Отговори
# 15
Сега видях, че днес в 19:00 ще качат първия епизод. Да видим как ще е😊

# 16
Пуснах го, но съм назад. Почва сравнително добре, за някои ще се чудя откъде са ми познати.
Стефани Татстоунър, Николас и Габриела Бизеранова от InstaQueen са ми познати, мернах напред и Боби от Фермата, чийто баща бяха изловили, че върти конците на схема с просяци в Брюксел. Дано и тук не морализаторства и да се прави на по-чист и от роса.

# 17
Много ме разочарова тва рециклирани на участници. Толкова ли няма други желаещи

# 18
  • София
Сега виждам темата, тези дни ще изгледа първи епизод. Малко ме дразни, че близки хора като Стефани и Николас участват. Ако е само физически, няма проблем, но ако има и социална игра, е. Още не съм видяла останалите участници.

# 19
Сега виждам темата, тези дни ще изгледа първи епизод. Малко ме дразни, че близки хора като Стефани и Николас участват. Ако е само физически, няма проблем, но ако има и социална игра, е. Още не съм видяла останалите участници.
В отбори по двама са и ще играят всяка двойка като един отбор срещу останалите двойки.
Скрит текст:
Стефи и Николас не са в един отбор

# 20
мернах напред и Боби от Фермата, чийто баща бяха изловили, че върти конците на схема с просяци в Брюксел.
Ох, този беше голям противняк. А бизнесът с просяци беше в Гьотеборг, Швеция. Но няма значение. По бТВ имаше репортаж как един просяк в Швеция изкарва средно по 500 лв на ден. А всеки пети просяк там е българин. Т.е. ром от България.
Жалко, че повтарят едни и същи муцуни във всички формати.
Малко по-късно ще гледам и аз епизода.

Последна редакция: пн, 24 ное 2025, 22:39 от diziler

# 21
Хайде и аз тук. Simple Smile
Благодаря за темата, Дяволче!
Разни хора, които дебна заради ИВ, се оказаха в Зоната. 😁

# 22
  • Враца
Зарадвах се на Виктор Гогов! Simple Smile

# 23
Беше се поизпотил милинкия.

А водещата е ПОТРЕС! Все едно робот декламира. Ама на някакъв странен диалект. “Да виджъм”…. Дамян и той с варненския акцент …егати водещите.

# 24
Водещите наистина не изглеждаха добре този епизод, но може би ще поразчупят малко с времето. Концепцията на предаването ми харесва. За каста има няколко образа, които не са ми много приятни, но няма да ги заклеймявам предварително. Този човек, който е с Николас, усещам, че много бързо ще почне да бута масло :Д

# 25
Този с Николас видимо беше раздразнен, че му се падна този партньор. И как ги облякоха в розово… чиста проба провокация.

И с тия Перунки пак…. Като се сетя как в Къщата на инфлуенсърите ги държаха гладни и се молеха за една Перунка…

Общи условия

Активация на акаунт