Мартчета 2026 😀

• 25 584
  • 761
  •   1
Отговори
# 540
+1 за ехокардиографията!
Фетална морфология 11-13+6, 21-23, 28-32 - това са седмиците, май само в “Надежда” имат “междинна” в 15-18, не съм и не бих правила такава, три са предостатъчни.

# 541
+1 за ехокардиографията!
Фетална морфология 11-13+6, 21-23, 28-32 - това са седмиците, май само в “Надежда” имат “междинна” в 15-18, не съм и не бих правила такава, три са предостатъчни.
И при д-р Чучумишев в МЦ Калчев, където ще правя БХС имат такава в 15-18, като аз съм решила живот и здраве да я направя и нея.

# 542
Здравейте и от мен момичета.
Аз изкарах 3 дни в болница, заради повръщането, та днес ме изписаха… не мога да кажа, че пак го няма гаденото, но явно ще е така за сега.. силно се надявам скоро да отшуми. На ФМ съм на 4.09, избрах доктор Славкова във Фемина.

# 543
Здравейте и от мен момичета.
Аз изкарах 3 дни в болница, заради повръщането, та днес ме изписаха… не мога да кажа, че пак го няма гаденото, но явно ще е така за сега.. силно се надявам скоро да отшуми. На ФМ съм на 4.09, избрах доктор Славкова във Фемина.
Ех, Поли, много неприятно, дано втория триместър отмине, при мен гаденето остана само като започна да огладнявам, след това като се наям отшумява и така до следващото огладняване. Мисля, че е признак да започне да отминава или поне се надявам, дано и при теб има скоро напредък.

# 544
Здравейте, момичета.. В 10 г. с съм и още от 5,6та имам неприязъм към миризми, Мога да надуша почти всичко, дори и да не е близо изобщо до мен.. Но Най-голямият ми кошмар са сапуни, дезодоранти, шампоани... От дни се къпя само с вода.. Просто последният път бях на крачка на повърна под душа само като надуших шампоана и сапуна.. Много ми се гади от тях, а веднъж пригади ли ми се от нещо.. Си отива целият ми ден.

Чета че продават някакви уж био неща за бременни уж без мирис, но така си взех дезодорант, който пак надушвам и ми е кофти, за това предпочитам да не е от онлайн а от Аптека или дрогерия за да преценя на място.. Дали има някоя мама която си е взимала и наистина е без мирис..

Благодаря

Последна редакция: нд, 24 авг 2025, 20:38 от Kiki96

# 545
Провери в ДМ, не знам чак за без мирис, но поне горе долу можеш на живо да видиш и да пробвал да подушиш. Там има доста био неща.

# 546
Момичета, от вчера ми се появиха отстрани в ляво, не мога да ги нарека спазми или болки, защото определено не са, по-скоро като секундно убождане, предполагам, че се дължи на разстягането на матката, в петък ще попитам АГ-то. Това, което забелязах е, че като се движа няма проблеми, започват като седна например, чудех се дали да не пийна някой Магнезий до петък докато АГ-то даде мнение. Пила съм магнерот с предна бременност, но не знам на своя глава сега дали да го пия и съответно и по колко.

# 547
Привет, за миризмите, аз също съм като хрътка. Надуших, че бушонът ни е изгорял много преди приятелят ми да се усети и да повика електротехник.
За продукти, чиито миризми са окей за сапун си взех на wooden spoon natural baby shampoo and body wash.  Има миризма, но не е на парфюм, нещо по-неутрално е.
Вмвсто продукт против изпотяване използвам city cocoon. То е натурално масло. (100% Natural deodorant, balm). Това има миризма, но не ми е неприятна. Lavander and ylang ylang.
За пране си взимам бебешки гелове за пране.
Поздрави

# 548
Точно това на wooden spoon пък изобщо не ми харесва на мен. Мирише ми на спарено.😁 Та явно е до усещане.
Аз пък те мога да ям домати, а по принцип много обичам, сега ми става гадно от тях.

# 549
Да, и аз се чудя къде изчезна любовта ми към доматите. Беше заменена от моркови и сини сливи.

# 550
Това с доматите явно е при повечето, направо само като я режа ми се гади, а пък за салати със сосове тип чеснов, млечен и т.н да не говорим, единствените салати, които ми понасят в момента са морков, цвекло и зеле с повечко оцет. Аз вече малко се отчайвам с това гадене, в средата на 11-та седмица съм и няма подобрение, имах някакви паузи от по 2 дни и после наново. Вчера два пъти повръщах от вода, даже и нея ми е гадно да я пия. При някоя отмина ли напълно, поне да даде малко надежда😄

Последна редакция: ср, 27 авг 2025, 12:30 от yonsiii1917

# 551
Здрасти, аз съм в средата на 12 седмица и за първи път от 5 седмици ми просветна и не чувствам умора, гадене, глад през два часа, не се задъхвам така лесно и дори ми се пие кафе. Дано се задържи.Та да кажем, има светлина в тунела 😅
Даже преди две седмици, бях на пазар, шофирах, но явно не бях добре закусила и ми причерня, изпотих се, трябваше да седна веднага, беше доста неприятно. След една кока- кола се оправих. Не знам дали се е случвало на някого?

# 552
Това с доматите явно е при повечето, направо само като я режа ми се гади, а пък за салати със сосове тип чеснов, млечен и т.н да не говорим, единствените салати, които ми понасят в момента са морков, цвекло и зеле с повечко оцет. Аз вече малко се отчайвам с това гадене, в средата на 11-та седмица съм и няма подобрение, имах някакви паузи от по 2 дни и после наново. Вчера два пъти повръщах от вода, даже и нея ми е гадно да я пия. При някоя отмина ли напълно, поне да даде малко надежда😄
направо това е нечовешко вече честно 😌 един ден, ако изкарам да не повръщам, добре ще е..лошото е, че понякога изпия си витамините и след малко повръщам..направо нямам търпение да спре вече това повръщане…и от вода ми става гадно, и от всичко…да не говорим, че дори сега, докато пиша, вече ми е застанало не знам къде…така че не си сама 😁

# 553
направо това е нечовешко вече честно 😌 един ден, ако изкарам да не повръщам, добре ще е..лошото е, че понякога изпия си витамините и след малко повръщам..направо нямам търпение да спре вече това повръщане…и от вода ми става гадно, и от всичко…да не говорим, че дори сега, докато пиша, вече ми е застанало не знам къде…така че не си сама 😁
Ох, аз поне не повръщам всеки ден, досега съм повръщала 6-7 пъти общо, ноо в някои случаи е по-гадно, да ти се повръща и да не може, поне като повърна ми олекне на корема. Така и не пробвах с този Деган, въпреки че АГ-то ми го изписа, чудя се дали нямаше да си ги спестя тея мъки.

# 554
При мен гаденето като че ли отмина 12+2 (не беше и толкова осезаемо от самото начало), но от седмица съм с главоболие в някои дни по-силно, в други по-леко, но го има.

Общи условия

Активация на акаунт