий: Дениз Дарги, Джем Гьоргеч и Мевсим Йенидже: (Казвам се Фара - Душата не чува - Последното лято - Диви цветя - Дъщерите на Гюнеш - В очакване на слънцето)

👪 АКТЬОРСКИ СЪСТАВ НА СЕРИАЛА:

Керем Бюрсин - Арас Алкан, любовникът на Аслъ.

Сибел Ташчоглу - Тюлин Алкан. Вдовица и майка от богато семейство, тя е лудо привързана към дъщеря си Мелиса, шокирана от загубата на детето си. (Последната ѝ роля е в „Шербет от червена боровинка“).

Пънар Чаглар Генчтюрк - ще играе ролята на Мерием, член на семейство Алкан. (Предишен филм с Керем в сериала "Платоничен", (Айлин от "Присъда").

Лизге Джомерт - Аслъ Гюнеш, работи в кафене, живее с изкуствен сърдечен апарат, чака трансплантация..(предишен проект: "Моите братя, моите сестри")

Дениз Чакър - Хюля Гюнеш, самотна майка, отглеждаща три деца в бедност (Аслъ и близнаците Сезин и Мурат)..(предишен филм: "Листопад", "Мафията не може да управлява света")

Хелин Елверен - Сезин Гюнеш

Мехмет Фатих Обуз - Мурат Гюнеш ..(предишен филм: "Кокичета", "Фалшификатори")

Окан Чабалар - брокер Окан, любовник на Хюля (Дениз Чакър)

Кратък сюжет:
Турската мелодрама „Сърцебиене“ разказва историята на случайна среща между две майки, чиито съдби са тясно преплетени.
 Сериалът се върти около трагичен инцидент, който обединява две семейства от различни социални класи, след като сърцето на един починал член на семейството е трансплантирано в тялото на член на друго семейство, което поражда редица конфликти и сложни емоции.

Историята се фокусира върху две напълно различни семейства:
Хуля, силна жена, която сама е отгледала три деца - Аслъ, Сезин и Мурат. Тя полага специални грижи за най-голямата си дъщеря Аслъ, която въпреки сериозното сърдечно заболяване се опитва да живее пълноценен живот. Момичето работи във верига кафенета и продължава да се бори за всеки нов ден, надявайки се на дългоочаквана трансплантация на сърце - единственият шанс за спасение... (бори се за живот с изкуствено сърце, докато чака трансплантации).

Тулин Алкан (Сибел Ташчиоглу) е богата вдовица, жена от заможно семейство, която е загубила съпруга си и е посветила живота си на отглеждането на любимата си дъщеря Мелиса. Въплъщение на елегантност, сдържаност и социален престиж, Тулин живее в свят, където парите решават всичко.

Животът им се преплита след трагичен инцидент, който завинаги ще промени съдбите на двете семейства:

Въпреки че Хюля Гюнеш и Тулин са противоположности - едната живее скромно и се бори всеки ден за благополучието на семейството си, другата е свикнала с богатство и статус - съдбата неочаквано събира пътищата им. Световете им, които са изглеждали несъвместими, внезапно се пресичат в момента на трагично събитие, което се превръща в повратна точка както за Хюля, така и за Тулин. Тази катастрофа не само променя обичайния ход на живота им, но и отваря нови предизвикателства пред тях, където те са принудени да погледнат по нов начин на болката, майчината любов и крехкостта на човешката съдба.

# 418

Ирем Хелваджъоглу много се е разхубавила. Бременността и отива.

# 419

Общи условия

Активация на акаунт