Ahlan Wasahlan от Арабията слънчеви мами - 20

• 17 697
  • 287
  •   1
Отговори
# 60
  • по пътеката
4естит рожден ден на сами! на креми да ти е жив и здрав синът и да ти е съкровището на мама, татко и на вси4ки лели и роднини!
весело да си изкарате празника!  newsm51 smile3525 txtloves newsm59 newsm38  bigdance2целувки от линда и мене!букет за мама креми  bouquet!
тука пак сме вихри и студове, не знам какво да се  оплаквам ве4е!

# 61

креми да ти е жив и здрав сами, и да ви радва много

# 62
Креми да ти е жив и здрав юнака!!!
Много щастие и весели игри пожелавам на Сами!

# 63
 newsm59 newsm59 newsm59 newsm59 newsm59 newsm59 newsm59 newsm59 newsm59

[ ЧЕСТИТ РОЖДЕН, САМИ! ДА СИ ЖИВ И ЗДРАВ, ВЕСЕЛО И БЕЗГРИЖНО ДЕТСТВО!/color] Hug Hug Hug

Креми, честит празник и весело изкарване.  bouquet  bouquet  bouquet

# 64

Честит рожден ден, Сами !
Креми, да ти е жив и здрав, с много късмет в живота !
Весел празник !

# 65
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА САМИ! КРЕМИ, ДА ВИ Е ЖИВ И ЗДРАВ, ЛЪЧЕЗАРЕН И ДОБРИЧЪК.
И аз не знам как се изнизва пусто време...ей след някоя друга година ще ги заженим  Joy

Днес и аз се сдобихс това онова. Не съм вече капо,но Ади заспа в количката и после ни беше доста по-трудно прибирането, Ама то угодия няма де - ако е буден защо мрънка, като заспи, защо заспа... и така  Joy

# 66
Марис, точно така, използвай шопинг терапията за подтискане на носталгията. Heart Eyes  bouquet Сигурна съм, че бързо ще ти хареса. Аз споделих и    в друга тема, че тук в Бахрейн го чувствам дом, тук е семейството ми и съм щастлива. Peace

Да ви кажа какво видях, баба стопаджийка  Joy, щях да катастрофирам заради нея.  Twisted Evil Изтъпанчила се на платното и маха ли маха, облечена с абая и воал на главата, местна беше и даже се обръщаше с гняв след някои коли, които не спираха. Laughing До сега съм виждала често стопаджии, но само мъже. hahaha

# 67

Да ви кажа какво видях, баба стопаджийка  Joy, щях да катастрофирам заради нея.  Twisted Evil Изтъпанчила се на платното и маха ли маха, облечена с абая и воал на главата, местна беше и даже се обръщаше с гняв след някои коли, които не спираха. Laughing До сега съм виждала често стопаджии, но само мъже. hahaha
a ноя,за тук е съвсем нормално явление,а аз утре съм на шопинг
лили къде изчезна отдавна не си писала?

# 68
Ами аз й се зарадвах, но как не я е страх на кого може да попадне  Peace  А и  някак си не ми се струва нормално при тяхното строго възпитание да проявява такъв авантюризъм. Да не говорим, че  тук не е прието, но пък сега се замислям, че има и бедни жени, които просят в Саудитска Арабия и се излагат на същия риск като обикалят между спрелите за малко коли на платното.

Как е времето при вас? Тук се променя по 15 пъти на ден. Грее слънце и вали дъжд едновременно, като ту е тихо, ту изведнъж вятърът може да те отвее. Simple Smile

# 69
  • сред маслини и портокалов цвят
Рядко пиша напоследък, но не мога да пропусна рождения ден на страхотния сладур Сами!

Креми, да ти е живо и здраво детенцето! Да има най-щастливото детство!
Много радост и гордост да ти носи! И ти много да го слушаш! Laughing

newsm59  bigdance2 Tada  ura baloni baloni

На останалите момичета и техните дечица желая весели празници!  bouquet

# 70
  • In a surreal moment!
честит рожден ден  на сами - Креми  да ти е живо и здраво хубавото детенце !!!   Много целувки  от мен и кака Цвети !  Рядко ми се отдава да пиша , но деня на сладура не е за пропускане .  Много сте ни далече    , че да ви намачкаме лично ! Целувки и весел празник !  bouquet newsm51 bdbaloni

# 71
честит рожден ден на Сами!
Мама Веси и бебчо Тарик му пожелават щастливо детство и живот изпълнен с любов и прекрасни мигове!!!
[/size][/b][/color]

# 72
ноя,при нас времето е супер,нито горещо нито студено,само ве4ер се захлажда
jasmin ще си ходиш ли през лятото в сирия?

# 73
Добро утро!!!
Много благодаря момичета за хубавите пожелания!направо се просълзих!
ето сутрешнотокафеи ощенещоза желаещите, а за тези на диета с мен в кухнята на по нес кафе с мин, вода и лимон!Все пак имаме бременни който трябва да хапват!

Ох вчера цял ден бяхме на разходка излезнахмерано че казаха че следобед ще вали ато какъв пек беше!как ми изгоря лицето и ръцете!като кооператорка съм!А сами беше в еуфорията си!седнахме на едно детско кафе и там като каза ще бута една количка и ще пълзи, ще ходи все в локвите или да исканабатковците голямата топка!много бяха сладки децата!
сега ще кача снимки да видите с счупеното апаратче какво успях да снимам иначе ги снимах с камерата!http://www.snimka.bg/album.php?album_id=35155&photo=39

Последна редакция: чт, 05 апр 2007, 10:16 от Kremi_m

# 74
  • сред маслини и портокалов цвят
Деси, едва ли ще успеем за лятото, най-рано септември.
Креми, благодаря за почерпката. А снимките са много хубави.

В София не спира да вали. Twisted Evil

Дано поне при вас е слънчево! Лек ден на всички!  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт