Хвърлям боб и на карти познавам...

• 12 494
  • 253
  •   1
Отговори
# 165
....Малииии, какоооо, много убаво виждаш брее Flutter
Значи, да знайш, не кат Клаудията щтъ докарам ам златна значи щта позлатя ма какоооо. Кеф ти зъбче, кеф ти гривна - кот кажеш ма какоооо!!!Умно говориш ти , еей, умно. . Казувай сега - как ша ти плащам на него??

newsm09...  бреееййй, браво на мене   ooooh!
Крайно време беше някой да ме оцени  Hug

Какиното, нал` шъ мъ пофалиш, какиното!!! Аз на твойте приятелки мога и на ръка да глеам!!! Аз златни заби и синджири имам, кака, ама краците ми са криви....  Whistling

# 166
  • До хладилника, който обичам

balloon

# 167
....Ще преуспея ли в живота?Ще имам ли това което искам?  Wink

Да, какиното, ще преуспееш, и мъжа на живото си шъ срещнеш, ама в тоя форум си има правила- първо се отчети в отчетните  Wink

# 168

Ако обичате, изчакайте си реда  Crossing Arms
Вече имам фен- клуб  Flutter

# 169
newsm09...  бреееййй, браво на мене   ooooh!
Какиното, нал` шъ мъ пофалиш, какиното!!! Аз на твойте приятелки мога и на ръка да глеам!!! Аз златни заби и синджири имам, кака, ама краците ми са криви....  Whistling
Ща похвала ма како, как няма та похвала  newsm47 . Краци изправам аз убау - ей на, питай Клаудията ка я докарвам. Ади и теб, ма како, убаа ща напрая  Hug

# 170
първо се отчети в отчетните  Wink
А там какво се прави?

# 171
А там какво се прави?
Тя си каза жината бре- отчита се человек. Кога, къде, колко, с кого - ей таквизи работици....

# 172
А там какво се прави?
Тя си каза жината бре- отчита се человек. Кога, къде, колко, с кого - ей таквизи работици....

Жено, назначавам те за личен Пи- аР  Whistling

# 173
Жено, назначавам те за личен Пи- аР  Whistling
Бива каке, бива. Ма тогаз без нищо ша ми познаваш вечи - чул??? Crossing Arms

# 174
Хм... Я да я проверим тази работа!

# 175
Луна, Луна,
кой те тук лепнА?  Grinning
(подмазвам се)

Мога ли да попитам - ще се намери ли някога хирург, имплантиращ чувство за хумор? Или поне някакво така действащо хапче ще се измисли ли?  bouquet

# 176
Луна, Луна,
кой те тук лепнА?  Grinning
(подмазвам се)

Мога ли да попитам - ще се намери ли някога хирург, имплантиращ чувство за хумор? Или поне някакво така действащо хапче ще се измисли ли?  bouquet

Чакай кака да фърли боба - всичко щти казва еееййй  smile3521

# 177
Малеееее! Тези отчетни са като глава "Битие" от Библията, бееее! Няма такъв форум! Не!

# 178
Една идея се върти в главата ми, кажи ми ще я осъществя ли и има ли смисъл да поемам риска?

# 179
Малеееее! Тези отчетни са като глава "Битие" от Библията, бееее! Няма такъв форум! Не!
ше се сетиш батеее, ше се сетииииш  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт