Отговори
# 15
Честит празник на всички мами и  бебчовци носещи имана на цветя и на тези,които просто са намерили повод за празнуване днес.Да сте живи и здрави и мноого щастливи!  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet

# 16
Честит имен ден на всички малки и големи именници!Нека живота ви е пълен с цветни и красиви мигове!
Днес много хайманосвахме -барчета разходки, гостита -добре си изкарахме
KaliMa започвам да издирвам моя снимка ,че да ти пратя най после.

# 17
Честит празник на всички именници  

Ние сега ядем само месни пюренца и се надявам хемоглобина да се коригира малко.Вчера бяхме на гости на баба и дядо, а тия дни не писах, че нямах нет.Днес бяхме на разходка и спахме на вън цели 3,30 часа.Реших, че ще си взема лятната количка и ще го слагам на терасата, че на въздух спи много.Аз пък докато спи на терасата, да мога да си върша нещо в къщи Party.

Последна редакция: нд, 01 апр 2007, 17:38 от mi6ka82

# 18
Здравейте Party

идвам с почерпката,
и това
а за бебоците разбира се това Misc Baby Bottle

Днес беше прекрасен ден.Обиколихме Търново, хапнахме в една много хубава кръчма и бебе Цеци там хапна.Затоплиха му шишето в микровълновата и яде заедно с нас Simple Smile.Купихме му много дрешки и столче за хранене.Взехме Бертони-много е сладурскои не е скъпо,ще го снимам и ще пусна снимки и от днес Grinning
Аз също си купих разни неща, мъжът ми и той и преди малко се прибираме скапани.
Днес цял ден Цеци е стоял без биба и се чудя дали да не се пробвам да го откажа.По принцип с нея заспива и незнам как ще стане ,ще се пробвам

Калима, хубаво става браво Peace

Утре ще излизаме ,имаме една важна среща и ако всичко стане, вечерта най-после ще се похваля с нещо.Толкова го искаме ,само да не ни мине котка път

Благодаря на всички за поздравите
Hug

# 19
Здравейте отново и от нас!
Момичета,  може ли с температура 37.1, 37.2 да се слага хепатитна ваксина?Давате ли пюрета, които имат банан? Heart Eyes
Днес беше прекрасен денят: слънце, усмихнати хора по улиците. Усеща се вече пролетното настроение  Simple Smile.
Много целувки от нас.  Heart Eyes

# 20
  • Варна
Честит празник на всички малки и големи цветенца!

Честито и на всички други, които имат повод за празник днес!

Ние днес водихме Ема на село при прабаба й и прадядо й.  Heart Eyes Милото, всичко му беше мнооого интересно и изобщо не плака. Най-много й хареса една кокошка Mr. Green hahaha , така мило й се усмихваше. newsm78 Баба ми и дядо ми също останаха много доволни от посещението.
И да ви кажа останах много приятно изненадана от съветите на баба ми - да не бързам да захранвам, да кърмя поне до 1г. на поискване, че и повече, да не бързам да я слагам да сяда, да не я навличам много... Все неща, които повечето възрастни не смятат за правилни. Много е добричка, милата ми баба. Heart Eyes
АИР, дано не се окаже сериозно при Ради и бързо да се оправя малката душичка.  Hug
Фрики, страхотна ще стане стаята!  Grinning
Слийпи, честито столче! Бързо да пораства Калоян, че да му стане по мярка. Sunglasses

Flowers Sunflower Flowers Sunflower Flowers Sunflower Flowers Sunflower Flowers Sunflower Flowers Sunflower

# 21
vdaniela   да давам бананово пюре.
кръц кръц стискам палци май се сещам за какво става въпрос Hug

# 22
Кръци,вси4ките ви стискаме палци.Май се сещаме за какво ще е Mr. GreenУспех утре на срещта.
Утре сутринта заминавме до края на седмицата,много ще ми липсвате Hug

# 23
  • -
Честит имен ден на всички празнуващи!На Кръц и Цеци специално! HugКалима много хубава става страничката  bouquetФрики лек път на вас и приятна почивка.А стаята на Андрес ще стане много хубава-браво!Слийпи честито столче! vdaniela по-добре се консултирай с педиатър за Т и за ваксината.Днес за първи път дадох бананово пюре и много и хареса на Мария/изяде 1/2 бурканче/Кръци успех в начинанието утре!Ще стискаме палци Peace
Хубава вечер на всички! Hug

# 24
  • Стара Загора
Абе само аз ли съм проста бе  Crossing Arms за какво пътува Кръци  Rolling Eyes пак съм изтървала нишката Mr. Green
КалиМа страхотно става  Hug

# 25
Абе само аз ли съм проста бе  Crossing Arms за какво пътува Кръци  Rolling Eyes пак съм изтървала нишката Mr. Green
Пътуването днес не е важно ,а срещата утре.

# 26
  • Стара Загора
Пътуването днес не е важно ,а срещата утре.
Все тая...пак съм изтървала Crossing Arms Успех на Кръци утре  Heart Eyes

# 27
  • Варна
vdaniela така или иначе преди да сложат ваксината , ще ви прегледат . Моят дребосък почти винаги има 37,1 - 37, 2 .Пусках изледвания , гледах го - ами нищо му няма . Нали си хапва и си наддава . До 1 година е нормално Т да варира и да е над 37 . Но все пак е задължителен преглед , иначе няма как да си сигурна , че всичко е ОК .
Кръц , ние с Дребчо благодарим за почерпката . Хабер си нямам за какво иде реч , но дано всичко е възможно най-добро.
Искам да призова за нещо всички майки от Варна . Казаха ми , че Домът във Виница е в много окаяно състояние откъм дрешки и памперси за дечицата . С една приятелка ще съберем това - онова - тя е с  2 момичета , второто е на 1 мес и не се кани да ражда 3-то и ще пратим там . Та думата ми е , който има възможност и желание - да занесе малко дрешки .

# 28
Влизам само да кажа на всички с имена на цветя да си ги носят със здраве и да са щастливи!!!   bouquet

Кръц, дано да стане!!! Praynig

# 29
  • Откъм Варната
....Искам да призова за нещо всички майки от Варна . Казаха ми , че Домът във Виница е в много окаяно състояние откъм дрешки и памперси за дечицата . С една приятелка ще съберем това - онова - тя е с  2 момичета , второто е на 1 мес и не се кани да ражда 3-то и ще пратим там . Та думата ми е , който има възможност и желание - да занесе малко дрешки .

Hug браво, чудесна идея, но за съжаление няма да мога да помогна с нищо

Общи условия

Активация на акаунт