Ahlan Wasahlan от Арабията слънчеви мами - 20

• 18 122
  • 287
  •   1
Отговори
# 75
  • In a surreal moment!
Добър ден !   Креми  ,мерси за почерпката и браво на детенце , че се е позабавлявало , какъв ти е юнак и чаровник - да е жив и здрав!  Мили мами искам най-горещо да ви помоля да подкрепите бълг. песен "Вода" за Евровизия в Сайта на Европейските радиостанции  http://www.escforever.com/charts.html  -  песента ни беше доста време на 1-во място , но беше изместена от кипърската  , с някакве си 100- тина гласа - помогнете да я върнем в челото - Елица и Стунджи го задлужават ! Благодаря ви !

Последна редакция: чт, 05 апр 2007, 13:27 от Пепи Чачева

# 76
Добър ден !   Креми  ,мерси за почерпката и браво на детенце , че се е позабавлявало , какъв ти е юнак и чаровник - да е жив и здрав!  Мили мами искам най-горещо да ви помоля да подкрепите бълг. песен "Вода" за Евровизия в Сайта на Европейските радиостанции  http://www.escforever.com/charts.html  -  песента ни беше доста време на 1-во място , но беше изместена от кипърската  , с някакве си 100- тина гласа - помогнете да я върнем в челото - Елица и Стунджи го задлужават ! Благодаря ви !
Мисията е изпълнена Simple Smile
Нашия тати днес е на работа и бяхме навън само за един час, ле ле не знам как ще издържим цял ден вкъщи!!!!
Тук времето е променливо - хубаво, пък след малко се раздуха и превали, появят се облаци, хайд епосле пак слънце, абе въобщеее
Хубав ден от мен
Сега ще гледам снимките на Сами

# 77
Креми, не видях снимки от РД  newsm78. Сигурно пак нещо не съм довидяла  newsm78. Иначе Самито голям пич  Laughing. Да ти е жив и здрав.
Моят мъж как ме изненада вчера вечерта  Heart Eyes...Имахме годишнина и на мен ми беше мъчно цял ден, че не сме си заедно и го чакам нашия да ме поздрави и..мълчание. Разсърдих се аз  - реших,че е забравил  Crossing Arms. Вечерта, звъни се на вратата, отварям и една приятелка с...кошница цветя...от Халид..!!!! Щях да припадна!! Те конспираторите се наговорили още от вчера и тя милата цял ден на работа, чак излязла по-рано,че да ходи да търси цветя и да ми ги донесе навреме.. Grinning. Толкова се трогнах!!! Понякога като се замисля какво разстояние ни дели ме зачовъркват едни мисли за бъдещето на нашата връзка, но с такива сладки жестове той ми доказва за пореден път, че нямам право да се съмнявам в него и неговите чувства   loveuuu ...Толкова ми липсва..

Последна редакция: чт, 05 апр 2007, 19:40 от vessy78

# 78
Добър ден !   Креми  ,мерси за почерпката и браво на детенце , че се е позабавлявало , какъв ти е юнак и чаровник - да е жив и здрав!  Мили мами искам най-горещо да ви помоля да подкрепите бълг. песен "Вода" за Евровизия в Сайта на Европейските радиостанции  http://www.escforever.com/charts.html  -  песента ни беше доста време на 1-во място , но беше изместена от кипърската  , с някакве си 100- тина гласа - помогнете да я върнем в челото - Елица и Стунджи го задлужават ! Благодаря ви !
Пепи, аз гласувах преди 2-3 седмици. Сигурно няма да ми се признае 2-ри път  newsm78.. Я да пробвам аз!

# 79
ех, vessy78, чак и на мен ми стана много мило Simple Smile Евала на мъжа ти. Моят не се сеща много много за такива работи. Ама какво да се прави...Кога ще сте си заедно?

# 80
Е, Веси, честита годишнина на патерици   bouquet!!! Дано скоро да сте си заедно, защото няма по-хубаво нещо да си с хората, които обичаш /ти пак може да почерпиш де, нищо че е минал празника  Joy/.
Креми, много съжалявам, че не мога да видя снимките на бебчо, но достъпа ми е отказан до този сайт. Нищо, радвам се че сте си изкарали добре и съм сигурна, че малчо е много сладък  Hug.
Пепи, и аз гласувах преди около 2 седмици, но и днес си пуснах вота и нищо не ми каза. Дано са го приели  Thinking.
Лека нощ на вас. Предполагам мъниците вече отдавна спят  Laughing.

# 81
Добро утро моми4ета

Веси 4естита ви годишнина(със закуснение)   bouquet Пожелавам ви много скоро да сте заедно и двамата да се радвате на малкият бъдещ футболист Hug

Моми4ета в Бг,кажете какво е времето,4е на 10-ти заминаваме  Laughing и ще по4вам да стягам куфарите лека по-лека,4е хи4 не сме малко хора Wink Мъжо ще ни последва малко по-късно и после заедно ще се приберем Heart Eyes

Нои4ке как прекарахте по4ивните дни Hug
Креми голям сладур Сами Hug Колко е пораснал на леля мом4ето Heart Eyes
Марис как си?Тук е ужасна жега,но и едновремено пясъци се веят на всякъде Sick
Къде се изпокрихте другите  newsm78 Явно се подготвяте за празниците и не ви остава много време Grinning

Лек и слън4ев ден   bouquet

# 82
ПРИВЕТ  момичета  bouquet
Едно празнично настроение ме е обзело днес....подготвям се за празника , че много гости много веселби ни очакват  Grinning Като гледам и при вас не са липсвали празници (чрд на Самито  , щастие за Веси ....), а и шегички  Wink, Скоро ще е пролетния празник , някоя мама от София ще ходи ли ....  Mr. Green  Днес се очертава слънчев ден ...дано е такъв и за всички вас  Heart Eyes

# 83
  • In a surreal moment!
Добро утро момичета - вчера детенце Цвети боядиса и снима нашите яйчица - сега чака поздравления и овации newsm44 newsm62 smile3501 Поканени сте да се насладите на нейните произведенияjavascript: ClipBoard('http://www.snimka.bg/album.php?album_id=121347');       миленче времето в БГ е слънчево , но доста хладно , вчера над София мина дъжд с градушка  , при нас в централна БГ е сухо , но подчертавам студено . Освен това пазете се , че върлува много скорострелен грип с вис. температ. , кашлица и ужасна хрема . Давай витамини на децата и ги пази от течение и изпотяване с излагане на студено и проветриво . У дома неможахме да се опазим , всички сме с течащи цифки. Ако искаш още инфо - пиши отговарям ти веднага ! Лек ден на всички и целувки за дечицата ! Heart Eyes

# 84
Добро утро!

Днес наистина е хубав слънчев ден, и трафика в София е намалял, явно вече част от хората са запразнили  Wink

Веси, честита годишнина и от мен, късметлийка си ти с такъв романтичен и внимателен мъж  Grinning

Креми, много му се зарадвах на Самито, да ти е жив и здрав!

Пепи, чудесни яйчица, много са свежи, браво на Цвети, това дъщеричката ли ти е?

Миленка, времето го дават да се затопли от другата седмица

http://www.weather.com/outlook/travel/businesstraveler/extended/BUXX0005

но не тръгвайте без якенца и по-топли дрешки все пак, че изненади са възможни. Ще останете ли в София малко, или веднага се отправяте за Несебър?

Лек ден от мен!

# 85
  • In a surreal moment!
Ударили сме го на снимки днеска /кой ще ни меси козунаците ?/  Цвети ви кани да се порадвате и на нашия Писанчо - най вкусният домашен любимец javascript: ClipBoard('http://www.snimka.bg/album.php?album_id=121355');  Вече наистина изчезвам , че кухнята се нуждае от подвизи - пожелайте ми успех - ще тормозя едно тесто пък да видим какво ще се получи !

# 86
  • по пътеката
привет! пепи, мерси за снимките, сложих си две за екрана, някак си ми стана мило -детето се потрудило и са от приятел, така, 4е да си кажем -много им се радваме с линда! easter easter аз ще направя утре няколко ,ако ми дръпне боята за сладки!има да меся козунаци, свеки 4ака с две усти, дано да станат де!тука е такова гадно време, даже вси4ки зимни месеци не е било такова! #Crazy Sick
пепи пални по една свещ за вси4ки форумки, дето са на майни4ка и нямат църква под ръка!като мене! Praynig
миленка с какво ще пътувате , кои линии? ние сме пред  много труден избор за компания, няма избор! Tired
веси, много романти4но! txtloves  loveuuuна мойто бербер4е романтиката му е да ми поглези тумбака! що ли с такова впе4атление е останал, пък аз се радвам и на полските цветя! не ми е тествал романтиката по арабски-един пръстен или колие, или гривна!
  Gift
креми, линда си има слабост за снимки ,големи разкази по картинка в4ера заради сами ! Heart Eyes
лек ден от нас!  bouquet

# 87
Пепи,тъкмо мислех да пускам снимки с нашите яйца ама твоите са толкова красиви!!
Ние козунаци няма да правим-предпочитаме готовичките,че мързела яко ни гони  Embarassed   Blush
Миме, много е слънчево, но ветровито. Хайде идвайте си, че е толкова красиво тук сега! Всичко така е разцъфнало.. Grinning

# 88
Благодаря ви  синопти4ки  Laughing
Ани много полезен саит,Мерси   bouquet
Ние пътуваме с турските авиолинии и следобед, живи и здрави със Хемус до Варна и от там ще ни вземат с кола.Определено ще е едно изморително пътуване,но по добре със самолет от колкото да се мъкнем 6-7 4аса с кола Sick

Пепи много хубави снимки.Бравос на дъщеря ти.Какви хубави яица и цветя... :: Писан4о е голям сладур Wink

# 89
Привет момичета !
Ние сме добре , децата също .
На 1-ви имахме годишнина от сватбата та мъж ми ни направи подарък нов телевизор .
В общи линии около нас нищо ново .
Сега отивам да измия стълбите и ако мога ще се включа по-късно .
Лек ден !

Общи условия

Активация на акаунт