Хвърлям боб и на карти познавам...

• 12 494
  • 253
  •   1
Отговори
# 150

....Дааа...хаха.Много ли нахална ще бъда ако поискам да ми кажеш с точно колко ще завърша 9 клас?
  Grinning

Момиче, ако продължаваш да се моткаш у форума, нема да е с много, повярвай  Whistling
[/quote]
Хахаха..тука вече не позна.Първия срок ми е 6,00 така че не мисля че годишната може да е по-ниска  Grinning Joy

# 151

....Дааа...хаха.Много ли нахална ще бъда ако поискам да ми кажеш с точно колко ще завърша 9 клас?
  Grinning

Момиче, ако продължаваш да се моткаш у форума, нема да е с много, повярвай  Whistling
Хахаха..тука вече не позна.Първия срок ми е 6,00 така че не мисля че годишната може да е по-ниска  Grinning Joy

[/quote]

Дано е така, но не забравяй, че първия срок те нямаше у форума  Wink

Оназ русата особа ще спре ли да мрънка, да не почнем ние, че се оправдава само да не дойде?  Crossing Arms Рано и било тинтири-минтири Rolling Eyes

Оназ, русата особа, както я наричате вече е спряла да мрънка  Whistling Whistling Whistling

Други желаещи?  Whistling

# 152
Да махам ли космите от гърба?

# 153
Да махам ли космите от гърба?

Много моля, не злоупотребявайте с моята енергия  Crossing Arms
Не виждам какво им е, пък на КОСМИТЕ ПО ГЪРБА ВИ  newsm78

# 154
Затова я обичам аз тази циганка Simple Smile Спирам да дъвча дъвка, че има доста мат`рял да натрупвам...

# 155
  • До хладилника, който обичам
Двете работи, дето си ги мисля, ще станат ли? С бабата и мъжът? Мерси.

О, да, мечката ще ви се омечи и бабата ще иде с мечетата на вилата Outta Joint
А на мъжът к`во му има?  Thinking
Страда по увехналите чушки на балкона ли?  Thinking
Не съм доволна, искам си парите обратно!
Каква мечка, какви вили?
Ясно попитах какво ме интересува - чети и отговори по същество, ако не знаеш - кажи си...

# 156
Имам си един мечта, дъл ша ми са сбъдни тя??  newsm78  newsm78
Сериозно сега- ще ми се изпълнили желанието и дали ще да е преди второто пришествие  Rolling Eyes?
В брой ли са плаща тука или с банкоматното, а? Или натюрлих някакси  Embarassed???

# 157
...
Не съм доволна, искам си парите обратно!
Каква мечка, какви вили?
Ясно попитах какво ме интересува - чети и отговори по същество, ако не знаеш - кажи си...

Госпожо, Вашата епитафия говори много за същността Ви, всъщност  Whistling
От какво точно сте недоволна, че щерка ви не е обрала достатъчно съседите на село онзи ден ли?  newsm78
Еми, тя дори и народна носия не е имала....  Whistling
 #Crazy....Бабата я виждам с червена чанта на Грация....  Whistling

# 158
Имам си един мечта, дъл ша ми са сбъдни тя??  newsm78  newsm78
Сериозно сега- ще ми се изпълнили желанието и дали ще да е преди второто пришествие  Rolling Eyes?
...

Мечтата ти да идете този уикенд в Сандански, ли?  newsm78....
.... да видиммммм.... ДА, ще ти се сбъдне, в х- л" Болярски незнам к`во си" ще се настаните  Crazy

А, за другата- да станеш мама за трети път скоро...... Rolling Eyes.... на 30г.......
..... обмисли добре  Wink
Как се плаща, питаш?- направи ме да приличам на Клаудия Шифър  Laughing Laughing Laughing

# 159
направи ме да приличам на Клаудия Шифър  Laughing Laughing Laughing
Искаш криви крака?

# 160
направи ме да приличам на Клаудия Шифър  Laughing Laughing Laughing
Искаш криви крака?

Кълбото ми го казва...... че то, Котето, може и с прави краци да ме докара.....  Crazy

# 161
  • До хладилника, който обичам
От какво точно сте недоволна, че щерка ви не е обрала достатъчно съседите на село онзи ден ли?  newsm78
Еми, тя дори и народна носия не е имала....  Whistling
 #Crazy....Бабата я виждам с червена чанта на Грация....  Whistling
Туй със съседите беше миналата година, и си уцелила грешната баба.
Не съм доволна, отказвам се  Crossing Arms

# 162
....Не съм доволна, отказвам се  Crossing Arms

Ваша воля  Crossing Arms
Подписа Ви говори всичко за Вас  Whistling

# 163
Мечтата ти да идете този уикенд в Сандански, ли?  newsm78....
.... да видиммммм.... ДА, ще ти се сбъдне, в х- л" Болярски незнам к`во си" ще се настаните  Crazy
А, за другата- да станеш мама за трети път скоро...... Rolling Eyes.... на 30г.......
..... обмисли добре  Wink
Как се плаща, питаш?- направи ме да приличам на Клаудия Шифър  Laughing Laughing Laughing
Малииии, какоооо, много убаво виждаш брее Flutter
Значи, да знайш, не кат Клаудията щтъ докарам ам златна значи щта позлатя ма какоооо. Кеф ти зъбче, кеф ти гривна - кот кажеш ма какоооо!!!Умно говориш ти , еей, умно. . Казувай сега - как ша ти плащам на него??

# 164
Хммм...тази тема наистина много ми харесв,така че аз ще продължа да здавам въпроси...хаха...Ще преуспея ли в живота?Ще имам ли това което искам?  Wink

Общи условия

Активация на акаунт