Отговори
# 15
Сега видях, че днес в 19:00 ще качат първия епизод. Да видим как ще е😊

# 16
Пуснах го, но съм назад. Почва сравнително добре, за някои ще се чудя откъде са ми познати.
Стефани Татстоунър, Николас и Габриела Бизеранова от InstaQueen са ми познати, мернах напред и Боби от Фермата, чийто баща бяха изловили, че върти конците на схема с просяци в Брюксел. Дано и тук не морализаторства и да се прави на по-чист и от роса.

# 17
Много ме разочарова тва рециклирани на участници. Толкова ли няма други желаещи

# 18
  • София
Сега виждам темата, тези дни ще изгледа първи епизод. Малко ме дразни, че близки хора като Стефани и Николас участват. Ако е само физически, няма проблем, но ако има и социална игра, е. Още не съм видяла останалите участници.

# 19
Сега виждам темата, тези дни ще изгледа първи епизод. Малко ме дразни, че близки хора като Стефани и Николас участват. Ако е само физически, няма проблем, но ако има и социална игра, е. Още не съм видяла останалите участници.
В отбори по двама са и ще играят всяка двойка като един отбор срещу останалите двойки.
Скрит текст:
Стефи и Николас не са в един отбор

# 20
мернах напред и Боби от Фермата, чийто баща бяха изловили, че върти конците на схема с просяци в Брюксел.
Ох, този беше голям противняк. А бизнесът с просяци беше в Гьотеборг, Швеция. Но няма значение. По бТВ имаше репортаж как един просяк в Швеция изкарва средно по 500 лв на ден. А всеки пети просяк там е българин. Т.е. ром от България.
Жалко, че повтарят едни и същи муцуни във всички формати.
Малко по-късно ще гледам и аз епизода.

Последна редакция: пн, 24 ное 2025, 22:39 от diziler

# 21
Хайде и аз тук. Simple Smile
Благодаря за темата, Дяволче!
Разни хора, които дебна заради ИВ, се оказаха в Зоната. 😁

# 22
  • Враца
Зарадвах се на Виктор Гогов! Simple Smile

# 23
Беше се поизпотил милинкия.

А водещата е ПОТРЕС! Все едно робот декламира. Ама на някакъв странен диалект. “Да виджъм”…. Дамян и той с варненския акцент …егати водещите.

# 24
Водещите наистина не изглеждаха добре този епизод, но може би ще поразчупят малко с времето. Концепцията на предаването ми харесва. За каста има няколко образа, които не са ми много приятни, но няма да ги заклеймявам предварително. Този човек, който е с Николас, усещам, че много бързо ще почне да бута масло :Д

# 25
Този с Николас видимо беше раздразнен, че му се падна този партньор. И как ги облякоха в розово… чиста проба провокация.

И с тия Перунки пак…. Като се сетя как в Къщата на инфлуенсърите ги държаха гладни и се молеха за една Перунка…

# 26
Много се радвам да видя Ива в това предаване и стискам палци за нея!

# 27
  • София
Ще видя кога ще смогна да обновя инфото на 1 стр.
Днес или утре, а може и в четвъртък, както дойде.
Не е кой знае колко работа, но нямам енергия нещо. Мислех, че шоуто ще започне след края на ИВ.

Изгледах епизода.
Рени беше много зле, дано да се разчупи малко, че говореше като робот. По-добре изкуствен интелект да говореше...

Ще стискам палци на Никол и Ива, то е ясно.
С класи са над всички останали.
Как може Никол да не са я взели в Игри на волята? Перфектната комбинация за мен за Игрите е именно кросфит + плуване. Няма бутане това комбо.

Близнаците ще са заплаха, защото са единствените мъже, което както и Гогов каза не е честно.
Но от друга страна пък е честно чисто социално, защото ако бяха в отделни отбори щяха след това на 100% да играят заедно. И ето ви готова коалиция от 4 човека.
Иначе е ясно, че Николас и Разсолков ще играят заедно. Така че тук вече имаме коалиция от 4-ма.

Бях 100% сигурен, че когато Наско каза, че не желае да комуникира с меки китки и ще го сложат в отбор с Николас. Хахахаха. Любимият похват на родните продуценти. Но сам си е виновен, да не го е казвал. Малко повече ми идва параноята му. Чак и на дистанция го държи, все едно ще се зарази от него. Много лошо впечатление ми остави. Оцени човека по това какво прави там на място, как се държи в ежедневието и в игрите, а не какъв е по пол, раса и сексуална ориентация.

Условията са брутални. Как ще се пазят от комарите, та те нямат дори и спални чували?!
Може да стане някоя алергична реакция, защото всички ще са на решето. Колкото и да пръскаш с разни препарати, това няма да помогне. Само ако има огън и пушек, ама това само леко ще облекчи ситуацията, няма да я реши кардинално.

# 28
И аз бях сигурен, че Николас и Наско ще ги сложат в един отбор, както и близнаците, след като казаха, че не се разбират толкова добре и биха предпочели да не са заедно. Дали това тяхното не беше стратегия, за да се подсигурят, че ще са в един отбор, или имам прекалено високи очаквания за участниците? Grinning

Стефани обяснява, че ѝ били на сърце предаванията за оцеляване Grinning Видяхме колко на сериозно взе участието си в Survivor.

На Гогов сякаш му даваха най-много синхрони, малко беше дразнещ на моменти честно казано.

Има интересни образи, но за момента не мога да кажа, че ме е грабнало особено предаването. Ще се опитам да го следя, за да видя как ще се развият нещата.

Общи условия

Активация на акаунт