💫 Ханде Ерчел и Керем Бюрсин 💫 - професионален и личен живот /Тема 48/

• 44 911
  • 737
  •   1
Отговори
# 480
Случайно ми излезе в инстаграм пост от Бирдже Акалай за Айше. Направих скрийншот за темата и после видях, че  Ханде го е харесала.

Силно се надявам да не е толкова зле положението с нея.

# 481
Слизам от балкона за да напиша нещо за годишнината на сериала.
Бях бременна във вторият месец, когато той започна. Изкарах цялата си бременност гледайки го.
В момента пак го гледам с бг аудио. Heart

# 482
Керем по покана бил на Малдивите ( продуктово позициониране, затова е тагнал Patina Maldives) и се предполага, че Мелиса е с него Simple Smile

Sparkling Heart

Не е с Мелиса. Сестра му е публикувала това вчера.

# 483
Flowers Hibiscus Добро утро, прекрасни момичета! Flowers Hibiscus

Пожелавам ви прекрасен ден, изпълнен с много хубави емоции и слънчево настроение Simple Smile

Gift Heart

Sparkling Heart

# 484
Здравейте, 🌞

Керем и the L'Officiel

Хубав ден на всички 😃

# 485
Ново от Бирсен:
Санем Челик в телевизионния сериал "Кралица на сълзите"
https://www.birsenaltuntas.com/dizi/sanem-celik-gozyasi-kralices … -dizisinde/60637/

Скрит текст:
Успешната актриса Санем Челик , която се завърна на снимачната площадка на сериала на TRT Tabii "Leyla Hali", подписа нов договор преди приключване на снимките. Тя подписа договор за участие в O3 Medya на ATV и „The Queen of Tears“ на Dass Yapım, с участието на Barış Arduç и Hande Erçel . Челик, който ще изиграе Дилшах Йълдъръм , ще се появи пред публиката като младия любовник на Четин Аксел , дядото на Мейра (Ханде Ерчел) .

ВЪРНА СЕ НА СТАРИЯ СИ АДРЕС
Това ще отбележи завръщането на Санем Челик в ATV , където двата ѝ сериала, „Aliye“ и „Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz“, направиха история в турската телевизия. Адаптиран от корейския проект „Кралица на сълзите“, „Gözya Kraliçesi“ (Кралица на сълзите) живо изобразява изненадващия брак на Мейра Аксел, внучка на семейство Аксел, и Селим Кескин, един от адвокатите на компанията, както и последвалите събития.

Simple Smile

Обобщено:
"В корейската адаптация на сериала „Кралица на сълзите“, Баръш Ардуч ще се превъплъти в Селим, а Ханде Ерчел ще се превъплъти в Мейра.Снимките ще започнат през август и ще се излъчат по ATV. Сенан Кара и Санем Челик също ще участват в проекта."

# 486
Правили ви впечатление, че и в каста на Кралицата, и в този на Сърцебиене преобладават жените.

Към момента кастът на  „Кралица на сълзите"

Дано и Керем и Ханде да са подписали освен за проект и за брой серии, защото се очертава голяма секира на есен. То сега при един сериал няма рекламодатели и го спират (дори рейтингът не беше толкова лош - имам предвид сериала на Деврим, който не се излъчи тази седмица),а  при очакваните над 25+ проекта /нови и стари/ ще е доста трудно на всички продукции.

# 487
Добро неделно утро, момичета. Понеже се вълнувахме Керемчик с кой е на Малдивите, споделям пост на сестра му от вчера (а днешните й строита са от Ибиса?!)
Явно не е с “любимата си”. Извинете ме за сарказма, но леко съм предубедена за “любовта му” с М.С.

Последна редакция: нд, 13 юли 2025, 22:24 от Vi_hi

# 488
ВиХи, снимката е от юли 2017 година. 😃

И мен много ме съмняват отношенията между двамата. Изобщо не приличат на влюбена двойка. Всеки за себе си.

Добро неделно утро, момичета. Понеже се вълнувахме Керемчик с кой е на Малдивите, споделям пост на сестра му от вчера. Явно не е с “любимата си”. Извинете ме за сарказма, но леко съм предубедена за “любовта му” с М.Т.С.

# 489
ВиХи, снимката е от юли 2017 година. 😃

Добро неделно утро, момичета. Понеже се вълнувахме Керемчик с кой е на Малдивите, споделям пост на сестра му от вчера. Явно не е с “любимата си”. Извинете ме за сарказма, но леко съм предубедена за “любовта му” с М.Т.С.
Да, допълних коментара си. Сестра му е пуснала стори от Ибиса преди няколко часа. И се учудих, че има някакво разминаване. После видях твоя коментар, че снимката е от 2017 г. Направо ни побърка нашето момче с тази негова тайнственост 😃

# 490
Искрено се надявам да са там заедно, но малко се съмнявам 😉😎

# 491
Керем се прибира и утре е на линия за четенето на сценария Wink

Sparkling Heart

# 492
# 493
Стори от Хакан Heart Eyes

# 494
Flowers Hibiscus Добро утро, прекрасни момичета! Flowers Hibiscus

Желая ви един успешен ден, изпълнен с много усмивки и добро настроение Wink

Gift Heart