Мартчета 2026 😀

• 26 121
  • 761
  •   1
Отговори
# 285
Това с ЧХГто е доста индивидуално и не съвсем показателно за в коя седмица сте. Както виждате са доста широки референтните граници, по-важно е да се покачва правилно, какъвто е и случаят. Simple Smile

На база ПРМ ще Ви изчислят термин и после ще го напасват спрямо измервания. С тези показатели спокойно можете да отидете на УЗ да видите сакче.

# 286
Момичета, на някоя изписвани ли са й хапчета Емил за гадене, дали имат ефект?
Изписа ми и Деган, но ми се ще да го пропусна.

# 287
Момичета, на някоя изписвани ли са й хапчета Емил за гадене, дали имат ефект?
Изписа ми и Деган, но ми се ще да го пропусна.
Аз само деган пия, сутрин преди храна и нямам проблеми

# 288
аз за повдигането ми изписа Антиметил…
аз още съм в болничен до 07.08. вкл. и днес ми звъня управителката да ме пита дали в петък съм на работа..в първия момент й отговарям, че няма как да знам, защото един час ми е добре, после няколко не ми е …отделно така са ме орязали за 9дни предния мвсец, че нямам думи..ама той мъжо не иска и да чува повече да работя…мен ми се искаше да поработя още ама като гледам как всеки си гледа интереса, май ще си пускам двете седмици отпуска, които ми остават, и после по мои сметки 06.09. съм 12г.с. за записване за ЖК, та 10-ина ако ме пуснат в неплатена и после излизам болничен..и понеже пия магнерот 3х1табл. и чак днес ми светна, че от тов магнерот ми става така зле…като парцал съм…и в комбинация с това повдигане направо съм…на преглед съм на 13.08. лежа си, почти нищо не правя..и то още по-парцалива се чувствам…

# 289
аз още съм в болничен до 07.08. вкл. и днес ми звъня управителката да ме пита дали в петък съм на работа..в първия момент й отговарям, че няма как да знам, защото един час ми е добре, после няколко не ми е …отделно така са ме орязали за 9дни предния мвсец, че нямам думи..ама той мъжо не иска и да чува повече да работя…мен ми се искаше да поработя още ама като гледам как всеки си гледа интереса, май ще си пускам двете седмици отпуска, които ми остават, и после по мои сметки 06.09. съм 12г.с. за записване за ЖК, та 10-ина ако ме пуснат в неплатена и после излизам болничен..и понеже пия магнерот 3х1табл. и чак днес ми светна, че от тов магнерот ми става така зле…като парцал съм…и в комбинация с това повдигане направо съм…на преглед съм на 13.08. лежа си, почти нищо не правя..и то още по-парцалива се чувствам…
Не мисля, че е от магнерота, при първата ми бременност пиех 3х2 от 6 г.с до 34 г.с, не съм имала странични ефекти, а и не съм чувала от магнезии като цяло да се получават такива странични ефекти.

# 290
Не мисля, че е от магнерота, при първата ми бременност пиех 3х2 от 6 г.с до 34 г.с, не съм имала странични ефекти, а и не съм чувала от магнезии като цяло да се получават такива странични ефекти.
с първата ми бременност и аз пиех по 3х2..при всеки е различно..а очевидно и при всяка бременност Wink

# 291
Момичета, стискайте палци... Днес бях на първия си преглед, но не се видя пулс .. последен цикъл 7 юни, но може би с късна овулация. По компютър отговаря на 6+5.  Не помня как беше преди... Но все имам спомен, че 6 седмица вече се виждаше пулс. Започвам да се отчайвам Sad утре и в неделя ще пускам ЧХГ да видим и с кръвните как се развиват нещата ..

# 292
Zimone, и аз съм с късна овулация и в 6+2 (изчислено спрямо О, не Ц) се видя пулсиращо ембрионче с трансвагинален ехограф, за доплер беше рано - тоест, видя се как трепка, но не чухме нищо. Стискам палци, не губи надежда, там си е и си се развива. ЧХГ не знам от каква полза ще е, след като вече бременността е видима на ехограф, бих си дала парите по-скоро за още един преглед след няколко дни, вместо за това. С какъв ехограф те гледаха?

# 293
Момичета, стискайте палци... Днес бях на първия си преглед, но не се видя пулс .. последен цикъл 7 юни, но може би с късна овулация. По компютър отговаря на 6+5.  Не помня как беше преди... Но все имам спомен, че 6 седмица вече се виждаше пулс. Започвам да се отчайвам Sad утре и в неделя ще пускам ЧХГ да видим и с кръвните как се развиват нещата ..
Не се отчайвай, при някои се вижда по-късно, 8-9 г.с.

# 294
Записала съм си, че с предната бременност пулс сме видяли в 7г.с.+4. Така, че може би е рано. Подкрепям мнението, че е важно и с какъв ехограф е прегледа. При мен по това време беше  с коремен.

# 295
Гледа ме и с коремен и с трансвагинален ехограф. Аз преди две седмици бях при друг лекар на преглед, видя сакче и каза 7 седмица, днес при този лекар 6+4 и без пулс засега . . Притеснява ме , че е точно два месеца след цикъл, чак такова голямо закъснение ли да е .. ще правя и кръвния, щом е казал, явно иска да види как се развива, знам ли ..

# 296
Гледа ме и с коремен и с трансвагинален ехограф. Аз преди две седмици бях при друг лекар на преглед, видя сакче и каза 7 седмица, днес при този лекар 6+4 и без пулс засега . . Притеснява ме , че е точно два месеца след цикъл, чак такова голямо закъснение ли да е .. ще правя и кръвния, щом е казал, явно иска да види как се развива, знам ли ..
Ако последния цикъл ти е бил на 7-ми юни, значи трябва да си в 8+4 г.с в момента, моя беше на 14-ти юни и в момента съм 7+4 г.с.
По сметки така го изкарвам, не знам.
Ако е така, това са 2 седмици изоставане в бременността, щом по ехограф те изкарва 6+4.

# 297
Върнах да видя и си писала, че на 20.07. имаш добре наситени две черти. Няма как да си имала две седмици закъснение в овулацията в този случай обаче. Съжалявам, на мен не ми звучи много добре, досега би трябвало да се визуализира ембрионална структура и пулс.

# 298
Да .. за съжаление и на мен сметките не ми излизат Sad
Върнах да видя и си писала, че на 20.07. имаш добре наситени две черти. Няма как да си имала две седмици закъснение в овулацията в този случай обаче. Съжалявам, на мен не ми звучи много добре, досега би трябвало да се визуализира ембрионална структура и пулс.

# 299
Да .. за съжаление и на мен сметките не ми излизат Sad
Охх, не знам какво да ти кажа, попринцип наистина досега трябваше да се види и ембрион и пулс, ноо както казват, надеждата умира последна, пусни ЧХГ все пак, ако искаш през 48 ч., ако не се удвоява както трябва значи наистина има някакъв проблем, може да отидеш и на 3-то мнение.

Общи условия

Активация на акаунт