💫 Ханде Ерчел и Керем Бюрсин 💫 - професионален и личен живот /Тема 48/

• 43 961
  • 736
  •   1
Отговори
# 675
Като ги знаем съседите, нищо чудно накрая злодея да се окаже по-симпатичен и положителен от главния герой.
Със сигурност актьора изглежда по-жизнен от Баръш Ардуч.

# 676
Баръш ми разваля сериала. Героят му не става, дори той самия в тези уж еротични сцени. С този премежен поглед ми е мега криндж. Направо не знам как ще го изтърпя в Кралицата. Satisfied

Като цяло не съм очарована от сериала. Може би, това че се занимавам и със субтитрите ми убива удоволствието от гледането на епизодите.

# 677
Flowers Hibiscus Добро утро, прекрасни момичета! Flowers Hibiscus

Желая ви един успешен ден, изпълнен с много усмивки и положителни емоции Wink

Gift Heart

Sparkling Heart

# 678
Здравейте, 🌞
Лизге/Аслъ вместо да я "състарят" малко за ролята, за да си отива с Керем, са я подмладили. В Туитър недоволството продължава освен от феновете на Лизге, а и от Керемките. Обвиняват Гюнфер, че го е набутала в този проект.

Лайк от Керем за Мелиса

# 679
Инфо:
Адба обяви кои са най-популярните актриси в социалните мрежи за периода 15-21 юли. Тази седмица Ханде е на 3-то място. Simple Smile

Gift Heart

# 680
Добро утро момичета ! 🍀

Щеше да е хубаво злодеят да печели 😅 просто , защото не харесвам Баръш и не заслужава Ханде. Достатъчно ги гледахме двамата, та чак и омръзнаха. 🤣 пък и на мен лично повече ми харесва актьора, който ще е лошия в случая.

А относно другия сериал.. , хубаво е да знаем за проектите на Керем, но не би ли трябвало да бъде повече в темата на Керем, защото така много се разводниха нещата? 🤔 Само мнение, никого не критикувам.

А сега Ви пожелавам на всички прекрасен и спорен ден!
Днес е ден за финалния епизод на “Спомни си любовта”. 💐 Надявам се да е хубав и да не е с отворен край.

# 681
Те проекти на Ханде и Керем са се засичали и друг път и е нямало проблем - Ако обичаш силно и Друг човек. Отгоре на поста си пишеш кой сериал обсъждаш и всичко си беше наред.
А и като гледам нагласите в Туитър - не дават много епизоди на нито един от двата проекта... ( Очакват да се провалят в рамките на два месеца - максимум).

# 682
Добро утро момичета ! 🍀

Щеше да е хубаво злодеят да печели 😅 просто , защото не харесвам Баръш и не заслужава Ханде. Достатъчно ги гледахме двамата, та чак и омръзнаха. 🤣 пък и на мен лично повече ми харесва актьора, който ще е лошия в случая.

А относно другия сериал.. , хубаво е да знаем за проектите на Керем, но не би ли трябвало да бъде повече в темата на Керем, защото така много се разводниха нещата? 🤔 Само мнение, никого не критикувам.

А сега Ви пожелавам на всички прекрасен и спорен ден!
Днес е ден за финалния епизод на “Спомни си любовта”. 💐 Надявам се да е хубав и да не е с отворен край.

Нищо не се е разводнило. Темата винаги е била и ще бъде за Ханде Ерчел и Керем Бюрсин, прочети си пак заглавието на темата, в която пишеш.
Не е забранено да има повече от 1 тема за даден актьор. На който, където му е приятно, там да си пише, съобразявайки се със заглавието на темата.

# 683
Здравейте! Flowers Hibiscus

Към момента имам повече интерес към сериала на Керем, отколкото този на Ханде.
Не сме имали два сериала по едно и също време, но ще се оправим. А и както написа Тина, може и бързо да ги финализират. Не се знае, знае ли се. Satisfied Вече и 6 рейтинг им е малко. Фокс не си излъчва последните епизоди на два сериала, поради ниски приходи от реклама.

От сета

https://x.com/LenaBennetDarcy/status/1947930225750180344

# 684
Микиполи, моля те, не приемай коментара ми като заяждане, защото не съм целяла това. Просто попитах.
Аз знам, че пише , че е за Ханде и Керем, нямам против двамата актьори, все пак пътешествието ни започна от “Почукай на вратата ми” и те имат общ проект.  Знам, че и винаги тук се е писало и за двамата, както за общите им проекти, така и за такива, които са по отделно.
Да, вярно, непонятно ми е защо има две теми за един и същ актьор, както и ми прави впечатление, че за всички актьори си има конкретна тема и се следят техни проекти, но това не означава, че критикувам, нападам или нещо такова, затова моля те, не го приемай така. А и по пътя на логиката, Ханде трябва да има тема с всички настоящи, минали и бъдещи екранни партньори. Това са мои размишления.
Чисто приятелски попитах.

Тук ми е приятно, защото сте едно топло и приятелско общество. Харесва ми и да следя за новостите и всичко свързано с Ханде, тъй като тя ми е любимата актриса и следя повече за нея, отколкото примерно за Баръш, Бурак, Керем или който и да е.
И това няма да се промени, ще продължавам да бъда част от това съобщество. ☺

# 685
Излезе финалният епизод.

И аз засега съм повече за Сърцебиене, Баръш ми разваля нагласата за Кралицата.

# 686
  • София
Здравейте! Nature Sunny

Баръш ми разваля сериала. Героят му не става, дори той самия в тези уж еротични сцени. С този премежен поглед ми е мега криндж. Направо не знам как ще го изтърпя в Кралицата. Satisfied
Като цяло не съм очарована от сериала. Може би, това че се занимавам и със субтитрите ми убива удоволствието от гледането на епизодите.

Скрит текст:

Подкрепям споделеното от Слънцето, Hug аз мнението си го казах още преди първия им филм - не видях,  не виждам и не усещам никаква химия мужду него и Ханде. Съжалявам, но така го виждам, усещам и чувствам. Баръш съм го гледала в "Любов под наем", там ми хареса! Гледах го и в "Черна птица", и там беше ОК с партньорката си Бурджу Бириджик. Не знам каква ще бъде историята на героя му в "Кралицата", но не съм оптимист и не ми се вярва, че ще ми хареса повече! Rolling Eyes

А проектът на Керем? Не ми се иска пак да го представят самовлюбен, разглезен, самодоволен плейбой или самодостатъчен си, изолиращ се от хората, работохолик и сухар. Но ще почакаме и ще разберем! Smiley

Последна редакция: ср, 23 юли 2025, 11:57 от Dilemi

# 687
От официалния профил на сериала "Сърцебиене" в Х/Туитър:
https://x.com/Carpintitvdizi/status/1947916021769376019

Simple Smile
https://x.com/bettyymee1/status/1947716984415637885

# 688
Имението в сериала Сърцебиене

# 689

Общи условия

Активация на акаунт