Мартчета 2026 😀

• 25 540
  • 761
  •   1
Отговори
# 555
Мами, вчера бях на биохимичен скрининг, всичко мина наред и АГ каза, че с бебчо всичко е наред, но не успя да ми даде предположение за пол, понеже то просто не искаше да мърда 😁 ту кашлях, ту корема си бутах, но не, може би му се спеше 😁 взеха ми и кръв, но не ми казаха за колко време стават резултатите. Някой знае ли?
Моето мъничко чудо ❣️

# 556
Мами, вчера бях на биохимичен скрининг, всичко мина наред и АГ каза, че с бебчо всичко е наред, но не успя да ми даде предположение за пол, понеже то просто не искаше да мърда 😁 ту кашлях, ту корема си бутах, но не, може би му се спеше 😁 взеха ми и кръв, но не ми казаха за колко време стават резултатите. Някой знае ли?
Моето мъничко чудо ❣
Привет, много е рано за пол според мен, много е вероятно след това да се окаже обратното, на мен ми казаха със сигурност в 18 г.с. Иначе мисля, че зависи къде си ходила, с миналата бременност някъде около 5 дни ми се бавиха.

# 557
Моето мъничко чудо ❣
Привет, много е рано за пол според мен, много е вероятно след това да се окаже обратното, на мен ми казаха със сигурност в 18 г.с. Иначе мисля, че зависи къде си ходила, с миналата бременност някъде около 5 дни ми се бавиха.
Благодаря, на преглед съм на 11.09 и до тогава се чудех дали ще са готови, но би трябвало да са. Иначе за пола АГ каза, че можем да го видим, но то не пожела да се покаже 😁 Изследванията ги правих в лаборатория Здраве

# 558
Привет! И моят скрининг мина на 25.08. Аз бях в Надежда, там докторите категорично отказват да кажат пол толкова рано, а съм сигурна че имат предположения 😄 Докторката каза, че всичко изглежда нормално, но аз все пак пуснах и пренатален тест и сега чакам резултатите 😊

# 559
Чак се учудих. При мен и двата пъти в 12 г.с. полът беше 100% сигурен.
БХС някъде след 4-5 дни ще е готов. Мисля, че до седмица дават, ако кръвта не е взета в Майчин дом.

# 560
  • Русе
Stubbornh, аз съм от Русе. Blush

Čherries, вчера мина моята ФМ в МЦ Марковс при д-р Ина Гьошева. Изключително съм доволна от всичко. Прие ни заедно с моят партньор, прегледа ме много обстойно, като обясняваше абсолютно всичко. Бебето не спря да шава, но тя беше много търпелива и мила. Можех да стоя с часове и да наблюдавам този процес, толкова ми беше приятно и вълнуващо да виждам малкото човече как си мърда. Апаратурата там е страхотна, а като приключи прегледа като слязохме на регистратура ни дадоха папка с резултатите и снимките, които докторката направи по време на прегледа. Същите неща ги има в профила ми в тяхната система, където се води електронно досие и може да си ги достъпвам когато пожелая.
БХС не съм правила, отказах, понеже съм се спряла на прена теста Niptify.

# 561
Stubbornh, аз съм от Русе. Blush

Čherries, вчера мина моята ФМ в МЦ Марковс при д-р Ина Гьошева. Изключително съм доволна от всичко. Прие ни заедно с моят партньор, прегледа ме много обстойно, като обясняваше абсолютно всичко. Бебето не спря да шава, но тя беше много търпелива и мила. Можех да стоя с часове и да наблюдавам този процес, толкова ми беше приятно и вълнуващо да виждам малкото човече как си мърда. Апаратурата там е страхотна, а като приключи прегледа като слязохме на регистратура ни дадоха папка с резултатите и снимките, които докторката направи по време на прегледа. Същите неща ги има в профила ми в тяхната система, където се води електронно досие и може да си ги достъпвам когато пожелая.
БХС не съм правила, отказах, понеже съм се спряла на прена теста Niptify.
А къде се следите и къде мислите да е раждането?

# 562
  • Русе
А къде се следите и къде мислите да е раждането?

Следя се при д-р Надежда Иванова. Ако всичко върви добре, живот и здраве, мисля да раждам в Канев.

# 563
Момичета, моя мъж го пратих за утрогестан, тъй като сегашната кутия е на привършване, а той се върна с цели 7 опаковки🤣 Като си мислел човека, че ще си ги слагам до края на бременността затова взел повече да ,,има”, да ама ще ги слагам още една седмица и след това ще започна да намалявам, та ще ми трябва най-много една-две кутийки още, за уточнение от 300mg е, на някоя, ако й трябва или познавате някой, който ги използва, бих се разделила с поне 5 кутии😅

# 564
Момичета, моя мъж го пратих за утрогестан, тъй като сегашната кутия е на привършване, а той се върна с цели 7 опаковки🤣 Като си мислел човека, че ще си ги слагам до края на бременността затова взел повече да ,,има”, да ама ще ги слагам още една седмица и след това ще започна да намалявам, та ще ми трябва най-много една-две кутийки още, за уточнение от 300mg е, на някоя, ако й трябва или познавате някой, който ги използва, бих се разделила с поне 5 кутии😅

Йонси, аз съм поне до края на 13та седмица и с удоволствие ще ти ги взема 😂

# 565
Момичета, а съобщихте ли вече новината на някого, предполагам, че някои са, тъй като са малко по-напред, ние не сме казали на абсолютно никой все още и направо полудявам, че не мога да си говоря с някого на тази тема, освен с мъжа ми, добре, че сте вие тук, та да обсъждам с някой нещо свързано с бременността 😅 Събирам идеи за съобщаване, естествено само всичко да е наред след изследванията, които ми предстоят. Мислех да облечем каката с тениска с надпис ,,ще ставам кака”, но приемам и други идеи. С първата бременност им бяхме подарили бебешки бодита с надпис ,,честито, ще ставате баба и дядо”.

# 566
Момичета от седмица, две имам мокро по бельото, не обръщах внимание, но за всеки случай писах на АГ но той е в отпуск и ми каза да отида да ме прегледат, най вероятно да изключи Околоплодни води, въпреки че е съм още едва в 11 г. с, но знае ли човек... Отидох до болница, АГто там ме прегледа с Пръсти(което беше странно) но каза че това най вероятно е течение което при бременните е по воднисто, но със сигурност не са друг тип води.
През цялото време усещам че не е течение, то е наистина мокро, като вода.. Замислих се и осъзнах че може би го наблюдавам като ми се препишка изведнъж но не отида веднага.. Възможно ли е толкова рано да се изпуска урина и ако се изпуска такава няма ли да е както трябва.. Т. Е няма ли да знам че изпускам урина макар и малко...

Ще говоря с АГ при следващ преглед но ми е любопитно дали някоя мама не е минала през това.. и да ми даде насока какво може да е, за да го задам като въпрос към АГ. Благодаря.

# 567
При мен нещата със съобщаването отдавна минаха,макар още да не съм минала нито пренаталният тест,нито металната. Работя тежка физическа работа(която,заради заплащането по принцип ме устройва,но не и сега) и колегите ми и работодателят знаят почти от началото. Общо взето чакаха ме да си взема болничният защото и работодателят ми не искаше в това положение да съм там. На някой от близките се наложи да кажем, заради мъжът ми и после казах на детето, защото се притесняваше,че повръщам. Съответно след като тя разбра вече всички знаеха...даже учителката ѝ по математика Grinning
Смятам да си пусна НИПТ на 2-ри. Феталната морфология ще ми я правят на 15 септември(докторът ми много държи да е в определени дни). Много се надявам до 15 да излезе резултата от Niptify. Дъщеря ми иска нещо като gender reveal да си направим като разберем пола. Joy Сигурно ще купя някоя торбичка с розово или синьо вътре...да се радва детето Kissing Heart

# 568
При мен нещата със съобщаването отдавна минаха,макар още да не съм минала нито пренаталният тест,нито металната. Работя тежка физическа работа(която,заради заплащането по принцип ме устройва,но не и сега) и колегите ми и работодателят знаят почти от началото. Общо взето чакаха ме да си взема болничният защото и работодателят ми не искаше в това положение да съм там. На някой от близките се наложи да кажем, заради мъжът ми и после казах на детето, защото се притесняваше,че повръщам. Съответно след като тя разбра вече всички знаеха...даже учителката ѝ по математика Grinning
Смятам да си пусна НИПТ на 2-ри. Феталната морфология ще ми я правят на 15 септември(докторът ми много държи да е в определени дни). Много се надявам до 15 да излезе резултата от Niptify. Дъщеря ми иска нещо като gender reveal да си направим като разберем пола. Joy Сигурно ще купя някоя торбичка с розово или синьо вътре...да се радва детето Kissing Heart
Аз съм на първи на пренатален и след това на 9-ти на БХС, като и аз се надявам да излезе резултата до тогава, та да мога и с доктора да го споделя, но тогава има и почивни дни, та може да се позабави. С първата бременност и ние съобщихме още в началото, тъй като бях в болница, после трябваше да почивам, бях на друга работа, с която спрях веднага, та и колегите от там разбраха, но сега не сме казвали на никого и нямам търпение, въпреки че майка ми някакси веднага ме усети, опита се да ме подпита, не получи отговор и повече не е питала, явно се усети, че нищо няма да й кажа😅😅😅 Та живот и здраве съм намислила като минат всички тези тестове дали да не ги събера ударно всички роднини, да им съобщим новината, та и gender reveal да направим накуп, ако е изненада да е🤣🤣

# 569
Здравейте момичета 🩷
Аз съм в 13.седмица + 3 дена , терминът ми е на 03.03 😇
Та искам да споделям с вас моето преживяване до този етап ,ще се радвам ако ми дадете съвети ,ваши виждания , много ще съм ви благодарна.
В 12.си седмица направих първата ФМ и биохимичен скрининг
За пола на мен ми казаха ,че е момиче ,но незнам доколко ще е вярно предположението на доктора на този етап още Simple Smile
Там всичко беше наред,но от резултатите на биох.скрининг , се оказа ,че съм с висок риск за прееклампсия Sad, след което почнах да пия АКАРД 150мг
Освен него ,в момента пия и ПАНЦЕФ 400 (антибиотик) ,заради цистит , съпроводен с кръв в урината.
2 пъти бях до спешното ,мислейки кръвта ,че е вагинална.
Та сега искам да взема мнение от вас ,при тези лекарства още ,дали може да пия и нещо за предпазване на стомаха и пробиотик?
АГ ми е препоръча ЛИНЕКС като пробиотик и ПАНТУЛ за предпазване на стомаха,но не стават ли много лекарства ,дали няма да навредят всички тези лекарства на бебчо Sad
Много се притеснявам...

Последна редакция: пт, 29 авг 2025, 18:59 от Lina1003

Общи условия

Активация на акаунт