Ahlan Wasahlan от Арабията слънчеви мами - 20

• 17 693
  • 287
  •   1
Отговори
# 45
Докато се натуткам и половин страница сте изписали!
Ето едно силно нес както и аз го пия!
Ох самни утре е рожденникно партито ще е в събота,щеима детско парти и понеже няколко роднини се самопоканиха решихмес майками големите да са вечерта!
Тортата е поръчана,да видим как ще я докарат, балони, украси!Абе притеснявамсе!ще станеедна лудница!Вчера го снимах във фото да правя нови календарчета!сега ще ви пусна и снимчица да го видите!http://www.snimka.bg/photo.php?photo_id=2556006
Миме лек път, с кого ще летиш, ческоро май аз ще скокна до кувейт за някой формалности!Днес смена консултация да видим коллко е пораснал!
НА мен от малка ми е било проблемсутрешното ставане и сега си поспивам със сами!
Марис за ждамийте и аз се будех в 5 за първата молитва и мнгоо ме дразнеха в началото, но по едно време свикнах!А  в апартамента в който живяхме последно голяма шиитска ждамия имаше зад блока, точно на спалята, но не я чувах докато спя!
Ох моите дружки подготвят децата за Ясла но аз не искам още, макар че е хубаво да свиква, ама на мен сърцето ще ми се скъса ако нее до мен цял ден този глезан!а и ме възпира храната в яслите!-кюфтенцата основно!!!! newsm78

# 46
Манел, успех на изпита!  bouquet По какво е ?

Мария, с кои авиолинии пътуваш последно и през къде? Имате ли престой? clock wavey

Милена, къде изчезна?  Confused

Ели, кога излиза снахата във ваканция  Simple Smile

Любиту, почиваш ли днес? Wink

# 47
  • Варна, а по празниците в Ямбол
Добро утро и от мен, минавам да ви кажа само довиждане и отивам да стягам чантите, че пътят ме зове..... Отиваме при мама и тати в Ямбол!!! Heart Eyes
Оставям ви ръцете на Галето, тя да ме отсрамва!!

# 48
  • O.A.E./ Пазарджик
Greece air. на отиване е 1.30часа престоя в Атина. на връщане е 6 часа, но ние или ще излезнем да се видим с една позната или ще останем 2-3 дни в Атина.
цената си заслужава.

# 49
Ноич, почивах вчера, направихме едно бързо плажче с Мимето преди дажда.
Днес пак дългът ме зове  bowuu
Тръгвам след малко на бач  Simple Smile
Поздрави: Любиту   bouquet

# 50
Миме лек път, чакаме те на бг земя  Laughing

На Манел успешно взимане на изпитите.

Креми, Сами е много пораснал, голям сладурчо е!

Кате на теб приятна почивка в Ямбол  и весело изкарване на Великден.

Мен молитвите от джамиите не са ми пречили нито в Либия, нито в Турция, според мен е до свикване и до нагласа.

Мерси на всички за почерпките, кафенца, тортички много се глезим тук  Grinning

# 51
Любе, тези вкусотийки ти ли ги измайстори??? Обожавам я тази тъмничката тортичка  Joy.
Ноичка, ние от миналата събота сме във ваканция  Laughing. Тази седмица ни беше последна, но заради тези прегледи не съм я пускала на училище. Утре само ще отиде, тъй като имат пролетно парти с изненади  Twisted Evil и след това две седмици пак в къщи. Трябва да си купя най-накрая нов бански, че да я водя на басейн  Mr. Green.
Манел, затъжихме се за вас  Hug. Успешно взимане на изпитите, че да може да се включваш по-често след това.

Мерси на всички за почерпките, кафенца, тортички много се глезим тук  Grinning
Ани, един живот се живее. Нека се поглезим малко  Joy.

Мария, лек път и весело изкарване в БГ.
Кате, и на теб приятна ваканция при мама и тати  Grinning.

# 52
Вдъхнахте ми малко надежда. Макар че ако бяха молитвите в 6 щеше да е много по-добре  Joy дано по-бързо да свикнем. На мъжът ми грам не му пречат ама аз както от една трепване на Ади съм се научила да скачам...
Лек път на всички, които отиват до БГ. Завиждам ви, нищо че съм едва от 6 дни тук...
Ние също пътувахме през Атина, но престоят ни беше 3 часа.
Почнах да обикалям моловете, ама трудна работа с Ади. Трябва да се ходи само за едно нещо и това, това да разглеждаш от магазин в магазин, ехеее мечти ... Иначе са супер. Ходихм е в Сити Сентър и Хайят Плаза. Но още нямам съществена покупка освен обувките по неволя  Joy Мисля да поправим  това, защото имам крещяща нужда и от панталони и блузи и мнооогоо още неща, на ли съм жена все пак Simple Smile
Манел и от мен успех  Peace
Там където живеете има ли общности на българи? С разните му там месечни или седмични сбирки и т.н.?

# 53
Току що влизам Laughing
Днес прекарахме целият ден в Плеи ерията в Ламси с децата и приятелки.Еи, които го е измислил,да е жив и здрав 100 години.Децата си играят,а ние седим и пием кафенце.Определено там ще прекараме лятото,когато вън е над 50-ка.Времето тук е ужасно,силен  вятър и пясъци на всякъде Confused
Готови сме  с визите и искрено се надявам да тръгнем към края на седмицата Praynig Сигурно и аз ще съм във София и може да се видим,ако има желаящи разбирасе  Hug
Нои4ке отиваше ти и другата ленти4ка  Laughing
Креми много сладък САми машала.Готови ли сте за голямото събитие Simple Smile
Марис ще хванеш "цаката" с шопинга и ще ти е много лесно.За джамиите ще свикнеш  Laughing
Ели с какво се знаимавате сега у дома?Кога свършват у4илище  Hug
Любе работна п4ели4ке,прати ми смените си на ли4ни Hug
Манел стискам палци  Peace
Лек път на пътуващите.Още една приятелка заминава днес Simple Smile дано и аз съм следващата  Mr. Green

# 54
Здравейте и от нас!
Ох пак не си усещам краката, времето е хубаво и не съм се спряла а и след сами да тичам, всеки ми казва чесъм отслабнала и това ме стимулира а и аз днес бях с едни опънати дънки, верно е че дрехите много променят!Ох всичко е готово само май готвенето ще  се пада на майка ми! Hug Embarassed дами е жива и здрава!
ох как искам и аз по моловете, тук е много гадно от магазин в магазин, тук стълби там това онова, по готино си е с моловете!
Марис Ще му хванеш цаката на шопинга с приятелката ми един ден бяхме 10ч на шопинг!по принцип според мен шопинга е така оставяш го първо да се набяга и налудува и като се умори ще седи мирен в количката докато мама си харесва нещо, а това за обувките ми е до болкапозната, с малко дете и високи обувки е абсурд, поне според мен!Аз и без дете там ми беше на шопинг да ходя с равни чехлички!
Манел стискам палци за изпита, как е Йасин?сигурно много е пораснал!Да го нацелуваш!
Лека вечер от мен

# 55
И ние цял ден сме по разходки. Миме, лек път! Ще ти звънна поне да се чуем, пък за виждане, не знам - с малчо не съм за никъде  Laughing.
Креми, приятно изкарване на празника утре! Весел и щастлив да расте юнака ти!

# 56

4естит рожден ден мило Сами
Да си все така усмихнат и лъ4езарен за радост на любимите ти хора.Безгрижно детство и късмет.

4естит празник Креми  Hug

# 57
Честит Рожден ден на Сами!!! Да е винаги така усмихнато, жизнерадостно и добро дете, за радост на мама и тати.
Креми, честит празник мила.

# 58
Много благодаря за пожеланията момичета,Не мога да повярвам кога мина 1 година!
Ето и почерпката от нас!

# 59
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН на САМИ
Да расте здраво и умно детенце, да има весело и безгрижно детство и да радва много близките си хора!

Общи условия

Активация на акаунт