Зона X - най-новото екстремно приключенско риалити шоу на България

• 16 446
  • 178
  •   2
Отговори
# 105
И аз изгледах всички епизоди, които досега пуснаха. И се чудя някои хора изобщо чули ли са нещо от устите на продуцентите, когато са били поканени на кастинг и избрани като участници за това предаване или са чули само "Честито, влизаш в предаването!". За тези няколко епизода няколко човека си тръгват по собствено желание. Единият, защото нещо май не му хареса партньора, когото му избраха и си тръгна по претекст, че щом не е спечелил играта си тръгва. Другите пък явно от цялото обяснение на правилата на играта са чули "Честито, влизаш в предаването!" и се оплакват, че никой не бил им обяснил какво щяло да бъде предаването, какви ще са условията за живот като място за живеене, достъп до храна и други облаги. Че кой им е длъжен да им се обяснява по 1000 пъти? А и те толкова ли са тъпи, че не свързаха две и две, когато чуха името на предаването, и че щом ще се казва Зона Х едва ли всичко ще е песен, а за храната - ще трябва да си я извоюват. Не било честно, че само единият отбор основно печелил храна. Животът е нечестен и това предаване го показва. Този отбор какво може да направи, че имат късмет и печелят толкова много храна. Хубаво е, че са се оплакали за развалената храна, но като гледам при тези жеги няма как да не се развали храната, освен ако не трябва да се сготви на момента.
Николас и Стефи намериха начин отново да станат център на внимание. Държаха сметка на продукцията защо така било, защо видиш ли продукцията ги била нарочила. Поведението им беше отвратително и бяха като малки деца, които не са получили това, което искат. И честно не видях смисъл много от това гласуване от страна на другите участници дали да им дадат втори шанс и да ги оставят в предаването. То беше ясно, че когато чуят условията, в които ще живеят, защото ги наказват за своеволията, които правят, то те ще откажат и че няма да са съгласни да отидат в тези клетки.
А за водещите... Хвани единия, удари другия. Толкова не емоционално водене не съм виждала. Все едно рецитират стихче. То Павел, водещият на Игри на волята, се справя по-добре от тях. А за Рени... Направо нямам думи. Толкова сковано и роботско водене никога не съм виждала. Направо ми е смешно колко много вложиха продуцентите Павел Колев и Ицака в рекламиране на това предаване, първо да се запишат хората, и след това, ние като зрители, да го гледаме, и това "водене" от страна на водещата направо убива желанието за гледане на предаването. Толкова не можаха ли да направят проби и ако искат да е тя, да я дръпнат на страни, да й покажат как се е получило и да работят над това. И ако не става да й покажат вратата. Прекалено са ми добри и либерални, и влизат в положение на всички участници. То и затова така се държаха Николас и Стефани, защото бяха им обидени, че уж са им приятелчета, а нищо не им било обяснено. Да, няма лошо да се създаде някаква атмосфера на приятелство/разбирателство, но не и до такава степен, че да държиш сметка защо така се случват нещата. Но да се върна на възмущението ми към воденето на Рени. Предлагам след това нейно лично отношение към участниците, защото съм далеч от мисълта, че го има изобщо в нейния текст (защото не го каза толкова роботски, а някак емоционално, че дори спомена и другото предаване, където, ако се държиш така, ще ти покажат вратата), да и вземат част от хонорара, а за следващия сезон да направят друг кастинг за друга водеща, защото иначе този проект ще изчезне така, както се появи.
Също така, ако изобщо някой от продукцията тук чете, ама наистина чете, направете като хората кастинги и за участници и за водещи, а не през пръсти, защото така не се прави риалити и това, че ще си помагате с Халваджиян и Иван и Андрей, не трябва да ви отпуска, а да ви кара да вдигате качеството и на участници, които не се отказват при най-малката трудност, и на водещи, които да те карат да ти е интересно по някакъв начин, защото ако част от обявените проекти ги продуцират само Павел Колев и Ицака и се отнесат по този начин, по който се отнесоха с това предаване, не знам дали партньорите им няма да съжалят за тяхното решение да им подадат ръка и да работят заедно. Надявам се партньорите им понякога да им помагат, че иначе от някои предавания ще видим само един сезон поради фактор участници или фактор водещи, защото явно канят само техни близки, познати или познати лица от екрана. Аз лично нямам против да поканят някой нов, който да ме впечатли с начин на игра или водене на самото предаване.

# 106
# 107
  • София
Ох, дано Боби и Йоанна ни отърват от присъствието на Маги. А и португалския среден пръст също няма да липсва.

В епизода имаше много бисери, ама с това Сони се занимава. 😀

Тази карта дето я спечелиха Габка и Гатев, на 99% е разтурване на отбор. Не я разкриха официално, но от разговорите помежду им стана ясно. Задължително трябва да разделят близнаците иначе и те, а и другите отбори нямат шанс. Самото разпределение в началото не беше равностойно и сега сигурно се опитват да побутнат играчите сами да изравнят доколкото могат силите.

Браво на Габи. В това момиче виждам голям потенциал.
Хм, май почти същата игра дадоха и в Игри на волята.

На финала сякаш Габи и Гатев се сдобриха. А той пък се държеше като едно малко и сърдито дете на което са откраднали любимата играчка. Че чак започна да навиква. Сто пъти му се извини Габи.

Рени не се търпи хора. Все си пожелавам да се оправят нещата, но то още по-зле става.
Защо не са я тествали преди старта на шоуто как ще се справя, когато и се говори в слушалките? Как ще стои на камера и как ще се чува отстрани.

# 108
Бисери имаше, но този път така се случи че не си записвах. Запомних само Сталоуна като каза "Героизъм в мирно време"

# 109
Рени все едно е парализирана от комарите може би, направо е ужас, най-вероятно са я пробвали, ама явно като е отишла там се е спекла 😃 Не знам защо нямат резерви- водещи 😃

# 110
Днес трябваше да има епизод, но няма. Много несериозно.
Каквито и проблеми да имат, от последния епизод изминаха 7 дни, имало е предостатъчно време да ги отстранят дори и да мислят епизод за епизод.

# 111
  • София
Това май е за Къде е златото 😉
Зоната вчера си имаше епизод.

# 112
Това май е за Къде е златото 😉
Зоната вчера си имаше епизод.
Правилно, ама да си стои да им е обица на ухото, че и тези го имат навика да не комуникират като има проблем Grinning

# 113
Какво ѝ свири в главата? Чалга? Гогов май също е чалгар.

# 114
Гогов май също е чалгар.
100%. Плюс комуняга, соцносталгик и русофил (от О100Г стана ясно). Чудна комбинация Grinning
И има леко агресивен характер, навик да си налага и натрапва мнението, да принизява другите. Не знам дали е семеен, но ако е... горката му жена.

# 115
  • София
Пусната е нова анкета! 😊

Основното мнение на 1 стр. е обновено, благодаря за което!

# 116
  • София
Продължавам да го гледам, но общо взето много слабо. На моменти не се разбира, какво се случва, тъмни кадри, на които се чудиш кой е и липса на правила.
Монтажът също е доста зле, а водещата не заслужава даже да бъде споменавана.

# 117
Видях че са махнали стефката и почнах да гледам. Много странен монтаж на играта. Може комарите да са им изяли сд картите... Решението за размяна не беше много логично.

# 118
# 119
  • София
Така, минаха 7 епизода, а все още качествена и напрегната битка не сме видели.
Вместо това проследяваме Ради до лекарския кабинет, чак се чудя как и отделиха само 10 минути. Очаквах беседи с докторите и рентгеновите снимки да ни покажат...
Дотук е 80% скучен битовизъм, 15% пишман стратегии и 5% игри

Защо по дяволите тази интересна игра със символите беше така злощастно кътната? Потичаха 5 минути, дадоха 55 синхрона и айде чао.
УТФ?!
Трагичен монтаж!
Хора, моля ви, буквално си ритате трупчето на което стоите...

Първо, трябваше да ги гледаме един до друг ама нямате пари и място за две трасета. Добре, хубаво, ами дайте тогава повече време от битката, за да се добие реална представа какво се случва.
Накрая и Рени така дървено от нищото съобщи кой губи и отпада от битката, че чак се разсмях. Нулев съспенс.
Да си бяхте дали един хронометър в долния десен ъгъл по-добре отколкото тази гротеска с ОЗоната.

Пак промени в отборите, пак ми се създава работа по 1 стр. Grinning
3 месеца ме мъчиха в ИВ, сега и тук пак нямам грам спокойствие.
Дано наистина няма чести промени по отборите, че много се дразня.

За избора на Гатев и Габи.
Аз недоумявам. Никаква логика не видях. Гатев все повече ме разочарова като мислещ играч в риалити формат. От Габи такива неща не очаквам, а само силно представяне по битките. Така че я оправдавам, а и тя е доста емоционална. Но наистина никаква логика не откривам в това решение. Ако някоя добра душа прозре тази гениална стратегическа мисъл нека ми я разтълкува, аз не мога.
Според мен също трябваше да разтурят близнаците, но не и с Боби и Йо. Не и с Ива и Никол както някои се изказаха, а с Гогов и Ради. И двамата са слаби и така наистина щяха да занулят до голяма степен физическото превъзходство на Иван и Ивайло.

Сега си имаме и Зоната на здрача или Изолатора/Блатото в Зоната. Grinning
Все повече ми заприличва на копи-пейст на Игри на волята, но с някои подобрения. Адмирирам, че няма нагли намеси от продукцията и са честни (уж) или поне аз това виждам, но с подобни водещи и подобен монтаж малко хора ще го оценят. Жалко за което.

Общи условия

Активация на акаунт